kod ercegovićke je napravljen test na droge, i eto, odem onda i radi ukrcaja tamo na pregled, i napravili su mi takve probleme da to nije normalno. bile su mi ne??ta povi??ene jetrene probe radi "pre?žderavanja" u posljednje vrime, i onda da ne mo?že me pustit nego da moran za tjedan dana opet vadit krv, napravin to, sad se to pobolj??alo ali jo?? nije dobro, onda ka?že da moran napravit ultrazvuk jetre, dođen tamo ka?že doktor da kakve su to gluposti da je jasno iz nalaza da nije ni??ta nego "masna jetra" ali eto napravi on ultrazvuk svega i svačeg, sve savr??eno, al ne, sad ona opet tra?ži da se napravi i infektolo??ki pregled i pretraga. govorin ja njoj da za par dana iman ukrcaj, a ona ka?že "pa odite kod privatnika, to bi vam onda moglo biti gotovo kroz dva dana" ja lud, ali eto, dođen tamo, opet ka?že doktor da su to gluposti i da nema ??anse da je u pitanju infekcija, al eto, napravi i on to i naravno nema nikakvih problema, samo bi triba na djetu da se to skroz regulira. na kraju mi izda uvjerenje, ali mi zbog dioptrije -1 (koju iman odavno i nikad mi nitko nije pravia probleme zbog toga) napi??e u napomenu da moran nosit očale, uz dodatak za koji nikad nisan čuja da je nekome napisano bez obzira dali je u pitanju vozačka, matrikula, neki posal, ??kola ili bilo ??ta drugo , a to je "obavezno posjedovanje rezervnih naočala". ovo je bilo prvi i zadnji puta, od sada kad iden do firula iden priko baća, tako da ne buden blizu blatina ni te ordinacije!!