Kadetura ns kruzeru

E Zombi prika netribas se bojat nije se niko na cruiserima ubija od posla fizicki. Najvise se radi psihicki ali ne brini officiri zive dobro mada neznam ni sta fali Bosunima,mornarima i slicno. Po meni na cruiseru je toliko posade da niko nije bas nesto opterecen poslom. Ali eto i chief palube Mariniris ti je reka sta on misli.

A tesko da ko i ode s cruisera nazad na carga jer je razlika jako velika. Znam bio vidio. :D

E Zombi prika netribas se bojat nije se niko na cruiserima ubija od posla fizicki. Najvise se radi psihicki

...sa ovime se potpuno slazem, a sad koliko tko moze psihicki podnit to je pitanje?

PS...kad zazvoni telefon na mostu javim se hello bridge (a to je jedno 50-ak puta u gvardiji). ovo mi je toliko uslo u krv, da sam se neki dan isa javit gostu i reka: Hello...a ono bridge mi je ostalo na vrhu jezika, jedva sam se suzdrzao...

he he..ma triba to vidit da bi čovik zna...nego vidite,ja san sad na kemikalu radia 12 uri dnevno i jako mi je teško palo...što teret,što balast,što svašta...neznam ni ja sam...triba vidit pa odlučit..

...sam u kabini, lijepa kabinica ima TV (sa kojih 20-ak programa), DVD, telefon (tako da iz kabine mogu zvat doma), wireless...

Ja imam u kabini dva TV-a, LCD 32" u dnevnoj i LCD 26" u spavačoj sobi, DVD, tri priključka za internet (od kojih je jedan otvoren tj. besplatan) + wireless, kućno kino, kožnu garnituru s kožnom foteljom, telefon i mobitel otvoreni za sve international pozive, veliki balkon s pogledom na more:D
ali šta mi sve to vridi kad u kabinu dođem samo prespavat. :udriglavom
Triba mi skoro po ure samo za ić od Office-a na decku 4 do kabine po provi na decku 11
A radni dan mi počne ujutru oko 5 na dolasku u porat i završi oko 8 navečer ako je sve normalno, a nekad traje i dosta duže. :(

Last edited:
Ja imam u kabini dva TV-a, LCD 32" u dnevnoj i LCD 26" u spavačoj sobi, DVD, tri priključka za internet (od kojih je jedan otvoren tj. besplatan) + wireless, kućno kino, kožnu garnituru s kožnom foteljom, telefon i mobitel otvoreni za sve international pozive, veliki balkon s pogledom na more:D
ali šta mi sve to vridi kad u kabinu dođem samo prespavat. :udriglavom
Triba mi skoro po ure samo za ić od Office-a na decku 4 do kabine po provi na decku 11
A radni dan mi počne ujutru oko 5 na dolasku u porat i završi oko 8 navečer ako je sve normalno, a nekad traje i dosta duže. :(

E Vuce a nemozes ni reci da ti je losa. A sav taj komod i tako nije za tebe nego za Branku kad dode na brod jer je vazno da nam gospode kad dodu na brod uzivaju. Zar ne???/? Mi i tako smo tu samo da radimo.

eeee...o tome ja pričam....mislin,ka što san reka,sve to triba vidit i provat da bi moga objektivnije komentirat al brate to je isto ka i ja na ovon zadnjem brodu-ima san sve,DVD,TV,ma sve,internet....al što ti to vridi kad nemaš vrimena za zucnit....a na bulku kad san kadet bia ma nisan brate ništa ima al se ekipno cugalo i kartalo...i išlo vani...

e pa sad,znate kako se kaže-nemoš ovce i novce...

a jebiga..moš birat,il ćeš bulk pa se neš ubit od posla al ćeš navigat za manju plaću i dulji ugovor il ćeš takve brode di ćeš sporije napredovat i sl.al jednom kad uvatiš iskustvo i seniority sve je lakše...dok je na bulku pretežno uvijek slično...Bože moj,tamo i chief uspije izać vani hehe...

triba bi ić na ovi west wind za 20-tak dana ali na neki brod ??ta plovi samo ode po jadranu.Dali netko zna ili je bija na njemu.svaka inf.bila bi korisna.Hvala

meni je prijatelj na monet-a...on je tamo zadovoljan...(douse, uopce ne znam je li to west wind ili)/????

triba bi ić na ovi west wind za 20-tak dana ali na neki brod ??ta plovi samo ode po jadranu.Dali netko zna ili je bija na njemu.svaka inf.bila bi korisna.Hvala

Meni je brat bija na Andrei priko WW i kaze da su ljudi bili ok i o Tokicu sve ok. To mu je bila odskocna daska za cruisere. Danas je na Seven seasu a uskoro na NCl-u.

zna li neko sta se dogadja sa tom firmom West wind jer sam zvao gospodina Tokica i htio poslusati Dalmosov savjet , medjutim gosn. Tokic kaze brodovi stoje mislim o cemu se tu radi i koje jos postoje manje putnicke kompanije na koje bi se bez preporuke moglo upasti ?

Dalmacija se prodala nekin portugalcima.
Andrea i Mone stoje u sj.luci na mrtvom vezu sa minimalnon posadon (5-6 ljudi) jer nemaju posla,tj propadaju.

Eto to ti je to.
Trazi dalje.

zna li neko sta se dogadja sa tom firmom West wind jer sam zvao gospodina Tokica i htio poslusati Dalmosov savjet , medjutim gosn. Tokic kaze brodovi stoje mislim o cemu se tu radi i koje jos postoje manje putnicke kompanije na koje bi se bez preporuke moglo upasti ?

jesi zva suisse u rijeku ka sta sam ti napisao neki dan? zanima me sta su ti rekli?

početnik

početnik

zavr??ila san pomorski fakultet, trebala bi odradit kadeturu na putničkom. koji su najbolji , priko koga ić, ??to detaljnije o intervju-u :confused:(??ta pitaju deck cadeta) unaprijed hvala na uputama:)

zavr??ila san pomorski fakultet, trebala bi odradit kadeturu na putničkom. koji su najbolji , priko koga ić, ??to detaljnije o intervju-u :confused:(??ta pitaju deck cadeta) unaprijed hvala na uputama:)

zasto bi tribala na putnickome? Al je to niki uvjet? Mislin da ces na temi o putnickin brodima nac sve sta si pitala.

Back