Lijecnicki-marihuana

nema uzornoga sportasa, ucenika , druga i staresine ako si zapalija ili povuka prije testa. znas da ti je posal u pitanju, ostavi se provavanja prvi put i miljunti put. sta sad moras kockat sa sricon? nista eksperimentirat i ne vuc vraga za rep.

@ Nikola123

Postovanje i tebi prika

JA sma napisao iskustvo s NCL-a a ne s RCCL-a a mislio sam da su nam isti direvi. Ali ako je tako onda neka momak skuza na krivom navodu, samo sam mu tia pomoc. Isto tako sam mislio na test kako je navela Dalmacija a ne lijecnicki ali to je sad sporedno.

Sve u svemu netriba se zajebavat s glupostima da bi izgubio jako dobar posao a kad si nezaposlen svaki posao je dobar. Stoga ostavimo se droge i krenimo sa seksom nekako je bolji i isplativiji
Ali NIkola molim te reci mi da li svakoga ko se ukrcava dopadne taj test na RCCL-u ili ono nasumce koga dopadne :uzdravlje

Pozdrav s NCL-a a evo kraj mene u doku je i jedan od RCCL-a.

Lip pozdrav :uzdravlje

Alo prika
Kad se ukrcajes prvi put na kompaniju i kad dodes oni prvi dan na brodi sam znas koje ludosti sve moras proc od treninga pa nadalje e onda te popodne lipo nazove nurse i rece ti ds moras doc na testiranje jer si new hire.
Inace kasnije ide ono nasumicno,ja san 2.nd.eng. pa nan je uletilo samo jedanpu za bozic u makinu alkotest ali drogu nan jos nisu uvalili,to malo vise ovima po hotelu ti znas na koga mislin kad recen hotel.
Mi smo ti sada u mediteranu,u kojen si skveru i sa kojin brodon.
Pozdrav pa se mozda i sritnemo negjde
p.s. mi se vracemo na karine u 11 misec

Pozdrav
Postovani Dalmosu ovo ti upravo pisen sa jednog od brodova iz royal flote,nije istina da ne rade lijecnicki na drogu kad dodes na brod,naprotiv rade ga odmah nakon 12 sati od tvog ukrcaja i to jako strogi test na alkohol i drogu i ako si pozitivan odmah sutra dean ides doma to su najvijerojatnije napravili ako si pozitivan da se bez veze ne raspakiras.
Tako da mladom KADUZIJI ne dajes neke nade jer ce sigurno popusit nogu.
Veliki pozdrav

Pozdrav svima na formu ode sam nov ali bi htio podjeliti jedno iskusto s vama o testovima na Royalu.
Apprentice engineer sam ode te prvi put kad sam dosao na ovaj brod (Majesty of the seas) nisam morao raditi nikakve testove nego vec samo treninge. Pa eto neznam jel mozda ta procedura radenja testova pocinje od kada postanes 3rd engineer ili ne ali samo prenosim svoje iskustvo.
Tako da je moguce da varira od broda do broda na firmi.
Pozdrav i ako ima neko pitanja za asistenturu za royala moze me pitati . Otvori neki thread ili posalje poruku pa mu mogu odgovoriti onoliko koliko znam.

mene ne muči kako nekog zavarat, jer nemam za??to varat, nego di naj bolje da odem na testiranje? da su ljudi normalni, a ne da rade priko k***a ono, "evo ti igla ubodi se sam"?

Ma jebalo vas to sranje, koji kurac tu drogu kupujete, bolje te novce potrosite na komad prsuta, kakvog brancina, oradu ili kilo sardela.

:confused: ne znam jel došlo do nesporazuma, ovdje san pisa da ne otvaram novu temu, piva mi je naj veći porok, samo me zanima gdje je naj bolje da oden na testiranje

MArihuana ostaje u konstantnog pusaca kakav si ti do 45 dana a u krvi ti je to nevazno.

I duze frende, i duze.. Pogotovo ako si kronicni pusac (par puta tjedno)

Kolega koji se krcas na RCCL-a. Ovako ti stvari stoje:

Da, imat ces ljecnicki za vadjenje matrikule (ako to nijesi nacinio vec) i da, imat ces ljecnicki za Royal, posebni na kojem ce te testirat na opijate, alkohol i antidepresive.

Da ne filozofiram u dugo i siroko, jer sam novi i mogo bi dobit po repu, odi na stranicu drug detection time pa vidi sto ti se i koliko dugo moze otkriti.
Moj savjet, dobronamjerni, je da se ostavis tog sporta, jer ako "popusis" ovu firmu, sto ti je Dalmos reko, ima masu ljudi koji bi dali ljevo mudo da se ukrcaju, plus, ako "kihnes" zbog droge, alkohola ili tuce dolazis na "crnu listu" a onda ti je slijedeci ukrcaj sanak pusti.

aj ne dramatizirajte,ako bude test,okonice,ako ne bude test,proce i svi sretni,zna se desit da testa i ne bude i onda sve ok

mene je jedanput u americi testira cotstguard, i uzimali su pluvačku ono sa onin ??tapićen ka CSI za DNK analizu. Rekli su da je to droga - alkohol test.
bija san čist a moga san i nebit zna li ko??ta o tome testu. ??ta se tu miri i kako ga bajpasirat tehničkim rječnikom rečeno.

Pozdrav svima na formu ode sam nov ali bi htio podjeliti jedno iskusto s vama o testovima na Royalu.
Apprentice engineer sam ode te prvi put kad sam dosao na ovaj brod (Majesty of the seas) nisam morao raditi nikakve testove nego vec samo treninge. Pa eto neznam jel mozda ta procedura radenja testova pocinje od kada postanes 3rd engineer ili ne ali samo prenosim svoje iskustvo.
Tako da je moguce da varira od broda do broda na firmi.
Pozdrav i ako ima neko pitanja za asistenturu za royala moze me pitati . Otvori neki thread ili posalje poruku pa mu mogu odgovoriti onoliko koliko znam.
Ako firma posalje da se na brodu radi random test,bez obzira jel tvoj safety number na listi za test, ako si oficir na mostu ili control roomu bit ces testiran

jeee dobar ovi skank...,ne mogu vise tipkat,a miran,da mi racija uleti,nema dokaza,letin tek 15/12/11,cist i stoniran ka suza
nikad mi bolje ovi ekran nije izgleda,a svira nesto dooobro,neman ideje,poznato iz duboke memorije do koje je tesko doc

Last edited:
@ Gavran Mile

Reci mi sta su ti rekli na koju si drogu pozitivan s tim Peptoranom?

THC,Koku ili nesto 3 ?
______

glede ovog, ima san istih problema, i da vam recen, peptoran daje pozitivan nalaz na metamfetamine...

kod doticne doktorice Ercegovic koja, zbog opceg izgleda ordinacije ko da je autobusni kolodvor a sve u svrhu kupljenja love od svita koji je prisiljen ic kod nje, nema vrimena popricat s tobom ka s covikom nego te tretira ka najgoru zivotinju i dovodi tvoju tesko stecenu reputaciju u pitanje..tako da preporuka...ljudi moji klonite je se...droge prvo, Ercegovicke drugo...nece ta imat razumijevanja.pa se vi posli zalite pasu bogu...srecom radim s normalnim ljudima koji su imali razumjevanja pa su me saslusali i dali priliku da dokazem svoju nevinost....samo pitanje je koliko bi to firmi napravilo....

mene ne muči kako nekog zavarat, jer nemam za??to varat, nego di naj bolje da odem na testiranje? da su ljudi normalni, a ne da rade priko k***a ono, "evo ti igla ubodi se sam"?

A moj Care ako te nista nemuci onda ajde di god oces. JA znam da je doktor Glavic u Dubrovniku jako dobar i priznat. Isto tako imas u svakom gradu di mozes ici ajde na kraju krajeva na medicinu rada i naprav lijecnicki i bog te veselia.

Sta se tice droge i testova svak ima svoje iskustvo znam covika koji jos pusi travu i vuce koku a naviga priko 10 godina i niakd nije bija uvacen jer to sve radi po ''pravilima'' koje je sam sebi slozia. Isto tako bi se slozia s nekima povise da ako pusis malo tu i tamo recimo dodes s broda i zapalis jedan joint u nekom vikend provodu mislim da to ne ostaje puno ali ako si majcin sine turcin koji kuburi i u krevetu onda ce ti stajati po mojim saznanjima od ljudi i do 42 dana maricatj THC. Sta se tice koke to je samo par dana da nerecem sati i to prolazi brzo kako i lova ode kojom to kupujes brzo :hihi

Eto pa izvuci sam poantu iz toga i nastavi kako kazes po pivici jer to je zakon naravno iza Bacardya :hihi

kod ercegovićke je napravljen test na droge, i eto, odem onda i radi ukrcaja tamo na pregled, i napravili su mi takve probleme da to nije normalno. bile su mi ne??ta povi??ene jetrene probe radi "pre?žderavanja" u posljednje vrime, i onda da ne mo?že me pustit nego da moran za tjedan dana opet vadit krv, napravin to, sad se to pobolj??alo ali jo?? nije dobro, onda ka?že da moran napravit ultrazvuk jetre, dođen tamo ka?že doktor da kakve su to gluposti da je jasno iz nalaza da nije ni??ta nego "masna jetra" ali eto napravi on ultrazvuk svega i svačeg, sve savr??eno, al ne, sad ona opet tra?ži da se napravi i infektolo??ki pregled i pretraga. govorin ja njoj da za par dana iman ukrcaj, a ona ka?že "pa odite kod privatnika, to bi vam onda moglo biti gotovo kroz dva dana" ja lud, ali eto, dođen tamo, opet ka?že doktor da su to gluposti i da nema ??anse da je u pitanju infekcija, al eto, napravi i on to i naravno nema nikakvih problema, samo bi triba na djetu da se to skroz regulira. na kraju mi izda uvjerenje, ali mi zbog dioptrije -1 (koju iman odavno i nikad mi nitko nije pravia probleme zbog toga) napi??e u napomenu da moran nosit očale, uz dodatak za koji nikad nisan čuja da je nekome napisano bez obzira dali je u pitanju vozačka, matrikula, neki posal, ??kola ili bilo ??ta drugo , a to je "obavezno posjedovanje rezervnih naočala". ovo je bilo prvi i zadnji puta, od sada kad iden do firula iden priko baća, tako da ne buden blizu blatina ni te ordinacije!!

Back