Ncl

Po ovome samo preko Zorovića za deck/engine. Ima li tko da se zaposlio direktno npr zadnjih godinu-dvije?

We have recruitment agents around the world
If you're from one of the countries listed below, please feel free to submit your resume directly to our NCL International Hiring Partners below:

Croatia Employment Power info@employment-power.com
Croatia Zorovic Maritime Services(Deck & Engine Only) Home - Zorovic Maritime Services

2ND ENG /Electrical eng. - 7826$
1 eng/Autoamtion Eng -9326$
12 on/12/off

3rd eng/2nd off - 3000$ 6 miseci ugovor

brian perez-u se javite

zahvaljujem na informaciji. ja sam se javio zorovicu, primili application ali nema odgovora. ic cu do njih osobno kad se iskrcam pa vidit kako to ide, nisam ni ja cua da se neko zaposlio priko njih.

pozdrav

kako male place za druge kuverte i 6 miseci ugovor. :rolleyes:

To ti ej zato sta ti je tu ustvari 2 kuverte 3 kuverte a 1st officer ti je ustvari 2nd officer koji ima 12-12 ugovor. a onda taj ''1st officer'' tj po mom 2nd officer ti avancaje u chief officera sta je po nasem pravi prvi palube.

Zato su takvi ugovori

Pozz

viša škola

viša škola

ma stalno dobijam svakojake odjebe sa kruzera,a zadnji je bio zato Å¡to nemam viÅ¡u....jeli istina da NCL ne uzima niže časnike bez viÅ¡e...tako carnival,royal....??

Dalmos jesi ti bija na Dawnu?

Da bio zivio haha

Ako si tamo pozdravi mi sve moje filipince iz makine. Samo reci Ericu i Jerryu (assistent engineer-i) da ih pozdravlja njihov prvi makinje s kojim su radili sklekove. haha Ja nemogu virovat da 4 godine nakon sta sam otisao jos uvik dobivam od tih meni dragih filipinaca mailove i pozdrave.

Za koju poziciju te zanima kako izgleda dan ovdje ?
Da ti bude lakse navest cu cijeli elektro-team ovdje(od dna prema vrhu,a ovaj set-up odnosi se na ova nova cuda njemacke tehnike sa cca 4800 putnika i cca 1650 posade):
5xAssistant Elect.
4x2nd Electrician
1xElectronic Eng Junior/Entertainment
1xCommunication Off
3xElectrical Eng
2xElectronic Eng
1xAutomation Eng
1xChief Electrical Eng

Znaci ukupno nas ima 18.
A dan izgleda kako kome...
Opcenito nitko se bas ne satare od posla, ali ima i dana kad se placa posteno zaradi...

Pod sta bi spadala pozicija 1st Electrical Technical Officer od ovog nabrojanog i koje bi bile duznosti? Ako moze i okvirna placa.

Zahvaljujem unaprijed.

Da bio zivio haha

Ako si tamo pozdravi mi sve moje filipince iz makine. Samo reci Ericu i Jerryu (assistent engineer-i) da ih pozdravlja njihov prvi makinje s kojim su radili sklekove. haha Ja nemogu virovat da 4 godine nakon sta sam otisao jos uvik dobivam od tih meni dragih filipinaca mailove i pozdrave.

Pa njih dva ce poc s njin skupa u rezliste.
I sad spavaju po motorima,nema vise sklekova ! :))

Pod sta bi spadala pozicija 1st Electrical Technical Officer od ovog nabrojanog i koje bi bile duznosti? Ako moze i okvirna placa.

Zahvaljujem unaprijed.

Nema takve pozicije na NCL, sve sam pozicije nabrojao u onom postu. Najblize tome je Automation Engineer (three stripe officer u Electro Dept.) Placa nekom pocetniku u poziciji oko desetak k U$,

EDIT: Gledam sad na Web NCL Career Oportunities i stvarno se trazi takva pozicija, ali to je prekopirano sa Oceanie. Za sada se na NCL jos nisu promjenili nazivi pozicija. Nedavno sam razgovarao sa VP-om, za Electrical Operation i ide se u tome smjeru...

Last edited:
Nema takve pozicije na NCL, sve sam pozicije nabrojao u onom postu. Najblize tome je Automation Engineer (three stripe officer u Electro Dept.) Placa nekom pocetniku u poziciji oko desetak k U$,

EDIT: Gledam sad na Web NCL Career Oportunities i stvarno se trazi takva pozicija, ali to je prekopirano sa Oceanie. Za sada se na NCL jos nisu promjenili nazivi pozicija. Nedavno sam razgovarao sa VP-om, za Electrical Operation i ide se u tome smjeru...

Pozdrav morski vuk, vidim da si ti informiran pa da te mogu pitat. Znam da je oceania presla pod ncl, ali jeli istina da je ustvari cjela uprava oceanie presla u upravu ncl-a?

Poslano s ALCATEL ONE TOUCH 6030X putem Pomorac.net

Back