• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Liječnički pregled

Još nisu,nakon interviewa dobio sam mail da sam primljen,i proslijeđen sam Onboarding Coordinatoru koji ce mi pomoć u daljnjem rješavanju papira (liječnički,viza itd.)
Mene zanima ako je tko već radio liječnički za NCL da rece sto sve sadržava taj lijecnicki i gdje ga napravit

Pozdrav, moze li mi neko preporuciti gdje u Splitu obavit lijecnicki pregled za upis na pomorski fakultet, a da se s doktorom "moze dogovoriti", ako se razumijemo jelte. Moze i na privatnu poruku. Upisao bih pomorski fax, ali imam dioptriju višu od dopuštene, iako je s očima sve u redu i mogu skinuti dioptriju laserom (što i mislim učinit, ali ne stignem sad prije upisa na fax). Svakako, po njihovom pravilniku to ne prolazi, a operirat dioptriju sada pa čekat iduću godinu za upisat fax mi je gubitak godine života.

Tako da bi Vas molio, možete na privatnu poruku, neku ordinaciju medicine rada u Dalmaciji gdje se "moze rijesiti" s doktorom taj problemcic.
Hvala na razumijevanju, budući kolege pomorci, nadam se.

Back