• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Novi Pravilnik o zvanjima pomoraca

Potvrdnica o osposobljenosti – Upravljanje ljudskim potencijalima u strojarnici = 2.510 kn
12sati predavanja i 8 sati vježbi

Potvrdnica o osposobljenosti – Rukovođenje, upravljanje posadom i unapređenje timskog rada na brodu – upravljačka razina = 3.760 kn
24sati predavanja i 16 sati vježbi

Potvrdnicu o osposobljenosti – Sprečavanje onečiÅ¡ćenja morskog okoliÅ¡a = gratis

:o :confused:

aha gratis e to san onda krivo razumija u adria maru

Bia sam u kapetaniji i rekli su da se produzili rok za dobivanje tog breveta (bjja je do 31.12.2013) tr da svi koji imaju navigaciju do 2012 i dalje to mogu dobiti mukte.
Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

prijo do ta dva jos dolazi njih 3 :(

Ovo je security i to nema veze sa produzivanjem breveta ili polaganjem klase.
To pita kompanija.....

Nije security, već Potvrdnice o osposobljenosti, koje su potrebne za obnovu ili stjecanje svjedodžbe o osposobljenost ( u ovom slučaju 2nd.eng. unlimited) :confused:

Nije security, već Potvrdnice o osposobljenosti, koje su potrebne za obnovu ili stjecanje svjedodžbe o osposobljenost ( u ovom slučaju 2nd.eng. unlimited) :confused:

Tocno to sam i napisao u postu prije. Moj odgovor je bio na ovaj post.

Citiraj Prvotno napisano od Oring Vidi poruku
i za produžiti, osim ako je tijekom srednješkolskog ili visokoškolskog obrazovanja savladan program
Mislim, da je rok prilagodbe bio 3 mjeseca (11, 12, (2013) i 1 (2014)). Sad treba odslušati tražene programe.

Rok prilagodbe tj besplatno se moglo dobit na racun 6mj navigacije prije 2012 samo D42 I D43 tj security a sad se isti moraju odslusat osim ako nisu produzili rok .....
A na racun bilo kakvog obrazovanja nitko nije dobio nista.

Tocno to sam i napisao u postu prije. Moj odgovor je bio na ovaj post.

Citiraj Prvotno napisano od Oring Vidi poruku
i za produžiti, osim ako je tijekom srednješkolskog ili visokoškolskog obrazovanja savladan program
Mislim, da je rok prilagodbe bio 3 mjeseca (11, 12, (2013) i 1 (2014)). Sad treba odslušati tražene programe.

Rok prilagodbe tj besplatno se moglo dobit na racun 6mj navigacije prije 2012 samo D42 I D43 tj security a sad se isti moraju odslusat osim ako nisu produzili rok .....
A na racun bilo kakvog obrazovanja nitko nije dobio nista.

pa jeli se mogu dobit ta dva breveta na račun navigacije ko asistent 1995/96??

Jbg. ne znam pa pitam? znači Å¡tanga....ode joÅ¡ 2000kn minimum!!

Uvijet za D42 i D43 je bio 6mj navigacije do 1.01.2012 godine. I mogao se dobit samo uz placanje izdavanja do kraja 2013godine. Da li se jos moze dobit zovi pa pitaj.

D42
Security Awareness Training

STCW VI/6-1
D43
Seafarer with Designated Security Duties

STCW VI/6-2

Kako ces ih dobiti kad ISPS code stupio na snagu 01.07.2003 godine

Znači ovako: bio sam na asistenturi 1995/96 i jutros sam požurio u L.K. i dobio sam D42 i D43 na konto te stare navigacije........e sad ko je tu lud jbg.....treba poć i pitat i hvala vam Å¡to ste me savjetovali da pođem pitat jer sam mislio da je probijen rok za idavanje i da sam popuÅ¡io joÅ¡ minimum 2000kn.
Idem uskoro za 4tog oli ti ga trećeg ubrzo na bulka nakon evo skoro 18god od asistenture....
Želim svima sreće pri ukrcaju i treba bit samo uporan!!

jel mi može sada netko na kraju reći, za izaći na klasu (časnik stroja 750kw ili jači) koje brevete moram imati položene??

Posalji mi svoj mail na PM pa cu ti poslat pa ti stavi u downloads please

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back