picard
New member
Po novom zakonu svi kojima imaju permanent ugovor a firma im u svojoj drzavi ne placa mirov/zdrav morat ce u HR placat mirov/zdrav 12 mjeseci u godini
ima netko spis kompanija koje placaju mir/zdrav ?
Po novom zakonu svi kojima imaju permanent ugovor a firma im u svojoj drzavi ne placa mirov/zdrav morat ce u HR placat mirov/zdrav 12 mjeseci u godini
Ako radis prijavu poreza imaju informaciju od tebeodakle njima informacija ko je permanent a ko ne?
Nema linkamozes dat link di si to nasa...
tnx!
Morat ces placat jer ce ti sjest na racunA gle mogu oni uvesti zakon da in cijelu placu moras prebaciti na njihov racun, pa oces li i to napraviti?
To nije po nikakvom zakonu i nema smisla, po tome ako si placao mirovinsko i zdravstveno 3k eura godisnje po "novome bi trebao placati 6k eura?
Ocete i to placati? Hahahaha
Oce ko je budala...
A vjeruj mi da ja osobno necu, a nece i nitko ko ima 2 daske u glavi, to bi bilo poskupljenje od 100% za istu "uslugu" , tako da ne vjerujem u to...
Upravo tako.. Nadam se da ce biti djegod obavjest napisana i da cu bit doma u to doba da se pridruzim..Sve mi je jasno, ali kazem sve je to rekla kazala fore, dok stvar nije na papiru samo se bombe bacaju...mi se svakako moramo naci nakon te ankete, pa cemo vidjeti sta i kako...
A vjeruj mi da ja osobno necu, a nece i nitko ko ima 2 daske u glavi, to bi bilo poskupljenje od 100% za istu "uslugu" , tako da ne vjerujem u to...
II mislio sam da ces tako shvatit@sax
Ti frende koda zelis da tako bude, ono placaj ti kako hoces, mozes i moje ako imas toliku zelju, jesi cuo kada za refresment? Nisi? E to ti je kada ides obnoviti brevete, a da nisi placao mirovisko i zdravstveno ili nisi ovjeravao navigaciju tj. bio prijavljen u sistem...
niti ja do sada nisam placao mirov za dane doma,ali eto doslo pa moramO cemu ti pricas??? Dali znas koliko ljudi naviga, a da uopce nisu prijavljeni na kapetaniju i ne placaju mirovinsko i zdravstveno? I dalje obnavljaju brevete...iako nista ne placaju...ja znam jako dobro o cemu pricam jer osobno poznam nekoliko ljudi...pa ako mogu oni mogu zasto nebi svi mi...
...