E Zombi prika netribas se bojat nije se niko na cruiserima ubija od posla fizicki. Najvise se radi psihicki
...sam u kabini, lijepa kabinica ima TV (sa kojih 20-ak programa), DVD, telefon (tako da iz kabine mogu zvat doma), wireless...

Ja imam u kabini dva TV-a, LCD 32" u dnevnoj i LCD 26" u spavačoj sobi, DVD, tri priključka za internet (od kojih je jedan otvoren tj. besplatan) + wireless, kućno kino, kožnu garnituru s kožnom foteljom, telefon i mobitel otvoreni za sve international pozive, veliki balkon s pogledom na more
ali šta mi sve to vridi kad u kabinu dođem samo prespavat.
Triba mi skoro po ure samo za ić od Office-a na decku 4 do kabine po provi na decku 11
A radni dan mi počne ujutru oko 5 na dolasku u porat i završi oko 8 navečer ako je sve normalno, a nekad traje i dosta duže.![]()
ali ??ta mi sve to vridi kad u kabinu dođem samo prespavat.
a na bulku kad san kadet bia ma nisan brate ni??ta ima al se ekipno cugalo i kartalo...i i??lo vani...
e pa sad,znate kako se ka?že-nemo?? ovce i novce...
triba bi ić na ovi west wind za 20-tak dana ali na neki brod ??ta plovi samo ode po jadranu.Dali netko zna ili je bija na njemu.svaka inf.bila bi korisna.Hvala
zna li neko sta se dogadja sa tom firmom West wind jer sam zvao gospodina Tokica i htio poslusati Dalmosov savjet , medjutim gosn. Tokic kaze brodovi stoje mislim o cemu se tu radi i koje jos postoje manje putnicke kompanije na koje bi se bez preporuke moglo upasti ?
Bio ja kod njih...rekli da nema nista....fiume nisam jos zvao ali sjutra cu ih zvati i napisacu ti sta su mi rekli
zavr??ila san pomorski fakultet, trebala bi odradit kadeturu na putničkom. koji su najbolji , priko koga ić, ??to detaljnije o intervju-u(??ta pitaju deck cadeta) unaprijed hvala na uputama
![]()