MSC putnički brodovi!

ako nije problem ,reci mi preko koga si isa i koliko je tribalo za ovancamenat..ajde cujem da tamo nije lose ali ugovori su pre dugi,:(:(..
pozdrav sa solstice---
CELEBRITY CRUISES:):cool:

Bija sam na kontejnerasu od MSC-a, aplicira sam direktno Maresci i sad su me pribacili na putnicke jer nisam tija ic nazad na kontejnere

Nisam avanca, jer sam bija terco vec pri tako da neznam kako se avancaje tamo

Last edited:
Pozdrav

Pozdrav

MSC dobro firma na kojoj prevladavaju Talijani mada mi Hrvati kazemo da MSC znaci
M-mafia
S-shipping
C-Croatia

:D:D:D:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:p:p:D
Isto tako ugovori su dosta dugi i za oficire kao i za posadu. S menom na brodu je covik koji je bija u njih chief Electrical i jos je radia na novogranji njihovih brodi po brodogradilistima i nakon 12 godina je prisa na NCL jer mu je bolja placa i ugovor. ALi kaze da je zivot tamo nesporedivo bolji tjekom slobodnog vrimena.

Pozdrav od Sinise,
Vjerovatno je s tobom Bresan na brodu. Pozdravi ga u moje ime bili smo skupa u Koreji na novodradnji MSC Melissa, ja sam tamo bio Radio casnik. Sad sam na kruzeru MSC Splendida kao Crew Purser.
Jos jednom pozdrav

Mozes se javit direktno Maresci (ili kako mu je vec ime, negdje na forumu ti je mail) ali ako te uzmu, svejedno ces preko sabana iz Sinja ici tamo ;)

Ma lako je meni u ??abana uzet kartu i potpisat sta iman ;)

znan da ima negdi mail al cilo jutro ga nemogu nac :)

....

....

Moze li neko da mi kaze kakve su sanse da te prime za kadeta sa srednjom skolom na putnickim brodovima...ili na MSC kruzerima tocnije...

boja uniforme

boja uniforme

Pozdrav.

Zna li koji kolega sa msc putničkih,a i ostalih koja je boja uniforme. Bijela kao i ko??ulja ili je malo ?žučkasta kao bijela kava. Vidija u uzora da ima takva pa me malo buni.

Hvala unaprijed.

Pazi samo da saban ne cita ovo :D

Evo iz trazilice (da mi je znati sto si ti cijeli dan trazio :hihi): amaresca@mscsorrento.com ...

Ja mislim da ovaj Maresca vi??e nije u igri,

Kada sam zadnji put bio na ovoj kompaniji prije 5 godina pričalo se da ide u mirovinu. Mislim da su ga zamijenili neki drugi npr. Monturi i jo?? neki. S druge strane, nekima su skalali plaće na razinu ITF ugovora... npr. na mojoj firmi filipi imaju veću plaću nego ovi s MSC koji navegaju po ITF kriteriju...

Ja mislim da ovaj Maresca vi??e nije u igri,

Kada sam zadnji put bio na ovoj kompaniji prije 5 godina pričalo se da ide u mirovinu. Mislim da su ga zamijenili neki drugi npr. Monturi i jo?? neki. S druge strane, nekima su skalali plaće na razinu ITF ugovora... npr. na mojoj firmi filipi imaju veću plaću nego ovi s MSC koji navegaju po ITF kriteriju...

Maresca je i dalje glavni. I najvreojatnije neće u penziju do ... pa do smrti. (najozbiljnije).

Nego zna ko za uniforme?

??ivija PM ?živija MSC. Eto nisan tija ni??ta pisat. Valjda da se neureknem.
Iden na MSC kruzer za sekonda. Letin ovu nedilju. Ima par dana samo san čeka da javi Mareska da se malo zajeba i da neidem.
Tija san pobič od kontenjera i od ugovora od ??est miseci. Uspilo mi je samo jedno. Kakva su vrimena hvala Bogu i na tome.

Eto ovo pi??en radi kolega koje tra?že ili mjenjaju firmu. Čisto onako iz podr??ke.
Znači sve je moguče samo se i dalje trudite i zovite jednog dana će zvrcnut telefon.

još jedan pomorac;76343 said:
... Ima par dana samo san čeka da javi Mareska ...

Ok, sretno!

Slažem se da je bolje na cruisera nego na kontejnere, tu nema dileme.

Ali da ti se javio osobno Maresca u to ne vjerujem. Jedan talijanski zapovjednik mi je ovako govorio - "ne može se do Maresce doći tek tako". To važi za sve tj. za naše i za talijane. Uostalom i kod nas kada zovem agencije nikada mi se ne javi onaj tko je njen gazda... No, važno je da ideš na bolje, a tko je se javio nije bitno!

Back