Globtik

Evo i ja san dobija poziv i truba...Nisam slao na puno agencija jer sam stvarno vjerovao da će bit ne??to od toga za asistente struje,ali sad triba prihvatit i na bačvu se ukrcat samo da se odradi da asistentura,pa će valjda doć i neka bolja vrimena... :udriglavom

Ja isto mislim da ima još nekih firmi na koje krca ali poglavito je shell... To za fakultet ne znam, nisu ništa rekli...

Last edited:
Mene isto zvalo ja to čekan od 17.02 jer su tad prvi put rekli da će bit interviju. Ja mislim da je samo Shell u điru, meni su na početku godine spominjali LPG od exmar-a al je ostalo samo na tom spominjanju. Fala ku... vi??e, sad samo molin Boga da upadnen.:uzdravlje

? to se tiče intervijua oni si mi rekli da mogu doć kad god samo da se najavim prije. Ja sam mislio da je to ne??to organizirano pa da skupljaju ljude...

Što se tiče intervijua oni si mi rekli da mogu doć kad god samo da se najavim prije. Ja sam mislio da je to nešto organizirano pa da skupljaju ljude...

Sad ništa ne razumin, meni su se javili i rečeno mi je da će me konaktirat ponovo jer je interviju krajem 4 miseca ili početkon 5 i to je organizirano, jesu tebi rekli da je interviju za shell ili?

Nisu mi to rekli... Nemam pojma, valjda kako koja ?žena se dobije u firmi...Nisam pitao da li je za shell, jedino sam napomenuo da ?želim na tankera.

Nisu mi to rekli... Nemam pojma, valjda kako koja žena se dobije u firmi...Nisam pitao da li je za shell, jedino sam napomenuo da želim na tankera.

Meni je bija ovaki proces, taj njihov test san polaga odma nakon diplomskog prije cca godinu ipo dana i preključer me zove žena iz globtika i govori mi Ivane interviju za Shell-a je uskoro da li ste zainteresirani, ja joj kažen "a nec" i to je to, ona mi rekla uredu mi ćemo vas uskoro zvat budite spremni i dostupni! P.s jesi ti uopće polaga one njihove testove.

Poz ljudi!!!!
Ajde ko ode zadnji nek napise ako ima kakvih novosti.
Zna li tko ce bit kakvi interview za shella
Thanx:uzdravlje

ja sam bia prije par dana na intervju tj ti engleski i mali razgovor....pa mi rekla gospodja tamo da postoji vec neko vrime lista koji bi trebali ic pa ako otpadne ko da ce me ubacit.....e sad ja zva par puta pa mi rekla (valjda da me smiri) da me stavilo na listu.....uglavnom zadnje je bilo ta obavjest da ce bit intervju za shella

interview za shella je jedan od najtezih,pitanja su o svemu i svacemu ovisno o ranku na brodu,kuverta neka posebno pripazi na pravila o izbjegavanju,jer jedno o pitanja je bilo npr.o cemu govori pravilo 9!?

Bijah u globtika! Uf!
2 testa po 60 pitanja. sve na engleskom! ura i po rjesavanja. imao sam oko 73% tocno.
naucite ISM!!! svitla i gramatiku!

Bijah u globtika! Uf!
2 testa po 60 pitanja. sve na engleskom! ura i po rjesavanja. imao sam oko 73% tocno.
naucite ISM!!! svitla i gramatiku!

Pa dobro nije tako te?žak test. Oni prvi di je samo engleski je ruganje, a oni drugi ??ta ga davaju časnicima je te?ži.

Pa dobro nije tako te?žak test. Oni prvi di je samo engleski je ruganje, a oni drugi ??ta ga davaju časnicima je te?ži.

ja sam rjesava oba! drugi mi se bazirao na ism codu. a najteze pitanje mi je bilo u vezi katabatickog tlaka, geografske duzine i brzine vjetra na 30 metara visine. Nikad u zivotu nesto cudnije nisam cuo..

ja sam rjesava oba! drugi mi se bazirao na ism codu. a najteze pitanje mi je bilo u vezi katabatickog tlaka, geografske duzine i brzine vjetra na 30 metara visine. Nikad u zivotu nesto cudnije nisam cuo..

Ma razumin te i ja san rje??ava oba, al mi je ?ženska lipo naglasila ovi drugi ti je za časnike pa će ti bit dosta te?ži. I meni je bilo dosta pitanja "??pansko selo" al sve u svemu dobro!:uzdravlje

Back