LNG brodovi

Mozda mi neko moze pomoci da mi napise ko krca na lng brodove bez iskustva na njima. Hvala scima unaprijed

Je li pitaÅ¡ za palubu ili makinju?Ako pitaÅ¡ za palubu krca ti Pronav(rečemo ako si bija sekondo na bulk ili kontejner tamo če te uzet rang niže).Na Pronava je dosta Oficira doÅ¡lo sa brodova za suhi teret.V ships uzima isto jer oni tražu da in je jedan treči na brodu sa prethodnin iskustvon na LNG,a drugi ne mora bit.

Je li pitaÅ¡ za palubu ili makinju?Ako pitaÅ¡ za palubu krca ti Pronav(rečemo ako si bija sekondo na bulk ili kontejner tamo če te uzet rang niže).Na Pronava je dosta Oficira doÅ¡lo sa brodova za suhi teret.V ships uzima isto jer oni tražu da in je jedan treči na brodu sa prethodnin iskustvon na LNG,a drugi ne mora bit.

Tko sad krca na Pronav, znam da je prije Globtik imao crewing?

MOL LNG EUROPE, ekipa pomagajte hitno

MOL LNG EUROPE, ekipa pomagajte hitno

:oevo jutros me zvalo ovi iz nizozemske da jesam li zainteresiran za terca na lng jer su mi vidili navigaciju, dosad sam opalio 2 broda po 4 mj. na lundqvistu,pa neznam ni sam, kaze da je ugovor 4 mj , placa 2200 eura i daje placeno 20 days leave, a sta to znaci jel to placaju 2200 x 12 mjeseci ili sta drugo ne razumin jer nisam jos bio na permanent pay pa vi koji jeste molim pomozite a na lundqvista san ima 2800 eur samo na brodu.i jos su rekli da bi sad u ova dva iduca mjeseca biti otvorenih mjesta za juniore.

:oevo jutros me zvalo ovi iz nizozemske da jesam li zainteresiran za terca na lng jer su mi vidili navigaciju, dosad sam opalio 2 broda po 4 mj. na lundqvistu,pa neznam ni sam, kaze da je ugovor 4 mj , placa 2200 eura i daje placeno 20 days leave, a sta to znaci jel to placaju 2200 x 12 mjeseci ili sta drugo ne razumin jer nisam jos bio na permanent pay pa vi koji jeste molim pomozite a na lundqvista san ima 2800 eur samo na brodu.i jos su rekli da bi sad u ova dva iduca mjeseca biti otvorenih mjesta za juniore.

krivo sam ga razumio evo sad mi je posla mail,

Dear Mr.Nautica,

Many thanks for the swift reply,

Please be advised as discussed 4 month on board and for every month on board entitle to have 22 days leave, so in practice 4 on – 3 off, with monthly payment of €2020

Thanks and Best Regards,

Albert

Azalea Maritime BV - as agents only -
Louis Pasteurstraat 8
3261 LZ Oud-Beijerland
The Netherlands

Email>>
Tel>>
Fax>>
>> >recruitment@azalea-maritime.nl
>+31 (186) 890 300
>+31 (186) 890 301

sta kazete na ovo

krivo sam ga razumio evo sad mi je posla mail,

Dear Mr.Nautica,

Many thanks for the swift reply,

Please be advised as discussed 4 month on board and for every month on board entitle to have 22 days leave, so in practice 4 on – 3 off, with monthly payment of €2020

Thanks and Best Regards,

Albert

Louis Pasteurstraat 8
3261 LZ Oud-Beijerland
The Netherlands

Email>>
Tel>>
Fax>>
>+31 (186) 890 300
>+31 (186) 890 301

sta kazete na ovo

Pozdrav kolega sa Lundqvista :D!!!

koliko sam ja skužio ovaj mail je da ti je plaćeno kući i na brodu pod ugovorom 4-3! ovo Å¡to ti je rekao da ti je za jedan mj plaćeno kući 22 dana to ti je baÅ¡ to 4mj Å¡to odradiÅ¡ na brodu skupio si 3mj plaćenog kući.

btw. pretpostavljam da si odradio dva ugovora kao 4/O?!

Jeli ti rekao za koju firmu je to, jel ja mislim da ti to nije MOL, jel na MOLu svi imaju ugovor 3 mj. on, 25 dana leava po mjesecu na brodu. ovaj ugovor 4-3 smo imali do 2011. racunaj da je bila opcija +/- 1 mj. na brodu, i da moras bit spreman 15 dana prije isteka leava ako te zovu. Azalea ukrcava tako jos na neke firme usput osim na MOL, pa poslje te ljude kad skupe iskustva znaju prebacit na MOL. Ovaj Albert je za nove kandidate, obicno kad pristanes ti posalje aplikaciju za ispunit, i ides na interwiev u rotterdam. Onda tamo ubiti sve saznas, i kazu ti finalno oce te uzet. Mozes ih sve pitat sto te zanima. Neka me netko ispravi za lng jer sam ja kod njih na crudu.

Jeli ti rekao za koju firmu je to, jel ja mislim da ti to nije MOL, jel na MOLu svi imaju ugovor 3 mj. on, 25 dana leava po mjesecu na brodu. ovaj ugovor 4-3 smo imali do 2011. racunaj da je bila opcija +/- 1 mj. na brodu, i da moras bit spreman 15 dana prije isteka leava ako te zovu. Azalea ukrcava tako jos na neke firme usput osim na MOL, pa poslje te ljude kad skupe iskustva znaju prebacit na MOL. Ovaj Albert je za nove kandidate, obicno kad pristanes ti posalje aplikaciju za ispunit, i ides na interwiev u rotterdam. Onda tamo ubiti sve saznas, i kazu ti finalno oce te uzet. Mozes ih sve pitat sto te zanima. Neka me netko ispravi za lng jer sam ja kod njih na crudu.

pozdrav legendo, jel mi mos rec za taj interwiev da znam sto me ceka:kafa

2/O_ri hvala ti na odgovoru,a nije mi nista spomenuo na koju kompaniju bi triba ic,a kad mi javi napisat cu vam odi,reka mi je za nacionalnosti britanci,poljaci,bugari i mi naravno Hrvati

Pozdrav kolega sa Lundqvista :D!!!

koliko sam ja skužio ovaj mail je da ti je plaćeno kući i na brodu pod ugovorom 4-3! ovo Å¡to ti je rekao da ti je za jedan mj plaćeno kući 22 dana to ti je baÅ¡ to 4mj Å¡to odradiÅ¡ na brodu skupio si 3mj plaćenog kući.

btw. pretpostavljam da si odradio dva ugovora kao 4/O?!

Pozdrav i tebi Perice

A vidis da sam napisa u gornjem postu da sam odradio 2 ugovora, a mozda smo i bili skupa na Katji:uzdravlje

Ja sam bio na interwiev prije 6 godina, pa cu ti napisat svoja iskustva, neznam kako je sad i dal se sto promjenilo, i neznam dal se razlikuje ako je za MOL ili neku drugu firmu. Uglavnom nista strasno, kartu ti srede oni, ja sam doletio ujutro, vozac me cekao i odveo kod njih, onda je na recepciji po mene dosao neki mladi, odveo me u neku prostoriju, i tamo me po nekoj ch.list ispitivao, tipa ono zasto mjenjas firmu, sto ocekujes, sta si radio do sad, itd. onda je on otisao i pustio me samog, na stolu su bili SMS od MOLa i rekao mi da mogu malo procitat, i ja sam ti tamo sjedio i listao to nekih sat vremena, onda smo isli nesto pojest u kantinu, a poslje rucka sam se upoznao s glavnim crew managerom, on mi je rekao kad ce bit otvorena pozicija i kad cu morat ic na njihov BTM course i dal pristajem. dao mi je primjer ugovora i tad ti mozes pitat sto god zelis. npr. ja sam tad skuzio da je na papiru ugovor 5 (tad je bio) a na telefon mi reklo da je 4 mjeseca, pa su mi objasnili sto je u praksi. poslje tog cijelog dana u officu sam isao u hotel, ujutro me je vozac pokupio na lijecnicki, to je isto bila glupost, brzinski, i poslje tog na let za doma. Vole da dodes usminkan, ono kosuljica, hlace i cipelice, i ovo kad te ostave samog u prostoriji cuo sam da te tad snimaju neke skrivene kamere, al neznam dal je to istina. ma ako dodes do toga da ides gore racunaj 90% da je to to, mada sam cuo da se dogodilo da su nekog na kraju odbili.

2/O_ri hvala ti na odgovoru,a nije mi nista spomenuo na koju kompaniju bi triba ic,a kad mi javi napisat cu vam odi,reka mi je za nacionalnosti britanci,poljaci,bugari i mi naravno Hrvati

Pozdrav i tebi Perice

A vidis da sam napisa u gornjem postu da sam odradio 2 ugovora, a mozda smo i bili skupa na Katji:uzdravlje

na lundqvistu ne možeš nikog falit kad svi kad tad završe na Katji! :D hahahha

uživaj i sretno u pronalasku novog/boljeg posla! pozz

evo opet ja a sta cu kad sam dosadan,evo su me zvali MOL preksutra tj. u cetvrtak na intervju u Amsterdamu i neki seagull test, pa 2/O_ri ako sto znas o tom seagull testu molio bih te da mi kazes i jos mi je reka da bi triba bit 11.09. na brodu i da je to bas MOLkompanija, nije nikakva druga kompanija,a onda posli ovog intervjua mi je reka da bi triba ic u Bijelu u crnu goru polagat neki BTM, a evo doli dva zadnja maila sta sam dobio:

To : Alba Shipping
Cc : Documentation Dept. Mr.Nautica
Fm : Azalea Maritime BV - AdJ
Su : Interviewschedule 3OFF Nautica
Date : 28-Aug-2012

Dear Svjetlana,

please be informed regarding interview schedule for subject officer, please call him to advise doctor in his area.

please arrange medical in Croatia

Thursday early 28-Aug-2012 travel to Rotterdam and attend interview/Seagull and after travel home.

Planned for BTM 3-5 September
Joining 10/11 Sept. Dukhan subject approval

Thanks and Best Regards.

Albert de Jong

Recruitment Department

Louis Pasteurstraat 8
3261 LZ Oud-Beijerland
The Netherlands

Email>>
Tel>>
Fax>>
> +31 (186) 890 300
> +31 (186) 890 301
>
i jos zadnji mail

To : Alba Shipping
Cc : Mr.Glavor
Fm : Azalea Maritime BV - AdJ
Su : Flight details 3OFF Nautica, Dukhan
Date : 28-Aug-2012

Dear Svjetlana/Mladen,

hereby flight details to attend interview at Rotterdam,

DUBROVNIK - ZAGREB, OU-661, Dep .30.08.2012 06:25, Arrv .30.08.2012 07:20,
Status : CONFIRMED
ZAGREB - AMSTERDAM, OU:450, Dep .30.08.2012 08:25, Arrv .30.08.2012 10:30,
LocNo : 2KM7PI, E-TICKET, Status : CONFIRMED

Upon arrival Amsterdam Airport, please proceed to the meeting point (White and Red squared block) which is situated in the main hall above the train station on the arrival level (follow the sign of the Train) (see guide attached), the taxi driver will meet you there he is waiting with an Azalea Sign. (taxi company 010.480.80.80)

The taxi company will bring you to the Office for the interview. For the interview please bring with you all your original licenses, certificates, seaman books (old & new), letters of recommendation, appraisal reports etc...

If you encounter problems during your travel or you just have some questions, please don't hesitate to contact us on our office number which is available 24 hours a day. ( +31.186.890.300 )

For your return we have arranged IBIS Hotel and following flight.

AMSTERDAM - VIENNA, OS-378, Dep .31.08.2012 07:00, Arrv .31.08.2012 08:55,
Status : CONFIRMED
VIENNA - DUBROVNIK, OS-731, Dep .31.08.2012 12:50, Arrv .31.08.2012 14:10,
LocNo : 2KM7PI, E-TICKET, Status : CONFIRMED

Please confirm receipt of this email

Thanks and Best Regards

Albert de Jong

Recruitment Dept.

Louis Pasteurstraat 8
3261 LZ Oud-Beijerland
The Netherlands

Email>>
Tel>>
Fax>>
> +31 (186) 890 300
> +31 (186) 890 301
>:p:udriglavom:p

SEAGULL
COMPUTER BASED TRAININGS - SEAGULL CBT

Na OVOJ stranici možete skinuti trainings programe za računala firme SEAGULL

Za download kliknete na СКАЧАТЬ.

Posjedujem ove training programe ali iz drugog izvora, tako da ne znam da li su svi linkovi "?živi".

Happy Download

thanks to Oring

Eto vidis i kamo ides, na LNG Dukhan.

E hvala vam na odgovorima kapetane mladeno i tommy, ima dosta toga trening seagulla pa valjda necu past nadam se;)

a evo nasa san i neki link dolje o tom dukhanu ako na njega idem, a pitat cu alberta da mi posalje sliku da sam siguran

Dukhan pa jel to brod od quatar gas ili ?:rolleyes:

Back