Lijecnicki-marihuana

A moj Care ako te nista nemuci onda ajde di god oces. JA znam da je doktor Glavic u Dubrovniku jako dobar i priznat. Isto tako imas u svakom gradu di mozes ici ajde na kraju krajeva na medicinu rada i naprav lijecnicki i bog te veselia.

Sta se tice droge i testova svak ima svoje iskustvo znam covika koji jos pusi travu i vuce koku a naviga priko 10 godina i niakd nije bija uvacen jer to sve radi po ''pravilima'' koje je sam sebi slozia. Isto tako bi se slozia s nekima povise da ako pusis malo tu i tamo recimo dodes s broda i zapalis jedan joint u nekom vikend provodu mislim da to ne ostaje puno ali ako si majcin sine turcin koji kuburi i u krevetu onda ce ti stajati po mojim saznanjima od ljudi i do 42 dana maricatj THC. Sta se tice koke to je samo par dana da nerecem sati i to prolazi brzo kako i lova ode kojom to kupujes brzo :hihi

Eto pa izvuci sam poantu iz toga i nastavi kako kazes po pivici jer to je zakon naravno iza Bacardya :hihi

Ako ostanete ozbiljni na ovo , oću reći ako vam THC nije aktivirao smiješak na usne , ond ćete proći i na zdrastvenom....evo ja makao na smijeh :

Sve počinje sa "Liječnićki -marihuana"" pod "Osam Kora.."...sa " Ja znam da je Doktor Glavić jako dobar i priznat".

UHHH ide me Jelačić...ahahah .

Još se spominje i Facundo con Casa Fundada En Cuba.....stvarno uhhhhh

Last edited:
Ako ostanete ozbiljni na ovo , oću reći ako vam THC nije aktivirao smiješak na usne , ond ćete proći i na zdrastvenom....evo ja makao na smijeh :

Sve počinje sa "Liječnićki -marihuana"" pod "Osam Kora.."...sa " Ja znam da je Doktor Glavić jako dobar i priznat".

UHHH ide me Jelačić...ahahah .

Još se spominje i Facundo con Casa Fundada En Cuba.....stvarno uhhhhh

A gospodin Facundo bi se jako naljutio na ono "Y" što mu ga Dalmos uvali na kraju mu kraljevskog prezimena BACARDI , a Doktor Glaviću sigurno ne bi zasmetalo isto to "Y" . Birjaaaa...brijaaaaa

Last edited:
Back