Pazi da ona tebi neda nogu u guzicu, pa da onda ne budeš lajao na zvijezde!![]()
U nasem poslu (mislim na placu) zena je najbitnija stavka.....
Pazi da ona tebi neda nogu u guzicu, pa da onda ne budeš lajao na zvijezde!![]()
U nasem poslu (mislim na placu) zena je najbitnija stavka.....
![]()

Ako si na stranoj firmi sam sebe prijavljujes a ako si ukrcan preko neke nase agencije bilo na stranu ili nasu firmu moraju te oni prijaviti u protivnom cine kazneno djelo
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
Zna li neko ako mi placa sida u BiH(radi ovrhe) a ja se uredno prijavim za mir i zdr. u Hr i sve to placam.Kako sad sa prijavom poreza?Traze papire od banke,sta kad vide da je to u BiH ili nema veze?
Ja neznam za ovo ali znam da bosna vrhunski funkcionira ;-)US/EUR Bank Account Payment Service
Navodno funkcionira!! Nisam se okuÅ¡a ali znam ljude koji jesu. Uplate izvani ili bilo odakle,na svojoj banci podižeÅ¡ a Linić i Lalovac ti ga mogu samo lagano pop--![]()
Ja prometne prekrsaje uredno placam kao i ostale obaveze i registriram auto bez ikakvoga problema za 5 min ;-)Mene su proÅ¡li tjedan lipo iÅ¡amarali kad san iÅ¡a reg auto. Platija osiguranje,proÅ¡a tehnički sa svojom alficom,iako je ovaj neÅ¡to pizdeka jerbo je max kalana itd. ProÅ¡a teh,platija to sve,i na pultu od registracije mi se samo zahvalili i rekli-neće moći gospodine. A kad sam kod iste te kuje doÅ¡a par miseci prije,u namjeri da se baÅ¡ informiram ako iman ovrhe-dali me može samo ubacit u sistem i provjerit dali ću moć reg auto,kuja mi kaže,prvo morate proć regularnu proceduru (osiguranje-tehnički-pa onda registracija). Naravno dalo se odma shvatit da se tehnički centri ograđuju i da ti ne žele dat te informacije,jer njima je bitno prvo tebi izbit novce,pa se ti posli misli kako čeÅ¡ ugasit blokadu.a auto napola registrirano!Ali navodno novce od osiguranja možeÅ¡ tražit nazad. I zato ću ako ikako buden moga-otvorit račun na Capt James Cook otoku iz inata ovoj gamadi!!
Inace po zakonu su vec morali i sami skinuti blokade jer je po ustavu dozvoljeno da ti max drze racun u blokadi 6mj i ako se ne uspiju naplatiti moraju skinuti blokadu ali to nasi ne rade-za sada.
VidiÅ¡ nisan zna za taj rok od 6 miseci mamicu im hoÅ¡taplersku. Ja nemam tolike cifre ka ti,iako sve skupa tih kazni bi me izaÅ¡lo cca 12-13tsć kn,s tim da mi ostalo pola,ali znam da će mi doć joÅ¡ jedna il dvi kazne. Čekaj reci mi to za Bih, jel ja moran fizički doć npr u Livno i napunit bisage i otrat konja nazad u rvacku,ili na neki drugi način??
Triba se zaletit tamo po pare.Al sta je to 200kn goriva ili dat gubi trecinu?Ovako cu ja platit sta je mene volja i koliko me volja a ne da mi oni skidaju.Iako ja imam mal dug

Dobijes karticu ali ja sam uzeo samo za dolare i eure pa mogu na bankomatu vani uzeti a u hr bankomat nisam isprobao mada bi trebalo raditi.Inace po zakonu su vec morali i sami skinuti blokade jer je po ustavu dozvoljeno da ti max drze racun u blokadi 6mj i ako se ne uspiju naplatiti moraju skinuti blokadu ali to nasi ne rade-za sada.
VidiÅ¡ nisan zna za taj rok od 6 miseci mamicu im hoÅ¡taplersku. Ja nemam tolike cifre ka ti,iako sve skupa tih kazni bi me izaÅ¡lo cca 12-13tsć kn,s tim da mi ostalo pola,ali znam da će mi doć joÅ¡ jedna il dvi kazne. Čekaj reci mi to za Bih, jel ja moran fizički doć npr u Livno i napunit bisage i otrat konja nazad u rvacku,ili na neki drugi način??