Ncl

Stvar je u tome sto se osnovao NCL Holding ( grupacija od NCL i Prestige ( Oceania, Regent ). U tom holdingu su dosli ljudi iz Prestigea na celu sa Frank Del Riom koji je sad CEO svima pa je tako pocistio malo ured od NCL-ovaca i doveo svoje ljude. A oni na kraju krajeva su svi pijuni vece grupacije Apollo...

Vidim da ti je Sonny vec odgovorio, da istina je - vecina uprave je dosla sa Prestige-a, ali ostalo je nesto malo i ovih sa NCL-a.

Pozdrav,

da li mi ko moze rec kakav je ugovor i opcenito uvjeti za poziciju Asst Electrical Technical Officer?

unaprijed zahvaljujem

Pozdrav,

da li mi ko moze rec kakav je ugovor i opcenito uvjeti za poziciju Asst Electrical Technical Officer?

unaprijed zahvaljujem
Mislim da ti je ugovor 8 ili 9 mjeseci i plata 1800 dolara.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Ekipa jeli ima kakav update za place strojara na NCL ..konkretno 2nd engineera Iii-2 i jesu jos ugovori po 2miseca...

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Ekipa jeli ima kakav update za place strojara na NCL ..konkretno 2nd engineera Iii-2 i jesu jos ugovori po 2miseca...

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
Ugovori su ti 12 nedelja on/off a mislim da je plata oko 8000 dolara.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Da objavim neke novosti glede palube... uglavnom dobili smo SMS od Oceanije i Regenta te ce nas bit izbrisan. Od ovako zanimljivijih stvari koje ce pogoditi sve brodove je da prvi oficiri ( na nekim brodovima i chiefovi ) ce raditi gvardiju u luci dok sekondi ce bit van gvardije. Pozicija 1st. Navigationa ostaje samo kao titula zasad i prema novom ce se pozicija prvoga dijeliti na 3 gvardije 4 do 8 Navigation, 8 do 12 LSA i 12 do 16 FFE. Escape prvi ide po novom sistemu od preuzimanja 22.10. Podjela gvardija i poslova vrijedi isto i za sekonde...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Znaci uglavnom postoji sansa kakva-takva za ukrcaj tj. prebacaj (u ovom slucaju sa LNG-a) na NCL?? Koliko vidim po prijasnjima postvoima posao elektronicara tj. automationa ili ch.eleca je dosta jednostavniji u odnosu na LNG ili sam u krivu(bez uvrede bilo kome)??

Ekipa ima li itko kakav kontakt od crewinga za NCL?
Upita sam mog kadrovika od Regenta i Oceanie, nije im bas drago da se pribacivamo unutar firme.

Znaci uglavnom postoji sansa kakva-takva za ukrcaj tj. prebacaj (u ovom slucaju sa LNG-a) na NCL?? Koliko vidim po prijasnjima postvoima posao elektronicara tj. automationa ili ch.eleca je dosta jednostavniji u odnosu na LNG ili sam u krivu(bez uvrede bilo kome)??
Ma ako si bio na LNG-a, mozes odmah na ovog Escape-a,kojeg gore Sonny spominje za Ch. eleca, to je novi brod i toliko dobro napravljen pa je taj posao tako jednostavan da svaka baba na njemu moze biti elektronicar, automation i ch. elec odjednom...

frane987

nisam nikad bia na to tipu broda,ali prijatelji mi tu rade
ali sama logika ti kaze da je veliki kruz kao jedan veliki grad
i sad ako ti si spreman sa svojim znanjem sjest na top poziciju u kruz brodu to je dobro
misilim da lng(osim najnovijih) nema niti malo slicnosti s kruz brodom po pitanju posla
diesel eletric, vdf, 11kv,medium speed motori
pa crni tank sistem je za bubam 4000svita,evaporatori imaju izbacit tona i tona vode dnevno
to je ipak veliki grad koji trazi nekakvo upoznavanje

Back