LNG brodovi

Pa znas da je on skroman i ne voli puno govorit o vlastitim uspjesima.I ovo sam cuja iz 2. ruke ali mislim da drzi vodu.I ako prodju ova 4 broda kako Bog zapovida bice toga vele jos.
A ako se to dogodi mozda odem i ja u Singapore,na dimu sam uvik bija odlican.

Pa znas da je on skroman i ne voli puno govorit o vlastitim uspjesima.I ovo sam cuja iz 2. ruke ali mislim da drzi vodu.I ako prodju ova 4 broda kako Bog zapovida bice toga vele jos.
A ako se to dogodi mozda odem i ja u Singapore,na dimu sam uvik bija odlican.

Ma ti tribas gradit karijeru u PR-u... Za glasnogovornika te tribaju uzet, ko Aleksandra Ljuba... I u ovome outfitu sa avatara:D

Meni je reka iz 1. ruke, samo sam ja od sve ga ??ta mi je nabrojio, razumila samo da mu fali inspektor, pa će morat dovest mog prijatelja Dudu iz Katara...
Ali obeća je da će UPH prvi imati sve informacije koji bi nam mogle koristiti...

Ma ti tribas gradit karijeru u PR-u... Za glasnogovornika te tribaju uzet, ko Aleksandra Ljuba... I u ovome outfitu sa avatara:D

A jebate i ti i ove provokacije. Zva sam sinoc Isusa managementa u Rvata i probudija ga usrid noci jer me kopalo,a ovi me stira u neku stvar.Bilo kako bilo prica je ovakva Thomeu uzima inspektore,a brode je odbija.Kaze da nece stare kante nego ove novogradnje.
Crewing uvik radi sam , nista posrednici. A office u Rvatskoj nece otvarat zbog "pogodnih uslova" i brzine administracije. Nigdi ne pise da mora uzimat Rvate. Cro firma ce radit avionske karte, a ljude moze handlat iz Singapura i iz Manile.Sta ja znam i sta sam upozna preko njega znan da ima u rukavu 4-5 barbi i 4-5 kapa sta ih dobro zna i navigali su zajedno , plus par gasista i struja. Znaci jedino koji prvi moze uletit,a znajuci da je maersk proda lng flotu, a on je ex maersk gen mngr. mozda nasi ostanu i na tuku, ko zna. Sto se tice juniora preuceno je to za brod, puno bleje malo mlika daju,ali u kancelariju ce bit nasi definitivno(radi opskrbe vegetom,prutom,pancetom...) Nadzor novogradnji 2 u Koreju 2 doma i posli navigaju na onome sta su izgradili.Eto u kratkim crtama sta sam povata izmedju onoga sta me sla u materinu da u koju uru zoven.Ali u globalu to je to.I Zrile na kraju Duda dolazi iz Katara to je provjereno.

Last edited:
Nikako mu se ne mogu načudit, ne da ima crve u guzici nego...pa jeli moga u miru le?žat i uzimat plaću, a ne se bakćat sa ovim...a ima bit da je čovik opasni ovisnik , čim ka?že da mu nije neki posa ako nema bar 50 brodova pod ??e??irom, a ja mislim da ruča manistru sa ??ugon od benzine...
Nego, potencijalni kandidati, promislite vi malo bolje prije nego se javite, jer sam čula od jednog kapa ??ta je sa njim radio, da je gadan kad popizdi (ako ga la?že?? i mulja??)...

cin zavrsis skolu,nazovi ga i reci mu to tacno tako,bilo bi najlipse u 4 oka,iako bi ja to volija gledat

Eto dogovoreno , cim zavrsim idemo na pice nas 3 :uzdravlje :p
ja cu pocet prohtjeve pisat na A4 jel cu ih zaboravit pa da nebi zakaza isprid profesionalaca :uzdravlje

...i bili me moga pribiljezit u taj tvoj notesic ...

Nije problem samo mi reci je li zelis biti pridbiljezen s prednje ili sa zadnje strane u mom notesicu. Evo da ti olaksam recu ti jadna majka onima sta su u mome notesicu pridbiljezeni s prednje strane.Takvima ni Bog vise ne moze pomoc.

Nije problem samo mi reci je li zelis biti pridbiljezen s prednje ili sa zadnje strane u mom notesicu. Evo da ti olaksam recu ti jadna majka onima sta su u mome notesicu pridbiljezeni s prednje strane.Takvima ni Bog vise ne moze pomoc.

eto kad je tako moze tamo negdi pri sredini :hihi
ja ti se jos javin kad stucen jos godinu pa cemo detaljnije razmotnit moja
ocekivanja , a jel ja moran sta zauzvrat napravit :D ono demejanu vina,
maslinovo ulje , ono neki oboriti gof... :hihi

pozdrav ekipa

pozdrav ekipa

Može li netko precizno, ako nije problem, reći koje sve agencije niz Hrvatske ukrcavaju na LNG brodove. Ili, tko od naÅ¡ih agencija ukrcaje na EXMAR, GOLAR,MITSUI, SHELL-a, TK.... ili ako ekipa zna bilo koju kompaniju na koju se mogu ukrcati strojari bez iskustva na tankerima. Imam položen brevet za tanker familiarization. Inače, kapo na general cargo.
Unaprijed zahvaljujem na svim odgovorima.

Na Shell (Nakilat flota) krca Globtik, a imaju sad i od Maerska neke LNG brodove, Mitsui krca Azalea, Golar ima u Splitu agenciju, TK krca Marine-Trade iz Splita. Zorovic krca na Hoegh, ne znam kakvi su tamo zahtjevi. Mislim da i V.Ships iz Splita krca na neke plinase no, nisam siguran. Kolege s vise informacija ce te tocnije uputiti ...

Sent from my GT-I9100

Na Shell (Nakilat flota) krca Globtik, a imaju sad i od Maerska neke LNG brodove, Mitsui krca Azalea, Golar ima u Splitu agenciju, TK krca Marine-Trade iz Splita. Zorovic krca na Hoegh, ne znam kakvi su tamo zahtjevi. Mislim da i V.Ships iz Splita krca na neke plinase no, nisam siguran. Kolege s vise informacija ce te tocnije uputiti ...

Sent from my GT-I9100

U pravu si za ovo,u Splitu Willhelmsen krca na Golara,a V-Ships također ima plinaÅ¡e. Samo ne vidim način kako upast na plin ako tamo nije odrađena kadetura...

Back