Hmhm...
Interesantna pojava. Na forumu Jadranbroda ljudi su se poceli svadjat i onda potirali svih na temama o LNG-u. Kad sam ja pocea pisat na portalu, odma su pocele svadje i pljucanja - na temama o LNG-u. Sad bogami evo i ode prepucavanja i ovo nije prvi put.
Ja mislin da bi nam bilo puno pametnije dilit korisne informacije tipa ova o Maersku ili prijasnje o placama ili o trenutnoj potraznji agencija i firmi(LNG), nego sta spamamo off-topic...
Dakle tema je LNG pa stoga pisite o LNG-u, pa cak se i prepirite i svadajte, al ne na osobnoj razini, nego iskljucivo argumentirano O LNG-U!!!
Gego ti si totalno falia topic. I ja te molim nemoj uplatit 100 dolara Udruzi. Inace na Forum mos doc i mukte, nije zato clanarina...
Sad vac molim da sljedecih par postova bude:
- ko dize placu i koliko??
- ko smanjuje ugovore i koliko??
- ko gradi brodove i koliko??
- di se astronomski brzo avancaje??
- di krcaju nase kadete, asistente, juniore??
- di ima interneta??
- di nema pive??
- a ima li vina ako nema pive?? ili vice versa??
- di se ne prica o regasu i konverzijama i STS-u??
- di se ne koristi rijec "parcela" - parcelu ti Kuvajtsku otvorin i zatvorin!!!
- di je nestao covjek Marlboro Light sa podacima o placama?? Isto tako bi ga molia direktnu aplikaciju za ovi novi projekt u RH...
- KOJI JE NAJBOLJI LNG MANAGEMENT NA SVITU ZA HR POMORCA??? ko nas mazi i pazi, tetosi i tepa nam, a usput placa iljade i iljade??
- di se najvise stoji na sidru i najmanje radi??
- di se pak, NON-STOP RADI, MALO SPAVA, STALNO SRANJA I PRESSING, UVIK PRODUZENJE UGOVORA, NIKAD PRODUZENJE GODISNJEG, PLACA TAKO-TAKO, A AVANCAMENAT NIKAD??
- di je barba Nigerijac??
- di su full Nigerijci??
- a di su full Indijci??
- di su uskoro skverovi na veliko??
- di je pocelo nase tirat, a di uzimat??
- ko je najveca cunka u RH LNG pomorstvu? Kap.Sestanovic, kapo Bronzan, netko treci, cetvrti, peti??
- dokad cemo trajat??
- sta cemo posli LNG-a??
- a sta posli LNG-RV-a??
- Liquefaction?? Al to nije offshore??
- Jesmo li i dalje maritimi??
- znate li skinit zvizdu??
- zna li itko na faksu i skolama ista o LNG-u i LNG-RV-u??? Aj zna Baljak, aj...
- Zasto se ne bi umisto da se topimo, udruzili i pokorili LNG industriju??
- Ili vec jesmo??
- Koji nam je kurac??
Molim kratke i konkretne odgovore.
Hvala
Interesantna pojava. Na forumu Jadranbroda ljudi su se poceli svadjat i onda potirali svih na temama o LNG-u. Kad sam ja pocea pisat na portalu, odma su pocele svadje i pljucanja - na temama o LNG-u. Sad bogami evo i ode prepucavanja i ovo nije prvi put.
Ja mislin da bi nam bilo puno pametnije dilit korisne informacije tipa ova o Maersku ili prijasnje o placama ili o trenutnoj potraznji agencija i firmi(LNG), nego sta spamamo off-topic...
Dakle tema je LNG pa stoga pisite o LNG-u, pa cak se i prepirite i svadajte, al ne na osobnoj razini, nego iskljucivo argumentirano O LNG-U!!!
Gego ti si totalno falia topic. I ja te molim nemoj uplatit 100 dolara Udruzi. Inace na Forum mos doc i mukte, nije zato clanarina...
Sad vac molim da sljedecih par postova bude:
- ko dize placu i koliko??
- ko smanjuje ugovore i koliko??
- ko gradi brodove i koliko??
- di se astronomski brzo avancaje??
- di krcaju nase kadete, asistente, juniore??
- di ima interneta??
- di nema pive??
- a ima li vina ako nema pive?? ili vice versa??
- di se ne prica o regasu i konverzijama i STS-u??
- di se ne koristi rijec "parcela" - parcelu ti Kuvajtsku otvorin i zatvorin!!!
- di je nestao covjek Marlboro Light sa podacima o placama?? Isto tako bi ga molia direktnu aplikaciju za ovi novi projekt u RH...
- KOJI JE NAJBOLJI LNG MANAGEMENT NA SVITU ZA HR POMORCA??? ko nas mazi i pazi, tetosi i tepa nam, a usput placa iljade i iljade??
- di se najvise stoji na sidru i najmanje radi??
- di se pak, NON-STOP RADI, MALO SPAVA, STALNO SRANJA I PRESSING, UVIK PRODUZENJE UGOVORA, NIKAD PRODUZENJE GODISNJEG, PLACA TAKO-TAKO, A AVANCAMENAT NIKAD??
- di je barba Nigerijac??
- di su full Nigerijci??
- a di su full Indijci??
- di su uskoro skverovi na veliko??
- di je pocelo nase tirat, a di uzimat??
- ko je najveca cunka u RH LNG pomorstvu? Kap.Sestanovic, kapo Bronzan, netko treci, cetvrti, peti??
- dokad cemo trajat??
- sta cemo posli LNG-a??
- a sta posli LNG-RV-a??
- Liquefaction?? Al to nije offshore??
- Jesmo li i dalje maritimi??
- znate li skinit zvizdu??
- zna li itko na faksu i skolama ista o LNG-u i LNG-RV-u??? Aj zna Baljak, aj...
- Zasto se ne bi umisto da se topimo, udruzili i pokorili LNG industriju??
- Ili vec jesmo??
- Koji nam je kurac??
Molim kratke i konkretne odgovore.
Hvala

)