to ce vozit sea team management.
evo sam te pridbiljezija u svoj notesic.Je li hoces za prvog ili za barbu???
Pa znas da je on skroman i ne voli puno govorit o vlastitim uspjesima.I ovo sam cuja iz 2. ruke ali mislim da drzi vodu.I ako prodju ova 4 broda kako Bog zapovida bice toga vele jos.
A ako se to dogodi mozda odem i ja u Singapore,na dimu sam uvik bija odlican.
Ma ti tribas gradit karijeru u PR-u... Za glasnogovornika te tribaju uzet, ko Aleksandra Ljuba... I u ovome outfitu sa avatara![]()
cin zavrsis skolu,nazovi ga i reci mu to tacno tako,bilo bi najlipse u 4 oka,iako bi ja to volija gledat
...i bili me moga pribiljezit u taj tvoj notesic ...
Nije problem samo mi reci je li zelis biti pridbiljezen s prednje ili sa zadnje strane u mom notesicu. Evo da ti olaksam recu ti jadna majka onima sta su u mome notesicu pridbiljezeni s prednje strane.Takvima ni Bog vise ne moze pomoc.

...a jel ja moran sta zauzvrat napravitono demejanu vina,maslinovo ulje , ono neki oboriti gof...
![]()
Ma ne triba nista tako veliko.Ja sam ti skroman i nisam ti od nekih velikih prohtjeva. Meni ti je dosta i jedan mali kroasan .
tako si mio i drag,da bi te covjek na ranu stavio..

Na Shell (Nakilat flota) krca Globtik, a imaju sad i od Maerska neke LNG brodove, Mitsui krca Azalea, Golar ima u Splitu agenciju, TK krca Marine-Trade iz Splita. Zorovic krca na Hoegh, ne znam kakvi su tamo zahtjevi. Mislim da i V.Ships iz Splita krca na neke plinase no, nisam siguran. Kolege s vise informacija ce te tocnije uputiti ...
Sent from my GT-I9100