C.C2
Junior engineer
evo sinoc sam ima razgovor sa perezom,treci ima svoju kabinu,placa 2192$
plus overtime!
Cekaj, sto ides ca sa Celebritya? Tamo treci imade oko 7500 usd, ipak je razlika poveca...

evo sinoc sam ima razgovor sa perezom,treci ima svoju kabinu,placa 2192$
plus overtime!

Cekaj, sto ides ca sa Celebritya? Tamo treci imade oko 7500 usd, ipak je razlika poveca...![]()
Pozdrav svima zanima me imali neko od vas iskustva sa pozicijom refrigation engineer na NCL ili neke info o uvjetima rada,placi ..hvala
neidem ca sa celebritya,ja sam tamo samo bija asistent a posli su mi ponudili samo da budem oiler ili motorman pa ako te unaprijede na brodu,mislim onda je bolje poci negdi di cu biti treci!
Kako unaprjedit u Motormana?
Motorman je tamo imo 2009-te 1400 usd a ass 2000 usd. Ja sam nakon 6 dana od ukrcaja (kao ass) radio poso motormana sam u gvardiji.
Bolje da si se mako ili ces se maknut![]()
Ja sam ceka mjesec za intervju i onda 4 mjeseca za ponudu za ukrcaj. Oni ti dosta unaprijed rade planing, malo iritira kad napravis prvi kontakt pa prodje skoro pola godine do ukrcaja,al zato nemoj mislit da ces cekat dugo smjenu na brodu ili da ce te zvat hitno nazad nakon iskrcaja-uvik imaju isplanirano sve.Ponuda je bila ici za motormana.Mene zanima jos jedno pitanje,koliko se ceka odgovor od ovog decka Briana Pereza za ukrcaj ima sam intervjuv prije otprilike 20 dana?Receno mi je da ceka odluku teh departmenta.Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima!pozdrav
jel netko sad na tom brodu ili poznaje doticnog...
Poznajem ga ja, bio je ovdje proslu godinu... Inace, vijest je stara skoro mjesec dana, dosta kasni Slobodna s time...
haha nemogu vjerovat
Da ja vas ljudi neÅ¡to pitan vezano za NCL. Ja san bija nekidan sa jednin momkon električaron u Split na kafu i on mi je reka da traži posal i da mu je jedan isto član ovog foruma namistija posal na NCL ka električaru. i sad on kaže ako mu je za virovat da mu je taj lik ponudija 100% siguran ukrcaj ali da se on raspita okolo i da mu je ovj nudija plaću točno duplo manju nego Å¡ta je plaća ustvari tamo za električara. Nije mi tija reć koji je taj ali ja mislin da on joÅ¡ radi na NCL ili je radija pa ako ovo čita neka mi se javi porukon, ako ima i za mene kakvi posal pa ćemo se dogovorit, ako je poÅ¡tena plaća onda neka uzme koliko oće sebi. Ja san Ćif palube i ako triba poć skalu doli nije problem. Fala i pozdrav.

Poznajem ga ja, bio je ovdje proslu godinu...
Inace, vijest je stara skoro mjesec dana, dosta kasni Slobodna s time...
Zasto nemozes, pa znas ga...
Da ja vas ljudi neÅ¡to pitan vezano za NCL. Ja san bija nekidan sa jednin momkon električaron u Split na kafu i on mi je reka da traži posal i da mu je jedan isto član ovog foruma namistija posal na NCL ka električaru. i sad on kaže ako mu je za virovat da mu je taj lik ponudija 100% siguran ukrcaj ali da se on raspita okolo i da mu je ovj nudija plaću točno duplo manju nego Å¡ta je plaća ustvari tamo za električara. Nije mi tija reć koji je taj ali ja mislin da on joÅ¡ radi na NCL ili je radija pa ako ovo čita neka mi se javi porukon, ako ima i za mene kakvi posal pa ćemo se dogovorit, ako je poÅ¡tena plaća onda neka uzme koliko oće sebi. Ja san Ćif palube i ako triba poć skalu doli nije problem. Fala i pozdrav.