Msc

...lako je Gavri pricat jer se kuverti teze pise prilikom pronalazenja posla.

Ajde Nautical ne pričaj gluposti.., vas je na brodu najmanje 4 i dodatno može biti kadet!

Ima vas na brodu ko'pasa u Annabi, po portu :D

Banderaš je uvijek jedan na brodu.

:kafa

Last edited:
Ajde Gavro ne pricaj ti gluposti, na tebe samoga dolazi asistent, jedino si ti i ne zna se kud plovi ovaj brod :D

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Posalji mail , jer ja svejedno sto ne krcaju vec gotov kadar saljem aplikacije. Prijatelj mi se sad krca na osnovu aplikacije koju je poslao prije godinu dana.

Lp

Zanimalo bi me koliko su im ugovori i da li imaju ugovore 4-4 ili 4-2 netko mi je reko da si imali i 3-3 za Mastere i Kapa.

Lp

Zanimalo bi me koliko su im ugovori i da li imaju ugovore 4-4 ili 4-2 netko mi je reko da si imali i 3-3 za Mastere i Kapa.

Ako si master ili ch.eng. možeÅ¡ se sve dogovoriti, a za ostale je ugovor 5mjeseci a doma koliko želiÅ¡....podigle su se plaće dosta kroz razne bonuse....

Poslano s HTC 10 putem Pomorac.net

Ako si duze na firmi moze se dogovorit 4-4, 4-3, 4-2. Ima par kapi sa 3-3 to je ono sta znam jer sam s tim ljudima bia na brodu... Eto pozz..

Pozdrav ! Da li se radi lijecnicki pregled za Msc u odredenoj ambulanti ako se ide priko Msc Split ?

Ima ih nekoliko koje oni preferiraju za panamski liječnički pa sam odabereÅ¡. Na koji brod ideÅ¡?

Ured u Splitu MSC je zatvoren,ne znan tocno kad,ali na vratima pise obavjest i broj ureda u Sinju,da se tamo triba javljat.

Momci moji bižte ča od MSC-a , tamo je zavlada u zadnjih 8 godin pre velik crnogorsko-srpski Å¡ovinizam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka čast pojedincima , tamo naÅ¡i dobivaju pedalu bez ikakovih razloga! Tiraju naÅ¡e čifove i upravitelje stroja sa 30-35 god. iskustva da tobože neznaju posa. a onaj glupan Roko od starog Maresce nasida na to i pije pokvarene lobije iz offica. NaÅ¡i susidi se osicaju ugrozeni jer se Hrvatski pomorci ponovo vracaju , i sami znate zbog off-shore. A njih su pokopali njihovi sa pustom drogom. a niko starom Maresci nema muda reci da mu je sin totalni idiot. Valjda ce i nima iz guze u glavu , ali je zato 50 naÅ¡ih dobilo pedalu!!!
Ovo ne pisen iz obisti nego zelim Vam prikazati živu istinu , a kap.Pero je krasan čovik i visko kotira u firmi i ukrca je velik broj , pa čak i nase stare timunjere - ali on je u svemu tome nemocan! & to jako dobro i jos vise zna!
Pozdrav!!!

Momci moji bižte ča od MSC-a , tamo je zavlada u zadnjih 8 godin pre velik crnogorsko-srpski Å¡ovinizam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka čast pojedincima , tamo naÅ¡i dobivaju pedalu bez ikakovih razloga! Tiraju naÅ¡e čifove i upravitelje stroja sa 30-35 god. iskustva da tobože neznaju posa. a onaj glupan Roko od starog Maresce nasida na to i pije pokvarene lobije iz offica. NaÅ¡i susidi se osicaju ugrozeni jer se Hrvatski pomorci ponovo vracaju , i sami znate zbog off-shore. A njih su pokopali njihovi sa pustom drogom. a niko starom Maresci nema muda reci da mu je sin totalni idiot. Valjda ce i nima iz guze u glavu , ali je zato 50 naÅ¡ih dobilo pedalu!!!
Ovo ne pisen iz obisti nego zelim Vam prikazati živu istinu , a kap.Pero je krasan čovik i visko kotira u firmi i ukrca je velik broj , pa čak i nase stare timunjere - ali on je u svemu tome nemocan! & to jako dobro i jos vise zna!
Pozdrav!!!

Amen!!!!!! JoÅ¡ izdržat ovaj ugovor do kraja i ja se nemislim vraćat...Sve si napisa kako jest, na svoje oči sam vidija kako se novim hrvatima na firmi podmeću noge jer se cg osjećaju ugroženima....

Pozz ekipa

Zelio bih da pojasnim neke stvari na ovu temu i zadnje komentare.
Crnogorac sam i time se ponosim, nikad ni u zivotu a ne jos na brodu nisam dijelio ljude na crnogorce,hrvate, srbe, po boji koze i nacionalnosti!
Ne brodu dijelim ljude na radnike i neradnike!
U svakom zitu ima kukolja pa u nesem i vasem, cast izuzecima upoznao sam ljude sa kojim sam i danas dobar a i balege koje bi samo volio vidjet preko nisana!!
Ne zaboravite kako je bilo na firmu 2002 druge kad sam ja doso bilo je isuvise Hr necionalizma, sa kojim sam se ja lako izborio. Mozes samo bit necovijek i lajat iza ledja recu u brk sto imas je karta koja i danas funkcionise kod ljudi dok kod balega ne koje vazda ostaju balege!
Posto su digli plate u zadnje pa svi oce nazad samo da podsjetim ekipu koliko su puta gladni legli u postelju kad budu potpisivali ugovor!

Svakome zelim mirno more da su sto dalje od budala!!

Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока

Neznam, ja sam odradio skoro 14 mjeseci kadeture na Msc, bilo je dosta Crnogoraca, sa nikim od njih, nisam imao problema.... joÅ¡ je 1 časnik iz crne gore stajao na moju stranu, dok je na brodu bilo Italijana. Neznam, kako je kada si viÅ¡i časnik i to....
Sa 3 terca iz Crne Gore, sam bio u gvardiji kroz taj period, sa nikim od njih nisam imao problema, dapače sam naučio dosta od njih.....Nikada nisam osjetio sa njihove strane, bilo Crnogoraca sa palube i makine, da me je netko želio uvrijediti, ili poniziti zbog moje nacionalnosti....
Moje miÅ¡ljenje, ako radiÅ¡ i normalan si čovjek, gledaÅ¡ svoja posla i ne načimaÅ¡ neke Å¡kakljive teme, ne bi smio imati velikih problema....
Eto, toliko od mene, pozdrav

Sent from my C6603 using Tapatalk

Ja i struja prije mene imali smo lose iskustvo sa kapom crnogorcem,ostali su bili prva liga.Oba dvojica smo se iskrcali zbog njega.

Back