Ekipa, moze li malo noviji info o placama i ugovorima za Electronic Engineera i moze li se dovest curu / zenu na brod?
Nece te primit, nemoj se trudit.
Pocne ujutro u 8, radi do podne (ako ne pobigne ranije na rucak) onda opet radi od 1 do 5 pa na veceru I onda od 6 do 8 navecer. Ako radi preko toga ima overtime placen...
Popravlja opremu po kuzinama, barovima, restoranima itd. - npr. coffe machine, dishwash I potwash machine, razne vrste pecnica (oven, combi-oven itd), spakere, deep-fat fryer-e,soup-keetle I dosta toga jos (steam generatore za saune, washing robote itd)...
Kabinu ima single na Dk3 bez prozora, sa zajednickim zahodom s kolegom...
Placa je slaba oko 2200 dolara, a slijedeca stepenica je Electrical Engineer I placa ide gori za cca 4 puta...
Ekipa, moze li malo noviji info o placama i ugovorima za Electronic Engineera i moze li se dovest curu / zenu na brod?
A zasto ga ne bi primili i odakle to znas da ne primaju ?
Ako ste vec po kruzerima, a izgleda da jeste, ne treba puno, dosta je ugovor ili dva, I sanse za NCL su dobre...
Do 2017 izlaze jos tri nova broda, a na svakom treba po 6 Elect. Eng-a I po 4 Electronic Eng-a...
hvala Vuce na uputama![]()
Pitanjce za Morskog vuka; za šta je zadužen Electrical Eng., a za šta Electronic?
Unaprijed zahvaljujem.
Pitanjce za Morskog vuka; za šta je zadužen Electrical Eng., a za šta Electronic?
Unaprijed zahvaljujem.
Evala svitu,
vidivm da vas je masu na NCL-a, a ako bog da moga bi i ja zapocet sa kadeturom na jednom od brodova iz te flote.
Zanima me kao kadet (zavrsia sam 5god. pomorskog menandjmenta u Splitu, i dobivam brevete kao i nakon 3god nautike, s tim da sam sad vanredno polaga i D42 i D43) kakva su iskustva, kakva je placa kadetima....svi drukcije pricaju pa ja kazen eto da pitam i ode.
Hvala svima na odgovorima.
Iako je od broda do broda,
na mome je:
Electrical Eng. -Hotel (liftovi/platforme-s. door/tender-rescue b./skycon/forklift/incinerator...)
Electrical Eng -Makina sve ostalo, i sto je od automaticara uvale tebi ako znas (ne diras proces statione nikad)
Electronic Eng.-Critical bridge equipmet/water tight doors/fire detection system...