• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Liječnički pregled

Nikakve,dodes doma i napravis drugi i upises i gotovo.
Bar je tako meni bilo za nasu matrikulu ako si na nju mislia.pozdrav.

...da,kolega ti je napisao sto on misli i to je istina pod uvjetom da ti to nitko ne provjerava,ali...uvijek taj ali..ako odes u neku od africkih zemalja (Nigerija npr. u Lagos ili Tincan9 tamo ti dolaze njih 5-6 na brod i gledaju svako slovo u matrikuli,ugovoru i traze neku nepravilnost a onda idu novcane kazne a ako firma bude platila kaznu zbog tvog lijecnickog onda ce to oni proslijediti na tvoj account.
Nije bas za zabanciju sa time jer ga mozes napraviti za 4-5 sati i 400-500 kuna.

hitno liječnički

hitno liječnički

Pozdrav svim kolegama,

trebam napraviti liječnički sa droga/alko testom. Problem je Å¡to sam sad u Zagrebu i koju god ustanovu medicine rada zovnem kažu da BAÅ  taj ne rade. Zna li itko gdje u ZG mogu napraviti liječnički. Unaprijed zahvaljujem.

Odi u crikvenicu,u ambulanti imas med.rada,pregled dodje 450...kupi traku za droga test nekih 200-ak kuna u apoteci,ako produzujes to je ukupna cifra...ako ti je prvi pregled oko tisucu te dodje sve zajedno...caka je sto moras u 7 ujutro biti dole zbog krvi..ja sam u zg ali sam od dole pa dole i radim pregled stalno

Tptlk 2 via Desire 816

Odi u crikvenicu,u ambulanti imas med.rada,pregled dodje 450...kupi traku za droga test nekih 200-ak kuna u apoteci,ako produzujes to je ukupna cifra...ako ti je prvi pregled oko tisucu te dodje sve zajedno...caka je sto moras u 7 ujutro biti dole zbog krvi..ja sam u zg ali sam od dole pa dole i radim pregled stalno

Tptlk 2 via Desire 816

hvala

Pa u ZG je najbolje u medicinu rada na Črnomercu! MožeÅ¡ napraviti krv par dana ranije da se ne dižeÅ¡ ujutro. DođeÅ¡ oko podne i u jedan ideÅ¡ doma na ručak. Doktorica i sestre su skroz profesionalne.

Wagner ili pablo, di je po vama bolje?

Nisam bio kod Wagner, ali sam u poliklinici Pablo obavio sve u jako kratkom roku.
ViÅ¡e-manje je sva ta procedura ista, samo je razlika u čekanju reda.
U poliklinici Pablo baš nisam primjetio neku gužvu.

Ko ne zajebaje u okolici Splita za obnovu lijecnickog, gotovo mi je bolovanje zbog otkrivenog dijabetesa, samo me hebu povecani leukociti zbog upale cvorova ispod pazuha sto je bolest koja se ne moze izlijeciti nego kontrolirati pa me jedna poznata doktorica hebe oko lijecnickog zbog toga a zadnjih 5 godina joj to nije smetalo da da lijecnicki, jer je dermatolog potvrdio tu dijagnozu i izdao da su zbog toga leukociti povecani, sad je pocela zajebavati, jel ko zna ko nece zajebavati oko toga

Back