Maersk
Maersk
evo jos. za kontejnerase, u naredne 3 godine nece zaposljavat bile nikako. otpustili su par stotina, imali bi frke sa sindikatima. nema veze eu ili non eu.za seniore na tankerima i plinu, moze bit mista, ali strogo za one sa minimum 36 miseci navigacije u ranku. place ne znan, ja to ne vodin. usput, prije desetk dana intervjuira san kapa rumunja , za kemiju /product, 9K na brodu 5 K doma, ugovor 4/2. kakonema agenta u nas, triba aplicirat u singapur, ali sanse su male ili skoro nikakve (ako koji umre)
Evo vam iz prve ruke sta je Maresk i kolko daju novaca za naseg kapa sa iskustvom u ovom momentu:
Good day,
Your application is well-received. We will consider your application for the position of Chief Engineer onboard our Oil Tanker fleet of vessels.
Taking into account your rank seniority (since 15 Nov, 2006), kindly find the following wages for your position:
Tenure: 4 months on / 2 months off
Wages on board: USD 9381 per month
Wages on leave: USD 4530 per month
In addition to above, you will be entitled to Company Seniority Allowance of 2 days basic salary for every year completed with our organization. It is paid in the month of December, after completion of one year with the company.
Please revert with your decision.
Thank you.
Best Regards
HOU Jin
Global Strategy & Efficiency
Maersk Ship Management
3, HarbourFront Place,
#13-01 HarbourFront Tower 2
Singapore 099254 - Reg No. : 197800504W
Ajde nek mi netko rece kompaniju na svijetu di kapo ili barba ili opcenito senior oficer ima takav ugovor 4-2? A pare, to nema veze sa nicime, al nema
veze svatko zna svoje tako i oni al tako i mi pomorci bome, al moramo bit svjesni da nam se cijena rada i profesije strasno ru??i jer ocito ove nacije poput rumunja, poljaka, bugara to prihvacaju