Bivsi Reinessance.. nemam pojma jel se jos tako zovu..Jeli mozda neko zna na koje kompanije krca agencija Ta-na..znam za gearbulk, al me interesiraju nihovi kruzeri..fala lipa...mirno more :-o![]()
Bivsi Reinessance.. nemam pojma jel se jos tako zovu..[/QUOT
Mislim da je danas Oceania
Passenger ship safety - jeli zna iko broj ovog certifikata --jeli mo?žda D26?![]()
Ima li netko da radi kadeturu na putnickom brodu??...Zavrsavam visu pomorsku i imam polozen GMDSSi D2 i nema agencije u hrvatskoj koja me nije odbila ukrcat za odradit kadeturu na putnickom brodu...ako netko na ovom forumu ima ista iskustva ili je nekom srećom upao na putnicki neka se javi da me savjetuje ili da bar podilimo iskustva vezana za ovo, jer cu pop...vise...

prvo i osnovno ne preporučam kadeturu na putničkom brodu nikako.
ali kad već pita?? teresa rivera-martinez tra?ži kadete pod hitno,uzima i bez poručničkog.1500 USD je plaća guli se po ??est mjeseci.
trivera@rccl.com
![]()
prvo i osnovno ne preporučam kadeturu na putničkom brodu nikako.
ali kad već pita?? teresa rivera-martinez tra?ži kadete pod hitno,uzima i bez poručničkog.1500 USD je plaća guli se po ??est mjeseci.
trivera@rccl.com
![]()
Da li je obavezno imati brevet Passenger ship safety ako se ?želi?? ukrcati na kruzer?
Ja inače pucam na mjesto asistenta električara i moglo bi se ne??to otvoriti na kruzeru, pa me zanima da li moram polo?žiti taj dodatni brevet na D2?
SLusaj ja sam u pocetku bia bez njega ali mislim da ga je bolje imat nego nemat. Cak mislim da ga je sad imati mozda cak i potriba tj da ga pitaju odma pri ukrcaju. Stoga ako mozes priskrbiti polozi ga nije oglavu imate bravet![]()
Posla san i ja bas me zanima ocu dobit povratnu informaciju ^^