Ncl

Placa ti je 483$ i iskustva su vise manje ok. Ovisi uvijek od Chiefova kako ces i koliko bit na mostu i kad ces ga uopce vidit. Najgora stvar je placa naravno ali i to sto dijelis kabinu sa 3 filipinca ali na kruzeru si i ima dosta nasih i moze se puno naucit ako se hoce.

483, ja se nada bar malo vise :-(, a nista iden slozit papire i u potragu/borbu.

Hvala.

Za koju poziciju te zanima kako izgleda dan ovdje ?
Da ti bude lakse navest cu cijeli elektro-team ovdje(od dna prema vrhu,a ovaj set-up odnosi se na ova nova cuda njemacke tehnike sa cca 4800 putnika i cca 1650 posade):
5xAssistant Elect.
4x2nd Electrician
1xElectronic Eng Junior/Entertainment
1xCommunication Off
3xElectrical Eng
2xElectronic Eng
1xAutomation Eng
1xChief Electrical Eng

Znaci ukupno nas ima 18.
A dan izgleda kako kome...
Opcenito nitko se bas ne satare od posla, ali ima i dana kad se placa posteno zaradi...

sta mi je ovo smisno :D nas na msc fantasiji podjednakih kapaciteta broda 1 elektronicar 3 elektricara 3 asistenta i sef :udriglavom :D

Postovanje svima !!!

Da li mi moze neko reci sta treba da ocekujem od iterwiua u vezi 3off palube,dobi sam juce mail da ce me uskoro contactirati neko iz offica za interwiu ,hvala vam na odg.

Postovanje svima !!!

Da li mi moze neko reci sta treba da ocekujem od iterwiua u vezi 3off palube,dobi sam juce mail da ce me uskoro contactirati neko iz offica za interwiu ,hvala vam na odg.

hehe i mene zvali i zakazali mi vec intervju 18.09 u trstu, a nisu me ni pitali jesam li slobodan hehe

sta mi je ovo smisno :D nas na msc fantasiji podjednakih kapaciteta broda 1 elektronicar 3 elektricara 3 asistenta i sef :udriglavom :D

Zato i postoje razlike medu firmama.

Pogledaj isti brod kako si navea a on ima puno vise posade u Elec.dep (znaci i manje posla po osobi) a uz to imaju bolje ugovore i bolje place nego na MSC. Dakle ti iz ovoga moras izvuci pouku da apliciras ''vec jucer'' za NCl jer imas iskustva na istom brodu pa mozda i tebi nude bolje i lakse upadnes.

Pozz

Zato i postoje razlike medu firmama.

Pogledaj isti brod kako si navea a on ima puno vise posade u Elec.dep (znaci i manje posla po osobi) a uz to imaju bolje ugovore i bolje place nego na MSC. Dakle ti iz ovoga moras izvuci pouku da apliciras ''vec jucer'' za NCl jer imas iskustva na istom brodu pa mozda i tebi nude bolje i lakse upadnes.

Pozz
kažu inače da ja msc super akademija :kafa .... dosta ali stvarno dosta naÅ¡ih Å¡efova su iÅ¡li na starcruise i tako te jače kompanije 3 u samo zadnji misec dana kako tu po brodu pričaju ...
sve je isplanirano prvo ETO Å¡kola kad doma dođen i joÅ¡ jedan ugovor pa se nadan da ću avancat za električara i onda.... ima vrimena mlad san :mad:

info

info

Da nema ko kakav direktan mail od nekog iz HR il crewing departmenta a da nije mail onaj shipboardresumes?

2000-2500 dolara i mlati 6 mjeseci :udriglavom
to je u biti treci ali ovi na NCL ih iz nekog razloga zovu 2nd officer a u stvari obicno filipinski blento koji se javlja na telefon.

Sekondo palube je sekondo palube, a ima 3400$ i 6 mjeseci ugovor. :hihi

Sekondo palube je sekondo palube, a ima 3400$ i 6 mjeseci ugovor. :hihi
sekondo palube na NCL je u rangu 3rd Eng.-a.
3rd Eng ima 2500 max. ovisno o prekovremenim.
sto se tice ugovora vecina njih odradi preko 6 mjeseci jer namjestaju da se vrate na isti brod.

Pozdrav ekipa,zna li ko kakva je struktura refregeration tima na NCL?da li ga uopce ima,novi san nemojte zamirit ako pitanje vec postoji!

Nema mene ovdje na forumu kad sam doma pa tek sad ovo vidim I moram odgovorit - MSC Fantasia je ipak nesto malo manji brod (iako duzi) - krca po kapacitetu oko 600 putnika manje I ima oko 300 clanova posade manje (ovo sam na brzinu nasa na wikipediji:) ). I sta je najvaznije nema Azipode...
A to da imaju (mislim na MSC cruise opcenito) "kaubojsku" organizaciju Elektro Departmenta - slicno kao I Carnival - se zna odavno...

Nema mene ovdje na forumu kad sam doma pa tek sad ovo vidim I moram odgovorit - MSC Fantasia je ipak nesto malo manji brod (iako duzi) - krca po kapacitetu oko 600 putnika manje I ima oko 300 clanova posade manje (ovo sam na brzinu nasa na wikipediji:) ). I sta je najvaznije nema Azipode...
A to da imaju (mislim na MSC cruise opcenito) "kaubojsku" organizaciju Elektro Departmenta - slicno kao I Carnival - se zna odavno...

Mislim da smo off topic ali samo da prokomentarisem. Potpuno si upravo za kaubojsku organizaciju na MSC sto se tice elektro departmenta. Ja sam 2008 upravo sa pomenutom Fanrazijom isplovio iz brodogradilista i tada nas je bilo: sef, 2 elektricara, 1 elektronicar(na platu asistenta), 1 asistent elektronicar i 7 asistenata elektricara, a koliko sada vidim stanje bitno drugacije. Zbog omalovazavujeceg odnosa prema elektricarima (cinovi, plate) sam i napustio kompaniju kao i svako drugi kapabilan.

sekondo palube na NCL je u rangu 3rd Eng.-a.
3rd Eng ima 2500 max. ovisno o prekovremenim.
sto se tice ugovora vecina njih odradi preko 6 mjeseci jer namjestaju da se vrate na isti brod.

Kako god okrenes, ja govorim iz svog iskustva od ove godine kad sam imao 3400$. I to sto je u rangu 3. stroja je to sto su na filipinskom CBA a placa je za 800$ kod sekonda palube :hihi

Back