Ncl

Refrigeration engineer

Refrigeration engineer

Pozdrav svima zanima me imali neko od vas iskustva sa pozicijom refrigation engineer na NCL ili neke info o uvjetima rada,placi ..hvala

Cekaj, sto ides ca sa Celebritya? Tamo treci imade oko 7500 usd, ipak je razlika poveca...:kafa

neidem ca sa celebritya,ja sam tamo samo bija asistent a posli su mi ponudili samo da budem oiler ili motorman pa ako te unaprijede na brodu,mislim onda je bolje poci negdi di cu biti treci!

neidem ca sa celebritya,ja sam tamo samo bija asistent a posli su mi ponudili samo da budem oiler ili motorman pa ako te unaprijede na brodu,mislim onda je bolje poci negdi di cu biti treci!

Kako unaprjedit u Motormana?

Motorman je tamo imo 2009-te 1400 usd a ass 2000 usd. Ja sam nakon 6 dana od ukrcaja (kao ass) radio poso motormana sam u gvardiji.

Bolje da si se mako ili ces se maknut ;)

Kako unaprjedit u Motormana?

Motorman je tamo imo 2009-te 1400 usd a ass 2000 usd. Ja sam nakon 6 dana od ukrcaja (kao ass) radio poso motormana sam u gvardiji.

Bolje da si se mako ili ces se maknut ;)

Ponuda je bila ici za motormana.Mene zanima jos jedno pitanje,koliko se ceka odgovor od ovog decka Briana Pereza za ukrcaj ima sam intervjuv prije otprilike 20 dana?Receno mi je da ceka odluku teh departmenta.Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima!pozdrav

Ponuda je bila ici za motormana.Mene zanima jos jedno pitanje,koliko se ceka odgovor od ovog decka Briana Pereza za ukrcaj ima sam intervjuv prije otprilike 20 dana?Receno mi je da ceka odluku teh departmenta.Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima!pozdrav
Ja sam ceka mjesec za intervju i onda 4 mjeseca za ponudu za ukrcaj. Oni ti dosta unaprijed rade planing, malo iritira kad napravis prvi kontakt pa prodje skoro pola godine do ukrcaja,al zato nemoj mislit da ces cekat dugo smjenu na brodu ili da ce te zvat hitno nazad nakon iskrcaja-uvik imaju isplanirano sve.

Pedofilija!

Pedofilija!

Vidin da na forumu ima ekipe sa NCL-a,pa me zanima jesu li danas citali slobodnu dalmaciju?
Naime,ima clanak o pomorcu iz BiH kojeg su agenti FBI-a uhitili zbog slika neke maloljetnice (navodno njegove cure).
Brod je Norvegian Star"........jel netko sad na tom brodu ili poznaje doticnog...

Da ja vas ljudi neÅ¡to pitan vezano za NCL. Ja san bija nekidan sa jednin momkon električaron u Split na kafu i on mi je reka da traži posal i da mu je jedan isto član ovog foruma namistija posal na NCL ka električaru. i sad on kaže ako mu je za virovat da mu je taj lik ponudija 100% siguran ukrcaj ali da se on raspita okolo i da mu je ovj nudija plaću točno duplo manju nego Å¡ta je plaća ustvari tamo za električara. Nije mi tija reć koji je taj ali ja mislin da on joÅ¡ radi na NCL ili je radija pa ako ovo čita neka mi se javi porukon, ako ima i za mene kakvi posal pa ćemo se dogovorit, ako je poÅ¡tena plaća onda neka uzme koliko oće sebi. Ja san Ćif palube i ako triba poć skalu doli nije problem. Fala i pozdrav.

Da ja vas ljudi neÅ¡to pitan vezano za NCL. Ja san bija nekidan sa jednin momkon električaron u Split na kafu i on mi je reka da traži posal i da mu je jedan isto član ovog foruma namistija posal na NCL ka električaru. i sad on kaže ako mu je za virovat da mu je taj lik ponudija 100% siguran ukrcaj ali da se on raspita okolo i da mu je ovj nudija plaću točno duplo manju nego Å¡ta je plaća ustvari tamo za električara. Nije mi tija reć koji je taj ali ja mislin da on joÅ¡ radi na NCL ili je radija pa ako ovo čita neka mi se javi porukon, ako ima i za mene kakvi posal pa ćemo se dogovorit, ako je poÅ¡tena plaća onda neka uzme koliko oće sebi. Ja san Ćif palube i ako triba poć skalu doli nije problem. Fala i pozdrav.

Ha,ha....da se dotični ne zove Ratko :hihi

Ma o cemu ti pises covice. Pa mi se borimo protiv toga da iko pljacka pomorce a ti trazis kontak od osobe koja doslovno pljacka pomorce po ovome sta si ti napisao. PA ako apliciras i guras neprestalno moraces upasti.

Pozdrav

Ovako nesto nema sanse da se dogodi na NCL. Ako NCL uzme nekoga kao Electrical Engineer-a, zna se tocno koja mu placa pripada- po novome to je Tier 0 od te pozicije i nitko mu nemoze nista smuljat u vezi toga...
Eventualno se moze dogodit da ovaj usporedi tu placu se nekim tko je na toj poziciji vec 5-6 godina, pa onda skuzi da se njemu nudi i do 2000 dolara manje itd... A moguce je i da nekome tko aplicira za Electrical Engineer-a, ponude poziciju Electronic Eng. Juniora ili Communicationa, a onda je to i 4 puta manja placa (nije samo pola )...
I koliko je meni poznato na NCL se ne dolazi preko nikakvih "likova", niti ti "likovi" mogu ikome nudit bilo kakvu placu, eventualno netko od zaposlenika NCL-a moze bit "employee referral" nekome tko aplicira, ali to ne znaci da ce ga sigurno primit itd. Bilo je nekih i koji su mene naveli kao "employee referral" pa da ih je primilo, a bilo je i onih koje nije primilo, bez obzira sto su mene naveli, ljudi sami zeznu nesto na intervju-u, nemaju sve potrebno sto se trazi i slicno... A ja u principu izbjegavam to bit bilo kome osim ljudima s kojima sam plovio i znam ih profesionalno, a ne samo privatno...

Inace kao Cif palube, jedina pozicija na NCL s koje se mora krenut je 1st Officer-Safety, na tu poziciju su dolazili i kapetani s teretnih brodova...

Back