Gearbulk

Mili-Vanili, đaba ti pare, bolje ti je rodit se bez one stvari nego bez sriće...
Ovde upast je čista lutrija, pogotovo otkad je KGJS "otkrio" Novorossysk i Rigu...
Sad uleću sa svih strana, ali kako mi se čini, past će im sila jako brzo...
Triba bit dosadan, stvarno ka "proliv", ali Ta-Na drži i kruzere, vidim da si i ti jedan od naših "manekena", moš probat i oko toga se zauzet, doduše tamo je ugovor 4/2
Sad izlazi 10tak brodova 6te generacije Gearbulka i D-klasa tankera, ko zna....

Mili-Vanili, đaba ti pare, bolje ti je rodit se bez one stvari nego bez sriće...
Ovde upast je čista lutrija, pogotovo otkad je KGJS "otkrio" Novorossysk i Rigu...
Sad uleću sa svih strana, ali kako mi se čini, past će im sila jako brzo...
Triba bit dosadan, stvarno ka "proliv", ali Ta-Na dr?ži i kruzere, vidim da si i ti jedan od na??ih "manekena", mo?? probat i oko toga se zauzet, dodu??e tamo je ugovor 4/2
Sad izlazi 10tak brodova 6te generacije Gearbulka i D-klasa tankera, ko zna....

...zainteresiran sam samo za gearbulka i bulkove....na kruzeru sam i ne micem se nigdje trenutno...jedino ako dodje ponuda od gearbulka idem odmah sutra...euri, kratki ugovori i permanent pay....

...zainteresiran sam samo za gearbulka i bulkove....na kruzeru sam i ne micem se nigdje trenutno...jedino ako dodje ponuda od gearbulka idem odmah sutra...euri, kratki ugovori i permanent pay....
Mudro zbori??... Dodu??e i ja san tako mislija, pa zavr??ija na OBO, plaća ka na tankeru, a vozin garbun...:o
??ivija dry-mode i visoke vozarine...:hihi:hihi:hihi

Kod cap.Bozica je vazna preporuka od nekoga ko navegava preko njega!!Brze se upada!

nemoj govorit tako jer nije po defaultu da treba preporuka, vjerojatno dobro dodje ali nije uvjet...ja san se ukrca bez preporuke i bez interviewa jbg... tribalo in je u taj cas i proslo je tako

Ja ću sutra pitat superintendenta jel primaju naše kadete i ase, baš je na brodu...
Znan da su uzimali ase struje...
Kokolino, jbga, ne odgovaran jer mi je Anđelija na brodu pa ne otvaran net, još mi nije dosadila....

a sto reci o GB, dobro je samo sto su ugovori kratki,redovna placa i placanje svih troskova, lose strane dosta starih brodova bez ulaganja u novu flotu,u novije vrijeme su ukinuli jr3 tako da je u portu 6-6,a i nekad po moru ovisi o prvom,a placa je ista.Pa dosta bolesnih stvari oko ukrcaja tereta i pun k...nepotrebnih papira.Osim toga lova za prvog je mala 2700e doma i na brodu,ali vjeruj mi to ti je na gb krvavo zaradjeno.Ukratko skoro isto ko na nasim firmama,ali je posao jeben i nije neka buducnost za mladog covjeka.Mene jedino drzi tih10 tjedana,ali gledam bijezan na lng ili offshore i ici koji skalin nize jer ti malo tko cijeni ovo iskustvo sa generalnog tereta,a i kao sto sam rekao lova je mala pogotovo za prvog palube-stroja i eletricara za posao kojeg radis...vjeruj

nulte godine za prvoga ti na GB 2680e, a tek 8 godine ti je 2960e,dok jos imas company bonus 2god-30e,4god-60e,6god-100e,7god-150e......znaci 8 god ko prvi i ako si ukupno 15 god na kompaniji max placa ti je 2960+310=3270e (permanent) i ne brkaj te GB sa SKS koji ima nesto vece bonuse

ne znam za GB,ali za SKS placa/bonus :

EURO/MONTH 0 Year 1 Year 3 Years 5 Years 8 Years 10 Years 12 Years 14
Years 16 Years
Chief Off. 3045 3080 3180 3265 3315
In addition Tankerman bonus 10 % every month
In addition to the above wage scale, a KGJS company seniority scale is
incorporated.
This scale is giving seniority from the day a seafarer joins KGJS as
an officer, regardless of rank.The scale has the following steps:
Euro/Month 2 year 4 year 6 years 7 years 9 years 11 years 13 years 15
years 17 years 19 years
Officer 30 60 100 150 200 250 280 310 340 370
The seniority bonus will be earned both on Operational- and Management
level.The monthly amount is fixed and not linked to rank.

Allooo! Pozdrav svima, placa na gearbulk-u, 3-eng,
2030 perm...
drugi makine 2600 euro...
Nije tako lose,
Na obo brodovima je placa 200 eura veca i to je to ukratko...

Last edited by a moderator:
Gear bulk

Gear bulk

Ne vidim da se puno spominje po forumu o njima . Znam da me jedan prvi makine zva tamo na 4-4 . Zna li tko kakva je situacija danas , znam da su uzimali na??e električare za dizalice . Uglavnom zna li tko kakva situacija je danas sa njima i potra?žnjom posade ?

Back