Isplata plaće na stranu banku?

Udruga "Blokirani": Predsjednice, sru

ma vidi vraga..ko da su znali.
Svejedno ima ja ili nema račun u hr, ako meni krene blokada od Fine npr zbog prekrÅ¡ajnih kazni,ja ću ih morat platit da bi si moga regat auto,ili ga prodat,prepisat itd. Osim ako (Å¡ta san triiba odma napravit) sve stavit na babu.[emoji14]
Stavis ili na babu ili na neku djevojcicu od 19g ;-)

Bitno je da napises ugovor izmedju vas da ta baba nemoze prodati vozilo bez tvoje suglasnosti a ako ga proda onda se napise da ti je duzna nesto vise od vrijednosti vozila.......

Ja sam do sada puno takvih ugovora i punomoci napravio pa se boljeznici krste livom i desnom.........

Vlasnik auta meni daje punomoc i na punomoci pise da ga nemoze prodati bez moje suglasnosti........hahahha

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Decki ne zafrkavajte se sa tim punomocima jer vas to more kostat jako puno...osobno sam se uvjerija kad san isa jednom smecu pomoc....lik je pita aj molin te da ne placan porez evo ti pare a ti samo napisi punomoc...na kraju se lik vise nije javlja...a meni godisnji porez dolazilo platit...kad san otisa na policiju odjavit rekli su da iako san vlasnik bez knjizice nemogu nista...kad san ih pita jeli moremo ic po auto ka da je ukraden rekli su da nemore jer san auto da sam...uglavnom da ne duzim jer nema dovoljno mista...na karaju san poduzea neke druge mjere i sredija problem...zato kasto su rekli u policiji prvo odjava pa sve drugo.

Decki ne zafrkavajte se sa tim punomocima jer vas to more kostat jako puno...osobno sam se uvjerija kad san isa jednom smecu pomoc....lik je pita aj molin te da ne placan porez evo ti pare a ti samo napisi punomoc...na kraju se lik vise nije javlja...a meni godisnji porez dolazilo platit...kad san otisa na policiju odjavit rekli su da iako san vlasnik bez knjizice nemogu nista...kad san ih pita jeli moremo ic po auto ka da je ukraden rekli su da nemore jer san auto da sam...uglavnom da ne duzim jer nema dovoljno mista...na karaju san poduzea neke druge mjere i sredija problem...zato kasto su rekli u policiji prvo odjava pa sve drugo.
Zara to si u pravu.

Ja se vise ne koristim sa punomocima posto ima drugu zdraviju kombinaciju i bez komplikacija je sve rijeseno.

A za punomoc nema problema ako se sve na izjavu koja ide uz punomoc navede.

To ti je kao da meni prodas auto za recimo 40k eura ili koliko vec kosta... napravi se punomoc znaci da ti bez mene nemozes auto prodati a isto tako da sam ja odgovoran za sve kaznene, prekrsajne kazne, poreze i ostalo.....sve se stavi na papir i nema nikakve brige tj nitko nemoze biti ostecen......

Napise se da ukoliko prodas auto onda si mi duzan isplatiti 40k eura i cist racun jer si te novce i primio..... to je sve komplicirano i zato se vise niti ne zafrkavam sa time.....

Imam jos samo jednu punomoc na kojoj pise da mogu koristiti sva vozila na ime davatelja punomoci, da ih mogu prodati, registrirati....itd.....ove u mupu su se za glavu uhvatile , odnile sefici jer po njihovu mora biti napisano za koje auto i sefica vratila da je ok ;-)

Ima previse rupa i vise manje sve se moze zaobici bez problema a da nitko ne bude ostecen.

Ma stari vise ni bratu a pogotovo nekin mamlazima koje kasnije moran vatat ne za par sto kuna nego da ne utonem u veca hovna.

P.S.i ja san mislija da san stavija sve u punomoc i toboz iman njegove pare ako sto uzet cu i pare i auto nemogu popusit...kad ono budenje...zato nije zanista ona cist racun duga ljubav.

Ma stari vise ni bratu a pogotovo nekin mamlazima koje kasnije moran vatat ne za par sto kuna nego da ne utonem u veca hovna.

P.S.i ja san mislija da san stavija sve u punomoc i toboz iman njegove pare ako sto uzet cu i pare i auto nemogu popusit...kad ono budenje...zato nije zanista ona cist racun duga ljubav.
Imao sam slican problem ali sam prodao motor i izdao racun preko svoje firme koja je u funkciji od 2006g.... sve uredno samo me knjigovodja sisa gore nego osiguranje caspera ;-)

Uredno izdan racun, placeno na banku i nakon godinu dana mi dolazi doma kazna sto nisam tablicu odjavio.

Odem na mup i pokazem racun od prije godinu dana i jos pise na racunu da se tablica poklanja..... kaze nemoze nego ja moram donijeti tablicu jer se vlasnik nije upisao u prometnu.......komedija.....

Zovem lika da kaze sta je sa tablicom i motorom lud kao kupus....... kaze prodan motor dalje i on je preko racuna napravio ugovor....sve legalno.......samo kupac nije platio porez i nije se upisao kao vlasnik.....muke zive sam imao 10 dana.....za izgoriti..... na kraju jedva nasao lika i motor i to rijesio a ispao posten jeben.....

Treba se paziti svih tih ovjera i 3 puta procitati sto se potpisiva

Za bajpasiranje blokada je dovoljno otvoriti d.o.o. firmu jer je doo kao da si napravio novu osobu koja nikome nije duzna a vlasnik je samo direktor i mogu ovrsiti samo ako firma nekom ostane duzna a vlasnikove privatne ovrhe nemogu ici na racun firme...... to je jedna od opcija, bosna je druga, baba ili neka djevojcica je treca opcija a ima ih jos ;-)

Last edited:
Ja san jutros ugasija cca 7tsć kn ovrhe,i naravno dođen na tehnički,da nastavin di sam sta,dakle samo mi ostalo registrirat (platit cestarine,pečat u knjižicu itd) Opet blokirano! A onda kad mi je ova postavila pitanje da zaÅ¡to vozilo nije odjavljeno-a ja njoj,a Å¡ta vam to nije smetalo kad ste mi dopustili i vi i MUP da osiguran vozilo,platin i prođen priko tehničkog sa vozilom BEZ TABLICA! i joÅ¡ me jebete zbog blokade koju san jutros iskeÅ¡ira. Oden na MUP-tamo stoji joÅ¡ nekih 2 soma kn kazne,oden na Finu-ta kazna PLAĆENA! :udriglavom Očito banci,Fini,MUP-u sistem ne radi na istom nivou-Å¡ta je definitivno. I sutra idem na treći pokuÅ¡aj na tehnički,valjda je sve proÅ¡lo kroz protokol. E a tek onda slijedi i motor,koji je također osiguran od 9-og miseca,i morat cu obnavljat policu. Made in Apsurdistan brajooo!!:(:confused:

Ja san jutros ugasija cca 7tsć kn ovrhe,i naravno dođen na tehnički,da nastavin di sam sta,dakle samo mi ostalo registrirat (platit cestarine,pečat u knjižicu itd) Opet blokirano! A onda kad mi je ova postavila pitanje da zaÅ¡to vozilo nije odjavljeno-a ja njoj,a Å¡ta vam to nije smetalo kad ste mi dopustili i vi i MUP da osiguran vozilo,platin i prođen priko tehničkog sa vozilom BEZ TABLICA! i joÅ¡ me jebete zbog blokade koju san jutros iskeÅ¡ira. Oden na MUP-tamo stoji joÅ¡ nekih 2 soma kn kazne,oden na Finu-ta kazna PLAĆENA! :udriglavom Očito banci,Fini,MUP-u sistem ne radi na istom nivou-Å¡ta je definitivno. I sutra idem na treći pokuÅ¡aj na tehnički,valjda je sve proÅ¡lo kroz protokol. E a tek onda slijedi i motor,koji je također osiguran od 9-og miseca,i morat cu obnavljat policu. Made in Apsurdistan brajooo!!:(:confused:
Nista cudno za nasu drzavu.

Moze biti i gore.

Prijatelj mi je kupio octaviu od porezne na licitaciji i platio je 40 000kn... sritan dosao doma kupio auto skoro nov za male pare.... nakon sto je prosao vikend ide na tehnicki sa svim papirima, uredno prodje kao i ti i onda na mup po tablica.... kad na mupu teta kaze moj gospodine ovaj auto je pod ovrhom ?!?

Ajde kaze frend bice je jos nisu izbrisali i dodje sutra....i dalje ovrha na autu ali od trgovackog suda...... e sad se moze jebati.....otisao u poreznu nema nego je zapaliti , kad tamo kazu da nema problema ali da ce morati pricekati proceduru da mu se novac vrati....

Proslo je godinu i po a octavia i dalje pase travu u njegovom dvoristu i nemoze rijesiti problem nikako.....

Mozda mu sad kolinda pomogne ;-)

To ima samo kod nas i nigdi na svitu

Nista cudno za nasu drzavu.

Moze biti i gore.

Prijatelj mi je kupio octaviu od porezne na licitaciji i platio je 40 000kn... sritan dosao doma kupio auto skoro nov za male pare.... nakon sto je prosao vikend ide na tehnicki sa svim papirima, uredno prodje kao i ti i onda na mup po tablica.... kad na mupu teta kaze moj gospodine ovaj auto je pod ovrhom ?!?

Ajde kaze frend bice je jos nisu izbrisali i dodje sutra....i dalje ovrha na autu ali od trgovackog suda...... e sad se moze jebati.....otisao u poreznu nema nego je zapaliti , kad tamo kazu da nema problema ali da ce morati pricekati proceduru da mu se novac vrati....

Proslo je godinu i po a octavia i dalje pase travu u njegovom dvoristu i nemoze rijesiti problem nikako.....

Mozda mu sad kolinda pomogne ;-)

To ima samo kod nas i nigdi na svitu

E pita bi ih ja onda di im je bila ta pusta administracija,birokracija,porezna,MUP i sve pm,kad je isprsija tih 40 iljadarki??? Bolia je koga kurac,bitno im je bilo utrapit i prodat muda za bubrige. To je ciljan i smiÅ¡ljen čin. Isto kao ovo na tehničkom pregledu. Pa Å¡ta me puÅ¡tat da vrÅ¡in pregled ako san u blokadi??? Ka ono nismo znali,al hvala na parama..sad moÅ¡ doma.

E pita bi ih ja onda di im je bila ta pusta administracija,birokracija,porezna,MUP i sve pm,kad je isprsija tih 40 iljadarki??? Bolia je koga kurac,bitno im je bilo utrapit i prodat muda za bubrige. To je ciljan i smiÅ¡ljen čin. Isto kao ovo na tehničkom pregledu. Pa Å¡ta me puÅ¡tat da vrÅ¡in pregled ako san u blokadi??? Ka ono nismo znali,al hvala na parama..sad moÅ¡ doma.
Meni porezna i dan danas salje kazne za jednu firmu koju sam prodao prije 10g.... a kazne su iz 2010g.....i svake godine im odnesem ugovor i papire da je firma prodana i pitam ih dali imaju internet u poreznoj jer na sudreg mogu viditi tko je vlasnik i od kada......kaze teta da im je net jako spor.....vec 5g nosim te jebene papire svake godine a kazna je liku 500 000kn...... sto reci i kome se zaliti.

Ja kad dobijem doma taj papir krv mi se sledi kad cifru vidim ;-)

Lik je nedostupan jer je u zatvoru od 2010g i nece bas uskoro izaci ;-)

Prika mi radia u njemačkoj u nekom Å¡kveru itd. DoÅ¡a momak doma,nakon 5-6 miseci i odlućija kupit neÅ¡to kukakvna autića da se ima za pribacit. Nađe neku rđavu opel astru nebi da su je grajferon iz mora izvadili:D I ok sve lipo krasno,dogovorija se vlasnikom da ha odvede odma na Raifeissen banku,da će dignit cca 10.000 kn. Onda moÅ¡ mislit naÅ¡ta je ličila ta Astra. DoÅ¡a na Å¡alter,a vlasnik čeka u autu i trlja ruke već. Kad ova na Å¡alteru blene-Žao nam je nemamo u trezoru 10 pataka! Vrisak. Lik puka,da Å¡ta san ja ruzinu po Å¡vabiji tuka,gospe ove one. Ma oću reć,eto ti njihovo jadno stanje,da čovik nemože dignit svoje vlastite novce u momentu kad njemu zatriba. Razumija bi da je iÅ¡a dizat 10tsć eura,al ovo jada za onu karampanu ajmeee:confused:

Meni porezna i dan danas salje kazne za jednu firmu koju sam prodao prije 10g.... a kazne su iz 2010g.....i svake godine im odnesem ugovor i papire da je firma prodana i pitam ih dali imaju internet u poreznoj jer na sudreg mogu viditi tko je vlasnik i od kada......kaze teta da im je net jako spor.....vec 5g nosim te jebene papire svake godine a kazna je liku 500 000kn...... sto reci i kome se zaliti.

Ja kad dobijem doma taj papir krv mi se sledi kad cifru vidim ;-)

Lik je nedostupan jer je u zatvoru od 2010g i nece bas uskoro izaci ;-)

Koga je taj Å¡alova u zid kad guli već petu obljetnicu??:D:D:D

Koga je taj Å¡alova u zid kad guli već petu obljetnicu??:D:D:D
A lik je cudo od covika.....nekih 55g....uzeo kod mene firmu, odemo kod biljeznika i njemu nije platio nista a biljeznik iz svoga djepa platio 3600kn jer sam dobar sa covjekom i islo se na povjerenje....

Uglavnom je na pecat i komad papira po slavoniji harao dugo vremena sa kamionom i 2 bosanca i kupovao od zita, psenice, kukuruza, svinja, drva...ma sve sto imaju ali na pecat i majke mi...... napravio je preko 150 prevara u prosjeku po nekih 5000 eura........ mislim da nikada iz zatvora nece izaci jer mu sude djelo po djelo a para nema jer je ili prokockao ili prokurvao.......uglavnom ako bi nesto kupio gore za kunu prodao bi u zadru za 50 lipa;-)

puno ga ljudi nije ni tuzilo jer znaju da nece nista dobiti a meni je telefon godinu dana zvonio sa svih mogucih strana hrvatske jer se nije na vrijeme upisao na trg sud.....pa sam svakome morao slati kopiju ugovora da nemam veze ni sa likom ni sa firmom.....komedija ziva

A lik je cudo od covika.....nekih 55g....uzeo kod mene firmu, odemo kod biljeznika i njemu nije platio nista a biljeznik iz svoga djepa platio 3600kn jer sam dobar sa covjekom i islo se na povjerenje....

Uglavnom je na pecat i komad papira po slavoniji harao dugo vremena sa kamionom i 2 bosanca i kupovao od zita, psenice, kukuruza, svinja, drva...ma sve sto imaju ali na pecat i majke mi...... napravio je preko 150 prevara u prosjeku po nekih 5000 eura........ mislim da nikada iz zatvora nece izaci jer mu sude djelo po djelo a para nema jer je ili prokockao ili prokurvao.......uglavnom ako bi nesto kupio gore za kunu prodao bi u zadru za 50 lipa;-)

puno ga ljudi nije ni tuzilo jer znaju da nece nista dobiti a meni je telefon godinu dana zvonio sa svih mogucih strana hrvatske jer se nije na vrijeme upisao na trg sud.....pa sam svakome morao slati kopiju ugovora da nemam veze ni sa likom ni sa firmom.....komedija ziva

Uz sve jade još da mi si takav nakalemi,biži biži. Radije nek on broji "hiljade i hiljade sklekova" nego ja. :D

Back