MSC Split ili Sinj vam traze strojare,
pa koga zanima.....
pozdrav
Pozdrav ljudi,
Evo dobia sam ponudu za 3/O na kontejneraÅ¡u MSC Sandra pa me zanima jel ko plovi tamo i kakva su friÅ¡ka iskustva, te kakva je mogućnost napredovanja? Pročita sam cilu temu i vidim da ima pozitivnih i negativnih iskustava i ka i u svemu triba imati malo i sriće pa bi vam bia zahvalan kada bi mi neko neÅ¡to napisa i ako ko zna ima li neta na brodu?
Pozdrav
Idu stvari nabolje i na Msc-a, očekuje se dizanje plaća u idućoj godini svima kao i smanjenje ugovora na 4-3.To je friÅ¡ka priča s broda, ako je puna plaća trećega to je odlično skoro 4 tisuće eura sa svim dodacima, al boljka firme je Å¡ta imaÅ¡ masu takozvanih "vrÅ¡itelja dužnosti" tonjest drugoga na plaću trećega,trećeg na plaću kadeta,itd. Internet je 1 Gb-100 dolara,ako ne koristis facebook, možeÅ¡ izgurat misec sa 50 dolara.Msc Sandra je na liniji sj. Europa-Montreal pa zbog toga ponesi zimske robe,baÅ¡ zimske tribat će ti.....Pozdrav ljudi,
Evo dobia sam ponudu za 3/O na kontejneraÅ¡u MSC Sandra pa me zanima jel ko plovi tamo i kakva su friÅ¡ka iskustva, te kakva je mogućnost napredovanja? Pročita sam cilu temu i vidim da ima pozitivnih i negativnih iskustava i ka i u svemu triba imati malo i sriće pa bi vam bia zahvalan kada bi mi neko neÅ¡to napisa i ako ko zna ima li neta na brodu?
Pozdrav
Idu stvari nabolje i na Msc-a, očekuje se dizanje plaća u idućoj godini svima kao i smanjenje ugovora na 4-3.To je friÅ¡ka priča s broda, ako je puna plaća trećega to je odlično skoro 4 tisuće eura sa svim dodacima, al boljka firme je Å¡ta imaÅ¡ masu takozvanih "vrÅ¡itelja dužnosti" tonjest drugoga na plaću trećega,trećeg na plaću kadeta,itd. Internet je 1 Gb-100 dolara,ako ne koristis facebook, možeÅ¡ izgurat misec sa 50 dolara.Msc Sandra je na liniji sj. Europa-Montreal pa zbog toga ponesi zimske robe,baÅ¡ zimske tribat će ti.....