Msc

Meni su nudili da odem ka asistent na njihove kontenjere iako sam već bia i ka asistent i ka struja na kontenjeru pa tako i u brodogradiliÅ¡tu...
Nude 1000 dolara, a to je 100% Å¡ema Å¡ta su mi viÅ¡e puta tili uvalit da odem 6 mjeseci po 1000-1200 dolara, a radia bi posa električara - sam na brodu. Iako nemogu nać godinu dana brod i neću iz principa otić za tu siću a da neko drugi puni sebi džep sa mojim krvavo zarađenim novcem.

Ja sa MSC-em imam lose iskustvo bio sam gladam barba je bio talijan, bilo je nasih, crnogoraca, talijana i indonezana na brodu, nije mi se svidilo i posa sam dalje, niko nikoga ne tira da ih voli ili ne voli to je posao i gotovo ako ti se ne svidja trazis dalje ako ti se svidja ostanes i stvar rjesena, sto se tice nacionalnosti sve je individualno, ima ih ok ima ih sta su u onoj stvari. Istina je isto da ne moze jedan elektricar i konobarica biti manning agent jer ti ne znaju sta pitati kandidata zato na brodovima ima svega i svacega, ovim nisam mislio uvrijediti elektricare i konobare, ali zna se tocno sto i kako kad se radi interview pitati obratiti paznju

Bija na toj firmi nekih 13 godina zavrÅ¡no sa 2007.Doživija svega i svačega i od Crnogoraca ali i mojih Hrvata,ali kad podvučen crtu mogu reć da mi nije žaj.Nekada top firma ali nažalost danas ispodprosječna(Å¡to se plaća i uvjeta tiče).
Bija san u situaciji kad san bija sam sa crnogorcima i di su se međusobno zvali čedo(možete mislit kako je bilo meni ka Hrvatu),a također san bija s njima di sam također bija jedini pa su me držali ka malo vode na dlanu,tako da sve ovisi s kim si i na koga naletiÅ¡,onda je tako bilo,a kako je danas,neznam.
Zato nemojte sudit na temelju jednog ukrcaja.Također san bija na brodu di me avancalo i di mi je svaki Crnogorac stisa ruku a moja 2 Hrvata nisu tili pričat samnom ljubomore radi a inače su iz mista odakle je električar koji joÅ¡ ukrcava tamo.
I moran reć firma koja me je u životu digla kad mi je bilo najgore i kojoj ću bit zahvalan dok sam živ.

Bija na toj firmi nekih 13 godina zavrÅ¡no sa 2007.Doživija svega i svačega i od Crnogoraca ali i mojih Hrvata,ali kad podvučen crtu mogu reć da mi nije žaj.Nekada top firma ali nažalost danas ispodprosječna(Å¡to se plaća i uvjeta tiče).
Bija san u situaciji kad san bija sam sa crnogorcima i di su se međusobno zvali čedo(možete mislit kako je bilo meni ka Hrvatu),a također san bija s njima di sam također bija jedini pa su me držali ka malo vode na dlanu,tako da sve ovisi s kim si i na koga naletiÅ¡,onda je tako bilo,a kako je danas,neznam.
Zato nemojte sudit na temelju jednog ukrcaja.Također san bija na brodu di me avancalo i di mi je svaki Crnogorac stisa ruku a moja 2 Hrvata nisu tili pričat samnom ljubomore radi a inače su iz mista odakle je električar koji joÅ¡ ukrcava tamo.
I moran reć firma koja me je u životu digla kad mi je bilo najgore i kojoj ću bit zahvalan dok sam živ.

sto reci sve je receno jadno
jadno jadno
ogorcen jesan
a i ponasanja na forumu su jadna
zato je forum da recemo kako je i zivu istinu prikazemo

Vega sta tj koji rang si to bio na brodu, sta ti se desilo pa si tako ogorcen? Posto si naveo negdi da si ima 1500 $vjerojatno si bio na itf na palubi ili si bio mazac.

Danas 2014/2015 s tom naobrazbom ja neznan di ces poc pored konkurenata filipinaca, indonezana,...Koji sute rade i ne zale se. Na MSC ces moc jer oni jos zamisli drze do nasih, a neznam di ces dalje.
Nemam nista protiv tebe al budi realan.

Smiri se i pazi sta pises je da prostis ser.... U pijat iz kojeg jedes.

I ja sam na Msc, prosao slicno pa opet zahvalan sam sta su mi dali 6 mj kruh za bjednih 700$ jer niko drugi nije htio

Vega sta tj koji rang si to bio na brodu, sta ti se desilo pa si tako ogorcen? Posto si naveo negdi da si ima 1500 $vjerojatno si bio na itf na palubi ili si bio mazac.

Danas 2014/2015 s tom naobrazbom ja neznan di ces poc pored konkurenata filipinaca, indonezana,...Koji sute rade i ne zale se. Na MSC ces moc jer oni jos zamisli drze do nasih, a neznam di ces dalje.
Nemam nista protiv tebe al budi realan.

Smiri se i pazi sta pises je da prostis ser.... U pijat iz kojeg jedes.

I ja sam na Msc, prosao slicno pa opet zahvalan sam sta su mi dali 6 mj kruh za bjednih 700$ jer niko drugi nije htio

Svaka ti čast, neka si mu odgovorio. Sve Å¡to si napisao potpisujem. Nekim ljudima nije mjesto na brodu, odnosno trebalo bi im zabranit pristup na brod.

MSC dobio trenutno najveceg kontejnerasa na svijetu. "Msc Oscar" 19200 TEU

WATCH: New World's Biggest Boxship Under Construction at DSME - gCaptain Maritime & Offshore News

Isto ovako je bilo kad san ja njihovon voljom iÅ¡a ća sa MSC-a,jer su nas bacili na ITF jad od plaće. Ako se dobro sićan,prvu godinu od prebačaja na ITF ugovore su uÅ¡tedili toliku lovu da su izbacili "Daniellu" Mega kontejnerčinu koja je onda jedina parirala Maerskovoj Emmi. Od tada se viÅ¡e nisan vraća na njih. Firma je onda bila top topova u svakom pogledu,a to Å¡ta su sada ovakvi ili onakvi-nebi komentira. ;)

triba mi broj kapetana stambulića, brojevi koje san dobija priko foruma krajem proÅ¡le godine su isključeni, može i mail il adresu di bi se moga mu javit.fala unaprid

triba mi broj kapetana stambulića, brojevi koje san dobija priko foruma krajem proÅ¡le godine su isključeni, može i mail il adresu di bi se moga mu javit.fala unaprid

Kap Stambulic ti je trenutno na brodu. Pokusaj na ovi broj, to je ured u Splitu 021 786 724

Ja ti znam da 3 eng na msc primi tu negdje do 3000 dolara, a treba ti zavrsit kadeturu, pa posli bis treba upast ka 3, tako bi trebalo bit, puno zavisi i o tebi i kakvu sricu imas.
A sta ti radi asistent ne znan jer san gore na palubi....

Uglavnom mislin da ces se skoro bilo di prin ukrcat ko asistent nego kadet, ja san evo doma punih 6 miseci i 03.08 imam ukrcaj na Msc Oscar, ceka san dosta da bi odradi drugi dil kadeture...

Aj Msc Oscar je ovi najveci skoro 400 metara.
a jel mi mos rec koju lovu imas ka kadet jel spominju neke talijanske ugovore i itf.
hvala na odgovoru.

Back