Lijecnicki-marihuana

THC-puno tekućine , mokrenja , 21 dan . Kupovina THC test droga u apoteci ( mislim oko 110 kuna) , testiraj sam sebe .
Vidi je li vi??e vridi 110 kuna ili ukrcaj !1
Pozzzdrav

Neki dan dosa mail,circ. letter.Jednome nasem nasli prokletog alkohola u mokraci,duvanje bilo 0.0,inace je polica 0.0.
Covik se tek ukrca,2-3 dana, letija je samo tako,nikad kraci ugovor.
Kazu da mozes biti pozitivan(u mokraci)80 sati posli konzumacije.
Uglavnom,idu predaleko.Kuda sve ovo vodi?
Trazili su comment.Odgovorija sam im da cu prestat pit 4 dana prije ukrcaja ako ce mi platit i to osjetno.
To bi mi bilo gore nego da dojden doma ,a zena kaze;nista misec dana, neka ti se krv procisti od kemije.
Jos nisu nista odgovorili.

ja prije lijecnickog par dana uzimam aktivni ugljen da mi malo filtrira pi??alinu i sve ostalo od cuge i ostalih supstanci. u apoteci ko??ta oko par kuna, uzme?? nekoliko tih tabletica dnevno u roku par dana i na testu ti ni??ta nikad ne poka?že, a dobro ti je jer ti malo i profiltrira otrove u tijelu.

mada mislim da su ovi testovi na pi??alinu i slinu za taj trenutak tj. pokazuju da li si trenutno na nečemu. jednom sam i??ao na liječnički, a duvao sam nekih 30 sati prije (ne puno, ali ipak jesam zakurio dva komada) i test je bio negativan

uglavnom, ako prestanete tjedan dana prije testa, ovaj test s pi??akom neće pokazati ni??ta, prije nekoliko godina sam imao svakakva razdoblja i liječnički je bio dobar sa samo par dana pauze prije

Ja sam jednom pro??a neka?žnjeno, večer prije sam popija dvi kutije cedevide, i to ono bi malo ?že??če mutija, sutra dan me Ercegovička pitala samo sta sam uzima neke vitamine i reka sam joj za cevu!!! Meni je upalilo tad, ti je bilo prije pet godina, mo?žda je sad tehnologija i??la naprid pa cedevita vi??e ne pali!!!:uzdravlje

Ako redovito pušiš onda ti trag THCa u mokrači ostaje duže (barem 7 dana)!
Pij što više tekučine i probaj se što više znojit da to ispereš iz organizma (za tu svrhu dobre su i šparuge al ji nažalost još nema:o)!
Nakon toga ti predlažem da se sam doma testiraš preventivno ( odeš u apoteku i kupiš tester košta 30tak kuna znači desetinu toga kpolko te za istu stvar opelješi doktor) isti sistem ko testovi za trudnoču staviš kap mokrače na zato određeno mjesto počekaš 5minuta i nakon toga pogledaš ako ima 1 crtica sve OK ako se pojave dvije pozitivan si i nastavi lokat ogromne količine vode!
Ako ti se jako žuri ima kupit neke napitke koji ti sakriju trag THCa u roku jednog dana al neznam kako i dal to radi, malo se pozanimaj na internetu!!
Al sam siguran da postoji!!!

Eo, malo o ovim testiranjima -

Mene jednom osumnjičilo da sam "drogeraš", tj. jest ispao sam takav po nalazima hrvatskih analizatora čija imena neću ovdje navoditi. Pozvali me u kompaniju i kažu: "Ke te pitamo, ke nam kažeš, bez da nam iz-lažeš.., ke nam kažeš - da li se ti drogiraš?" Odgovorio sam odlučno NE, daleko to budi od mene. Zatim onda opet ponavljao analize kod drugih stručnjaka, tamo-amo i napokon našao se neki specijalist i utvrdio da se radi o tragovima PEPTORANA.

Za one koji ne znaju: Peptoran je lijek za želučane tegobe. Ulceri na želudcu i takve stvari.., imao sam nekada hiper-aktivnu psihu pa sam uzimao taj Peptoran jer mi je želudac progara. To je bilo još za vrime one rahmetli države. Poslije sam otišao navegat i stanje se stabilizovalo. A evo sad barem moš *ebat koga hoćeš priko interneta i tako odušit, a ne grist u sebi i patit želudac..,

Last edited:
Oni ni ne traze vecinu nego jedan odredjen broj ljudi kojima nije tesko biti normalan i kojima da bi ostali normalni ne trebaju psihostimulansi u vidu nedozvoljenih i zakonom zabranjenih opijata.

negdje dozvoljeno, negdje zabranjeno ( Hail Mary Jane Image Viewer ), svaki poslodavac ili dr?žava ima pravo na svom području zabraniti ili dozvoliti određene stvari, u hrvatskoj je trava zabranjena, u iranu alkohol, ali je trava dekriminalizirana (btw i u makedoniji, a cuga je legalna, klopa jeftina i ljudi ugodni, mislim da ću vidjeti ohrid nakon ovog ugovora...), a u ??panjolskoj i peruu legalna tako da je ovo sa zakonom dosta relativno, pogotovo sa brodom gdje je droga generalno zabranjena, a alkohol kod većine kompanija dozvoljen. ti mo?že?? dolaziti iz dr?žave gdje je neka droga legalna i uobičajena kao kod nas piva, a cuga je ilegalna. kompanija tra?ži samo da bude?? čist kad se zapo??ljava?? i dok radi??, hoće?? li ti biti mrtav pijan ili na dopu cijelo vrijeme dok si na godi??njem ili će?? prokockati sve pare prvi tjedan kad dođe?? kući ili će?? ti srediti kuću, kupiti sebi i svojima ne??to lijepo ili ulo?žiti u neki posao, njih zaboli dok ti dolazi?? čist i odradi?? ugovor najbolje ??to mo?že??

testirat će te kao i ovdje kad te zaustavi policija, na trenutno stanje, pa ako si sređen od cuge ili nečeg drugog, će?? dobit svoje

ja mislim da nije bitno čime se ljudi opijaju i razbijaju i rekreiraju u slobodno vrijeme, bila to ko??arka, trava ili piva dok ti ljudi dolaze trijezni i sređeni na posao i obavljaju svoje du?žnosti kako treba, vi??e se treba?? zabrinuti za svoje zdravlje ako pretjeruje?? s nečim

??to se tiče okoline i familije, mislim da te ba?? neće nitko previ??e voljeti i trpjeti ako si vječno pijan ili napu??en (ili za poker aparatom ili opsesivno planinari??), ali ako se napije?? ili izdrogsa?? jednom mjesečno ne bi ti trebala ni najluđa osoba prigovarati

brod je specifična sredina gdje radi?? svaki dan i treba?? biti spreman, ako se voli?? često razbijati ili si ovisnik (najče??će pijanac), tih par mjeseci toga nema i tu i tamo će?? popiti par cuga i kraj, pogotovo na nekom kruzeru gdje te svi snimaju ako si sjeban (ili smrdi?? po cugi ujutro)

pa vi??e sranja radi cuga ili kocka (koje su legalne), nego trava. tu sad ne zastupam travu, niti govorim protiv cuge, nego jednostavno ima puno ljudi koji će se razbijati bilo čime jer im je to lijepo, bez obzira na zakone i obzir prema najbli?žima, ali da će takvi koji su svaki dan ubijeni naći posao, neće, svaka firma ima pravo postaviti uvjete i testirati ljude prije nego te zaposle i za vrijeme rada (na brodu si 24/7 pa te imaju pravo testirati bilo kad)

ovisnika ima posvuda (pogledaj pred prvu butigu, a i među nama ima ohoho likova koji vole zagnjuriti u bokal, računaj da će ti se na lječničkom vidjeti puno vi??e lo??ih stvari ako redovno cuga??, game i sve ostale stvari koje se vide kad ti naprave krvnu sliku pa ako jo?? i pu??i?? i jo?? si malo deblji ima tu i stvari za zabrinuti se za zdravlje, a ne samo hoće?? li biti negativan na travu)

pa ako ?želi?? dobiti dobar posao suzdr?ži se prije lječničkog par dana od svega, pročisti se ??parogama, ugljenom, loči 5 litara vode dnevno i sve će biti u redu, a na brodu te nitko neće testirati nekom metodom koja ti mo?že naći tragove par mjeseci unazad, prvo ??to je besmisleno jer je bar 90% ljudi nakon ??to je do??lo kući dobro se oblokalo (ako se nisu zakucali već na aerodromu...), a kod kuće su uzeli tko zna ??ta (tko zna kakve su stvari legalne ili normalne u nekim dr?žavama)

a mo?že?? ?živjeti zdravo, ne pit, ne pu??it, ne se drogirati, ne jesti masno, paziti se... pa će?? proć na svakom testu i do?živjeti ?živahnu starost gdje će?? se sjećati detalja iz mladosti

kakavi su ti testeri kojima nas testiraju na droge prije ukrcaja?na trenutno stanje ili?mislim smijesno bi mi bilo da nekoga ko je prije mjesec dana zapalio odbe zbog toga sta su u nasli tragove thc..kakav je postupak u tom slucaju?ja nemam stvarno problema s drogom nikakvom ali me cisto zanima i ta tema!pozz

da se nadovezem na post maloprije kojeg sam postavio..jeli se nekome desilo od vas da uistinu bude pozitivan na thc ili nesto drugo?sta je tada bilo?

Eo, malo o ovim testiranjima -

Mene jednom osumnjičilo da sam "drogera??", tj. jest ispao sam takav po nalazima hrvatskih analizatora čija imena neću ovdje navoditi. Pozvali me u kompaniju i ka?žu: "Ke te pitamo, ke nam ka?že??, bez da nam iz-la?že??.., ke nam ka?že?? - da li se ti drogira???" Odgovorio sam odlučno NE, daleko to budi od mene. Zatim onda opet ponavljao analize kod drugih stručnjaka, tamo-amo i napokon na??ao se neki specijalist i utvrdio da se radi o tragovima PEPTORANA.

Za one koji ne znaju: Peptoran je lijek za ?želučane tegobe. Ulceri na ?želudcu i takve stvari.., imao sam nekada hiper-aktivnu psihu pa sam uzimao taj Peptoran jer mi je ?želudac progara. To je bilo jo?? za vrime one rahmetli dr?žave. Poslije sam oti??ao navegat i stanje se stabilizovalo. A evo sad barem mo?? *ebat koga hoće?? priko interneta i tako odu??it, a ne grist u sebi i patit ?želudac..,

@ Gavran Mile

Reci mi sta su ti rekli na koju si drogu pozitivan s tim Peptoranom?

THC,Koku ili nesto 3 ?

Prije svega cestitke na tvojoj hrabrosti sta si priznao svoj prolem koji ima dosta pomoraca koji puse. Pogotovo mladih. Dakle moje misljenje je da ti neces proci ljecnicki jer ti oni gledaju THC kad izradujes matrikulu posebno ako odes u Dr.Ercegovic u Splitu. A ako odes na medicinu radu u svom gradu (odakle vec jesi) i poznas nekoga da ti to ne napisu onda ces imati siguran ukrcaj, A te price da ces nakon lijecnickog doma imati lijecnicki na brodu to nije istina. Ti jedino mozes imati random test droge i alkohola na cruiseru i tu mozes biti pozitivan i onda ces automatski od RCCl-a dobit nogu u guzicu i to bi ti moglo praviti problem. Ali ako taj random test ne uleti kroz nekih misec ipo otkad si prestao pusiti ti si cist i nemoj vise konzulirati nista i uzivaj u kadeturi i napredku (kojeg moras svojim radom steci) na jako dobroj cruise firmi i shvati da imas jako jako dobar start za koji bi neki doslovno dali mali prst ako ne i vise. Stoga razmisli o tome sta sam ti napisao i shvati to dobronamjerno i kao sveto pismo

Lip pozdrav

Pozdrav
Postovani Dalmosu ovo ti upravo pisen sa jednog od brodova iz royal flote,nije istina da ne rade lijecnicki na drogu kad dodes na brod,naprotiv rade ga odmah nakon 12 sati od tvog ukrcaja i to jako strogi test na alkohol i drogu i ako si pozitivan odmah sutra dean ides doma to su najvijerojatnije napravili ako si pozitivan da se bez veze ne raspakiras.
Tako da mladom KADUZIJI ne dajes neke nade jer ce sigurno popusit nogu.
Veliki pozdrav

prosa san slican tj kopiran sistem s rojala,postoje testovi na droge ali ne mora znacit da ce te pogodit,svejedno nemoj se zajebavat,ako imas vrimena odjebi zizu na 10-15 dana plus tih tjedan sta imas mislin da bi triba proc,ali ne zajebaji se jer lipa je to kompanija bilo bi ??teta da popusis posal radi toga-i pazi na alkohol pogotovo ako si most ili makinja

Dakle kad ka?žemo liječnički onda to podrazumjeva pregled od strane liječnika, a kad ka?žemo test onda taj test radi netko na brodu ko je zadu?žen za to.
Dakle dobro ti je rečeno da se na brodu ne radi liječnički nego se rade testovi. Ispravi me ako grije??im.

a ja bi to malo ovako formulira: je li se svak zeli ukrcat i radit zelene? pa daaaa. ako cumuris travu ili smrces brasno, ide li noga ako te uvate? ide. pa momci birajte. ili jedno ili drugo. ovi savjeti...popi po tone vode, ugljen, cedevite....a niko se nije sitija rec...ajde lolo, uvati se posla, dosta pizdarija i uozbilji se. niko nije svetac, svi smo mi imali pizdarija u zivotu...ali dodje vrime kad moras povuc crtu i rec - gotovo. ili jesi ili nisi.

evo ja bia jutros u st na te testove.....sve negativno. A ??ta?? mora i to neko haha....jedino mi rekla da moran spustit koje kilo al sta ces nemoze sve bit idealno(al ja sam blizu) :)

Pozdrav
Postovani Dalmosu ovo ti upravo pisen sa jednog od brodova iz royal flote,nije istina da ne rade lijecnicki na drogu kad dodes na brod,naprotiv rade ga odmah nakon 12 sati od tvog ukrcaja i to jako strogi test na alkohol i drogu i ako si pozitivan odmah sutra dean ides doma to su najvijerojatnije napravili ako si pozitivan da se bez veze ne raspakiras.
Tako da mladom KADUZIJI ne dajes neke nade jer ce sigurno popusit nogu.
Veliki pozdrav

@ Nikola123

Postovanje i tebi prika

JA sma napisao iskustvo s NCL-a a ne s RCCL-a a mislio sam da su nam isti direvi. Ali ako je tako onda neka momak skuza na krivom navodu, samo sam mu tia pomoc. Isto tako sam mislio na test kako je navela Dalmacija a ne lijecnicki ali to je sad sporedno.

Sve u svemu netriba se zajebavat s glupostima da bi izgubio jako dobar posao a kad si nezaposlen svaki posao je dobar. Stoga ostavimo se droge i krenimo sa seksom nekako je bolji i isplativiji
Ali NIkola molim te reci mi da li svakoga ko se ukrcava dopadne taj test na RCCL-u ili ono nasumce koga dopadne :uzdravlje

Pozdrav s NCL-a a evo kraj mene u doku je i jedan od RCCL-a.

Lip pozdrav :uzdravlje

po kojem principu radi taj tester?jeli se trazi trenutno stanje osobe tj trenutna prisutnost npr thc u mokraci ili se ide dublje u proslost?jer nema mi smisla da netko 15 dana ne pusi i onda prodje a sa druge strane nekome se desi da prvi puta zapali u zivotu i bas ga zadesi lijecnicki taj tjedan a on padne a bio uzoran sportas i ucenik cijeli zivot..a htio samo probati ili bio tkz pasivni pusač..kakve su sankcije tada?pokazuje li tester samo poz ili neg ili i kolicinu thc ili neceg drugog?hvala

po kojem principu radi taj tester?
determinističkog kaosa

..... a sa druge strane nekome se desi da prvi puta zapali u zivotu i bas ga zadesi lijecnicki taj tjedan a on padne a bio uzoran sportas i ucenik cijeli zivot..a htio samo probati ili bio tkz pasivni pusač..kakve su sankcije tada?

Iste kao da si Bob Marley

pokazuje li tester samo poz ili neg ili i kolicinu thc ili neceg drugog?hvala

Pokazuje jesi li pozitivan ili negativan na thc i dop

Šta te panika hvata? :confused:

Last edited:
Back