Kadetura ns kruzeru

info su razbacane pa sma sama sebi ?željela malo pomoć. :D recimo o intervju-u nema ba?? mnogo.

Jeli mozda neko zna na koje kompanije krca agencija Ta-na..znam za gearbulk, al me interesiraju nihovi kruzeri..fala lipa...mirno more :-o;)

Rekli su mi da krcaju na prete?žito američke kruzere i to manje poznate kompanije.

Kad sam ih zvao pred 6 mjeseci rekli su mi
da od svih kadeta koje ukrcavaju 10% posto njih po??alju na kruzere i savjetovala me da apliciram direktno na kompanije.

Zovi i raspitaj se dobro jer sve se mijenja...;)

Nije putnički,ali valja.

Nije putnički,ali valja.

Require Deck Cadet for Cargo Salary : USD 400/month Contract : 8 month Location : Navigation area Black â?? Mediterranean Sea Ship â?? Turkey For more information, please contact : â??INTERSHIP LTD.â? 4,Vice-Admiral Zhukov, 65045,Odessa, Ukraine. Tel: +380-48-728-07-26 Fax:+380-48-728-07-26 E-mail: crew@intership.com.ua more

Passenger ship safety - jeli zna iko broj ovog certifikata --jeli mo?žda D26?:confused:

Upravljanje skupinama ljudi u izvanrednim okolnostima â?? D21
Upoznavanje sa svojstvima putničkih i ro‐ro putničkih brodova â?? D22
Sporazumijevanje u izvanrednim okolnostima i pri kori??tenju prsluka za spa??avanje â?? D23
Mjere sigurnosti putnika i tereta, odnosno cjelovitosti trupa na ro‐ro putničkim brodovima â?? D24
Mjere sigurnosti putnika i tereta, odnosno cjelovitosti trupa na putničkim brodovima â?? D25
Upravljanje u opasnim okolnostima i ljudskim pona??anjem â?? D26

sve ove dobijes za passenger ship safety

Ima li netko da radi kadeturu na putnickom brodu??...Zavrsavam visu pomorsku i imam polozen GMDSSi D2 i nema agencije u hrvatskoj koja me nije odbila ukrcat za odradit kadeturu na putnickom brodu...ako netko na ovom forumu ima ista iskustva ili je nekom srećom upao na putnicki neka se javi da me savjetuje ili da bar podilimo iskustva vezana za ovo, jer cu pop...vise...

prvo i osnovno ne preporučam kadeturu na putničkom brodu nikako.

ali kad već pita?? teresa rivera-martinez tra?ži kadete pod hitno,uzima i bez poručničkog.1500 USD je plaća guli se po ??est mjeseci.

trivera@rccl.com

:kafa

Da li je obavezno imati brevet Passenger ship safety ako se ?želi?? ukrcati na kruzer?
Ja inače pucam na mjesto asistenta električara i moglo bi se ne??to otvoriti na kruzeru, pa me zanima da li moram polo?žiti taj dodatni brevet na D2?

Da li je obavezno imati brevet Passenger ship safety ako se ?želi?? ukrcati na kruzer?
Ja inače pucam na mjesto asistenta električara i moglo bi se ne??to otvoriti na kruzeru, pa me zanima da li moram polo?žiti taj dodatni brevet na D2?

SLusaj ja sam u pocetku bia bez njega ali mislim da ga je bolje imat nego nemat. Cak mislim da ga je sad imati mozda cak i potriba tj da ga pitaju odma pri ukrcaju. Stoga ako mozes priskrbiti polozi ga nije oglavu imate bravet :uzdravlje

SLusaj ja sam u pocetku bia bez njega ali mislim da ga je bolje imat nego nemat. Cak mislim da ga je sad imati mozda cak i potriba tj da ga pitaju odma pri ukrcaju. Stoga ako mozes priskrbiti polozi ga nije oglavu imate bravet :uzdravlje

hvala na odgovoru, znaci nije pod obavezno.
Ali shvaćam što hoćeš reči bolje imati to, problem je što je sada zima pa mi kažu u učilištima da vjerojatno tog tečaja za brevet neće biti još mjesecima.
Nisam ni razmišljao o kruzerima, bio se usredotočio na cargo brodove za prvi ukrcaj, kad eto tamo gdje se najmanje nadaš jave se :)
Zatražili su taj brevet ali još ću vidjeti ima li šanse ukrcati se bez njega kao asistent.

Back