• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Liječnički pregled

Ko ne zajebaje u okolici Splita za obnovu lijecnickog, gotovo mi je bolovanje zbog otkrivenog dijabetesa, samo me hebu povecani leukociti zbog upale cvorova ispod pazuha sto je bolest koja se ne moze izlijeciti nego kontrolirati pa me jedna poznata doktorica hebe oko lijecnickog zbog toga a zadnjih 5 godina joj to nije smetalo da da lijecnicki, jer je dermatolog potvrdio tu dijagnozu i izdao da su zbog toga leukociti povecani, sad je pocela zajebavati, jel ko zna ko nece zajebavati oko toga
ja mislim da znam koja je to straca od doktorice....[emoji3]
vidi na djecjoj poliklinici doktorica sta radi preglede za brod....ja bia ima godinu i zaboravia ime ali doktorica prva liga...

ja mislim da znam koja je to straca od doktorice....[emoji3]
vidi na djecjoj poliklinici doktorica sta radi preglede za brod....ja bia ima godinu i zaboravia ime ali doktorica prva liga...

Ja kod te nebi isa... Bija jedan put i nikad vise... Po meni trazi dlaku u jajetu sva srica bija sam zdrav!

Idem se sutra opet svadjati iako me je narucila za utorak nek zatvori bolovanje zbog dijabetesa a novi lijecnicki ako ce dat nek da ako nece idem do pabla ili matice hrvatske pa cu prije lipo im rec situaciju pa nek recu jel mogu ili ne dobiti lijecnicki

ako neko zna... ukratko prosa san sranja na brodu i zavrsija u bolnici. dijagnoza brief psyhotic disorder. akutna bolest koja se povukla. dali je moguce dobiti ljecniko uvjerenje da si sposoban na brod jer koliko vidin i citan u pravilniku za zdravstveni pregled, trajna nesposobnost za rad posto bi se moglo ponoviti itd itd.

Otidi U doktora opce medicine ili u nekog privatnog i napravi lijecnicki i ne spominjii nista bolest. Ako si zdrav sad proces lijecnicki i "idemo dalje"

Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net

nesto sam zabucao,zar ne trebas na medicini rada predocit karton koji dobijes od obiteljskog lijecnika di su upisani svi ljekovi koje si uzimao, i od cega si se lijecio? moze li to predstavljat zajeb?

pravio do sad tih lijecnickih bogapitajkoliko kao i svi mi i nitko mi nikad nije trazio nikakve kartone a mijenjao sam lijecnike bar 5 x

nije bas da spada u ovu temu ali cisto me zanima koliko vas provjeravaju na brodima/instalacijama sa D/A testom? mene od kad sam dosa 3 puta.

Mene kad su vidili da sam pijan ka maca od dvi male pive niko vise nista ne pita,hahahaha....zaj ljudima,kazu pij sinko koliko oces

nije bas da spada u ovu temu ali cisto me zanima koliko vas provjeravaju na brodima/instalacijama sa D/A testom? mene od kad sam dosa 3 puta.

U 2015g tri puta piša na brodu i dva doma.Nedaju mira....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav svima.

Možda malo glupo pitanje, ali bolje pitati i biti siguran.
Zanima me kod prvog liječničkog, Å¡to ako imam skoliozu/kifozu tj. malo krivu kralježnice? Primjeti se, ali nemam nekakve veće bolove zbog tog. Također, u mladosti sam slomio luku u laktu, koja nije baÅ¡ pravilno zarasla, ali je potpuno funkcionalno, bez ikakvih problema.

Å to mislite, jel mogu zahebavati na liječničkom zbog tog?

Iman i ja isto takav problem s kraljeznicom. Tek 3 put kad sam radija ljecnicki su to uopce primjetili, ali nista nisu zajebavali...

Tako da ne brini :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Pozdrav svima.

Možda malo glupo pitanje, ali bolje pitati i biti siguran.
Zanima me kod prvog liječničkog, Å¡to ako imam skoliozu/kifozu tj. malo krivu kralježnice? Primjeti se, ali nemam nekakve veće bolove zbog tog. Također, u mladosti sam slomio luku u laktu, koja nije baÅ¡ pravilno zarasla, ali je potpuno funkcionalno, bez ikakvih problema.

Å to mislite, jel mogu zahebavati na liječničkom zbog tog?
ja sam isto lomia ruku kad sam bia dite...tri puta na dosta maloj udaljenosti i ruka mi je malo kriva...10 godina plovim i nikad mi nije to nitko spomenija...tako dont wory be happy[emoji3]

Evala ljudi , lip pozdrav.
Mladi brat mi se odlucija navigavati,medutim ne moze proci ljecniki .Vec smo pokusali sve u Sibeniku ali nitko nece da ga pusti radi Clemanotoraxa koji je dobija ima 5 godina i od tad zivi totalno zdrav zivot i nema nikakvih smetnji ni problema .Inace to se dobije u teretani u vecini slucajeva ,
Jel zna tko od vas di ga mogu poslati ,jel ovi sve gledaju iz pravilnika .

Evala ljudi , lip pozdrav.
Mladi brat mi se odlucija navigavati,medutim ne moze proci ljecniki .Vec smo pokusali sve u Sibeniku ali nitko nece da ga pusti radi Clemanotoraxa koji je dobija ima 5 godina i od tad zivi totalno zdrav zivot i nema nikakvih smetnji ni problema .Inace to se dobije u teretani u vecini slucajeva ,
Jel zna tko od vas di ga mogu poslati ,jel ovi sve gledaju iz pravilnika .

ne znam da li si ispravno napisao Clemanotorax jer mi google nista ne izbacuje ?

ne znam da li si ispravno napisao Clemanotorax jer mi google nista ne izbacuje ?

Mladeno to sam vjerovatno krivo napisa ,znam da se tako izgovara. U svakom slucaju radi se o ozljedi plucne maramice ,koja je pukla promjera 5mm i predstavlja poteskoce pri disanju (kad pukne).Ja sam osobno isto dobio tu vrstu ozljede kad sam imao 17 godina i neman nikakvih problema .

Back