LNG brodovi

Ima li itko sa Golara na forumu?
Bia bih zahvalan ako bi neko podilija info iz prve ruke sta se dogadja tamo, koliki su ugovori, ima li novih projekata...
Zivili
:uzdravlje

Triba samo pogledat koju stranicu unazad,pa se moze ponesto saznat od ovoga sta vas interesira

Golar itd.

Golar itd.

Spor internet i to, pa izbjegavam otvaranje veceg broja stranica...
Uspija pronac podatke (iako je dosta novitada nazalost jos uvik virtualno), thanks za upute C.L.
Zelim vam dobar BOG, stabilnu ratu i tlakove.
Pozz
:uzdravlje

Last edited:
MOL trazi LNG casnike

MOL trazi LNG casnike

Upravo dobia info kako MOL tj. Azalea Zadar trazi dosta LNG experienced oficira svih rangova. Koga zanima-samo naprid....
:hihi

Prodan maersk lng

Prodan maersk lng

evo novosti. maersk posli 40 godina zatvara lng biznis, 8 brodova ide na bubanj. ocijenili su da sa 8 brodova ne mogu konkurirat na trzistu ka main player, i da lng nije njihov core business. ka najvjerojatniji kupac spominje se golar.
maersk nije u panici, ostvarili su dobar prihod, tako da ce se transakcija dogodit jedino ako kupac ponudi vrlo dobru cijenu (minimum 1,5 mlrd USD). ka drugi potencijalni kupac spominje se awilco. novi su na trzistu, tek kupili 3 stara broda od nyk-a i potpisali 2 novogradnje.

Evo danas objavljeno:

Bermuda: Teekay LNG, Marubeni Acquire Eight LNG Carriers from Maersk >> LNG World News

Last edited:
Trazi se C/O

Trazi se C/O

Traze se dva C/O za V ships LNG.uvjeti dobro poznati,brodovi malo stariji ali u dobrome stanju.;);)

Pozdrav Davore, kadete na Lng ti krca Globtik, na Pronava, koliko znam na shella ne.

Krca Globtik za shella, ja sam na asistenturi na LNG-u prvi brod, Nakilat fleet, 1000$ + piracy risk bonusi :)

zovi globtik, prođi intervju i dođe?? na LNG easy as that

sretno

Zovi Globtic , prođi testove i to je to . E kad bi to bilo to ja bi već odavno navigava. Kad san trazija kadeturu pro??a san sve testove i kako su već ljudi opisivali proceduru , razgovor i ni??ta. Nakon kadeture opet ista procedura samo malo drukciji testovi i opet ni??ta. Mo?žda u Va??im slučajevima i bude ne??to samo ?želim naglasiti da nije to tako jednostavno ko ??ta izgleda iz prethognog posta.

Zelje i pozdravi

Zelje i pozdravi

Svim VRIDNIM ljudima u Bahia Blanci i Escobaru VELIKI pozdrav uz poruku: vidimo se uskoro, tatica dolazi s 3 P (prsut, panceta, pecenica)
:D

Zivili!

Zna li ko placu za naseg C/O na Dynagasa? Sazna san da Indijac CO ima 95K $ na godinu. Jesmo mi na istom scale-u ko oni?

Pozdrav!

Evo ga Golar 4 broda sta je uzeja od V shipa i da u management Thomeu prije misec dana sad stavlja u barba maninjorgov management.

a znaci da ce vlasnik Golar/Fredriksen sad to stavljat u svoj management i nece vise pustat druge da mu voze brode.

Back