Msc

e022b6ef1b4e78b073c8f73a38c6c30f.jpg

Cio Antonio digo plate od 01.04. Navali narode!!!!!))))

Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока

Mozeli mi ko reci kakav se ugovor u Sinju potpisuje za plaću: minimalni po ITF ili puni iznos koji sidne na raćun. Fala!

PS: NSC Shipping - trazi cifa palube za kontejnerasa u misecu svibnju pa ko je zainteresiran i s iskustvom Sritno!!!

Evo ovdje ja kao institucija koja vrsi nadzor plovidbe moram javno pohvaliti casnike palube na MSC jer su jedni od rjetkih koji plove sukladno pravilima struke i drze se svih pravila plovidbe u zoni separacije u Jadranu.

Evo ovdje ja kao institucija ...

Ti institucija?! Digli su mi tako i amerikanci tlak na jednom forumu večeras.., pa sad i ti.

Srića ti je Å¡ta je Uskrs pa neću sakramentati niÅ¡ta ovaj put! A Å¡ta se tiče MSC, daleko im kuća od mene! Dok su prevladavali talijanski signori oficiri bili su dobri.., a sad su spali na bižuteriju, manje viÅ¡e. Bilo naÅ¡u ili ono o'tamo koja govori i piÅ¡e srboidni novoÅ¡tokavsko-jekavski vukopis.., a najjaći je kap. Jovo iz Bara! Da znaÅ¡ kao naÅ¡e maltretira ne bi virovao..,

Radije bih s kozom orao, nego tamo tražiti poso'!

Nego sta nego institucija i to par excellence institucija[emoji6] Ko navigaje na toj kompanije meni nije bitno, vec sa mog gledista je bitno da se pridrzava propisa.

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

Mozeli mi ko reci kakav se ugovor u Sinju potpisuje za plaću: minimalni po ITF ili puni iznos koji sidne na raćun. Fala!

PS: NSC Shipping - trazi cifa palube za kontejnerasa u misecu svibnju pa ko je zainteresiran i s iskustvom Sritno!!!

potpisujes normalan ugovor, ako ides na ITF potpisujes ITF ugovor. Ako ides na talijanski onda potpisujes talijanski.. Allotment oliti lovu koju ces da ti sidne na racun njima kazes tamo, a mozes slat ovisno o cinu tj.placi koju dobivas. Oni ti imaju skalu za svaki cin koliko se moze slat doma. Kad dodjes na brod i kad ti sidne prva lova, ocijeni sam koliko ti triba na brodu i zamoli da ti se digne allotment...

MSC vam uvik traži strojare....Nikad dosta i ako koga zanima plaće su opet porasle od početka ovog miseca....

Poslano s SM-G930F putem Pomorac.net

Mozete bit malo detaljniji pa rec kolike su place juniorima i za koliko se povecalo i po kojem principu se potpisiva ITF ugovor?

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Back