U Europi ne postoji ovrha na racun jer je to nije po zakonu
mene zanima kako izbjeć uopće to plaćanje mirovinskog i zdravstvenog jer u slučaju da oden na brod tim strvinarima ne želin dat ni lipe.jel postoji mogućnost da se ja odjavin iz hrvatske i recimo prijavin negdi vani, ili joÅ¡ bolje da se nemoran nigdi prijavit i u ničije minstarstvo uplačivat iÅ¡ta.jel moguća opcija da ja recimo radin na brodu a kad san slobodan da samo putujen i da neman u biti stalnu adresu niti zemlju prebivaliÅ¡ta?
otvoriÅ¡ račun u bosni ili srbiji,a pri kupnji auta pokretnine ili nekretnine nemoj registrirat na sebe!
Da, imas ženu, brat ili koga vec i prebacis na njih i problem rijesen.
kod nas su napravili svoj lopovski zakon....
ja kad sam bio lopov,mi smo birali koga pokrasti,a danas narod bira tko ce ga pokrasti i to se zove "izbori"
citat od K.G.
Zivio ljudino....
Sve nam je bar jasno ....
Ali necemo se zaliti dok novčanica ne fali.... neka kradu. ...haha
A, hebiga, lako ti je doći u besparicu. Evo ja odradio tri miseca i kad po-plaćam sv 'obveze', Å¡to Linićeve, Å¡to druge.., stari ostati će saldo skoro (0) nula. Ne možeÅ¡ sebi viÅ¡e priuÅ¡titi niti mjesec dana odmora doma.., kao da bacaÅ¡ novce u jamu bez dna! Evo primjer, u Americi su farmerice Lee 20 dolara, a u City ovdje u Splitu ravno 600 kuna.
?
para bi bila nekih 3150$ i kad čujem vas.....kad poplaćam ovo,kad dam liniću itd ja se userem od straha!!!
Nema mi druge nego ženi naprdit nogu u guzicu i nek počne radidosta peglanja kauča i gratanja mandoline
![]()