Gearbulk

Postovanje ljudi evo da se predstavim ;ja san skoro 4 god ,(2makine po nasem)na Gearbulku i po meni je firma ok ,posebno sad kad su pribacili u eure i skratili ugovore,o Bozicu i Ta-Ni sve najbolje. evo polozi san tankerski i primljen san jos od prosle godine na shella i sve se mislin ocu li tamo,placa bi bila veca i dobija bi iskustvo na tankerima. sad su me zvali na neki tecaj u englesku za shella .ako tko ima misljenje sta bi napravi da je na mojem mistu bilo bi mi od velike pomoci. hvala.

A zašto nebi pita Meretu u Bergenu da te priaci kod nas na SKS. Ista firma, 10% veča plaća, a u 10 misec dolaze novi tankeri iz koreje, a kažu da ih Jebsen neće davat V-Shipu u management ka prvu generaciju OBO-a.

A za??to nebi pita Meretu u Bergenu da te priaci kod nas na SKS. Ista firma, 10% veča plaća, a u 10 misec dolaze novi tankeri iz koreje, a ka?žu da ih Jebsen neće davat V-Shipu u management ka prvu generaciju OBO-a.

kakvi su uvijeti na kgjs tanker fleet za hrvatske mastere i ima li nas uopce na tim polozajima. da li se bolje javiti u ta-nu ili ravno u norvesku.
imaju li neki social-pension package

kakvi su uvijeti na kgjs tanker fleet za hrvatske mastere i ima li nas uopce na tim polozajima. da li se bolje javiti u ta-nu ili ravno u norvesku.
imaju li neki social-pension package

imaju njihov pension package (koliko sam shvatia)...place nisu najvece, ali nisu ni lose...ugovor je 10 tjedana...ima nasih i trazili su bili...najbolje je se javit capt bozicu...

Kgjs/sks

Kgjs/sks

Ugovori su 10/10, imamo pension fond, nakon 3 godine na kompaniji placaju na poseban racun 3% od tvoje place, recimo kao neka mala penzija, bonusi nisu bas veliki , ali obicno u godini dana skupis jos extra 30-45 dana koje mozes traziti da ti isplate.
Na SKSu nema jos nasih mastera ali ce trebat ljudi sa iskustvom u sljedecim godinama jer im izlaze producti a i povukli su nazad cijelu OBO flotu od V-Shipa.
Mislim da je najbolje javiti se Bozicu, iako ima i na njihovim stranicama mejl od crewinga.

:uzdravlje

Zlikovac, kako nema naših mastera?, Jurčić je bija samnom na Mosela, sad je na nekon T-classu, i sad na Mosela opet dolazi naš master ali ima bit da su ga skupili sa V-shipa. Triba se borit za ugurat naše ljude i to je to. Usput narode, iden u četvrtak na brod, vidimo se u Splitu na prosvjedu, valjda ću stić, ako ne, šaljen ženu i maloga...

imas pravo jadrane

imas pravo jadrane

Je, imas pravo, zaboravio sam na njega a i bio je samnom jedan vijaj na Tiete.
Mislim da je sada na Torensu.

:uzdravlje

Sekondo makinje, evo iden prekosutra u Algeciras, bit će nas na Mosela šest hrvata, uspili smo se izborit, sad nas norveđini zovu croatian mafia, ali baren vettinge prolazimo ko od šale... jedino otkako je krepa dry market, počeli smo vozit spot crude, nema više šporkice od garbuna i iron ora po brodu he-he...

ma dajte ljudi,Bo?žiću su prije 10-12 godina trebali samo s visom pomorskom, imao je intervju u Piranu.Sve je to lijepo, namami te, a svaki euro nemilo odradis na moru.Neznam tko je od Vas provao 3 generaciju, njorenja po tankovima i slicno.na nove brodove idu odabrani, dumne.Jednom se zamjeri Bo?žicu ili kome u Bergenu, pa cete vidjet kako ce vas uputit na Eagle ili Pipit Arrow.To je bolje nedozivjet, govorim iz osobnog iskustva.Bjezite dok mozete

[/FONT]
Znam info od poznanika koji je nedavno do??o doma sa Gear bulka (bio je assistent struje) da je imo plaću 1800â??. Samo nakon 2 mj htijeli su ga avancat za struju (ovo mo?že?? uzeti kao i stijecaj okolnosti, obično neide tako brzo). Kaze da je bilo ok, malo stariji brod ali sve u svemu nije lose.
Nedavno sam imao ponudu od njih, tako da su presli na permanent pay i ugovore 10/10 sedmica. Za master nude 3900â?? početna, te bonusi po sto eura za svaku sljedeću godinu. Ima nasih, ??ire flotu...fali ljudi.
Ukrcava ti Ta-Na iz zagreba na njih.

TA-NA

10 000 ZAGREB
Pavla Hatza 28

gosp. Ivan Bo?žić
Tel: 01 4923 183
Tel: 01 4923 254
Fax: 01 4923 247
Mob. 098/275-690

e-mail: ta-na@zg.t-com.hr

Evo malo da se i ja nadovezem. placa tercu palube je 2000e permanent a sida na racun krajem miseca 27,28oga. Redovita znaci da dolazi svaki misec dok imas dana tj;ako si na brodu 2.5miseca onda ti je i doma toliko placeno,ako si osta na brodu vise imas za svaki dan duplo placeno. Sto se tice capt.Bozica istina je da se prije na GB moglo samo sa visom ali zbog nedostatka kadra krcaju se nasi i sa SSS zadnjih 5,6 godin.
Ja san na GBu bi 4 godine i promini san par brodi ,je istina je da in je 3.gen najstarija i ti famozni pipit ili eagle su losi brodi.koliko san cu ova dva ce sad u skrap i ostali od trece gen. Ima tamo i 4,5,flexi,tfc,i sada grade 6.generaciju i nove flexi u japanu.sve skupa oko 90ak brodi.Za me ni losa firma i koliko san vidi u ove 4god.nisan triba bizat od njih. Za mene su Bozic,Bergen,TaNa i brodi a i ljudi na brodu bili ok.

Stvarno se osjecam informirano. Jos da to vide Bergen i Bozic. Prika, znas li ti koilko je tamo ljudi izgubilo glave?A zdravlje? Place necu komentirat.

zorro,ja san izni svoje osobno misljenje o firmi i uvjetima ,a ako ti navigajes na firmi di niko nikad ni izgubi glavu ili zdravje i di tuces puno vecu lovu svaka ti cast,ali nemoras blatit i strasit ostale .evo mene ja naviga tamo i nefali mi zdravlja a i glavu nisan izgubi.Ponavljam ovo je moje osobno misljenje i nikoga ne tiran ni mamim da gre tamo.Po meni je i B&B ok.

pozdrav kolege, samo da kazem da ako je ovo istina sta Mari Mat kaze onda su to moran rec EXTRA UVJETI!!!!Ne dobri nego odlicni. 2000 E perm na bulku ne vjerujen da itko daje, ugovor 2-2... pa dajte....sto vise trazit???

A šta ću moj Kokolino, ali ne vidiš da su naše mlade kolege nevjerni Tome, pa misle da u ovom našem poslu teće med i mliko. Pokušali smo in lipo objasnit na threadu o Poručničkom ispitu, ali mi se čini da je opaka bura zapuvala, odnila sva slova i brojke pa, eto da se ne ponavljam... Gearbulk ima dobre plaće za naše prilike, ali svaki ojro ponekad krvavo zaradiš... U 6ti misec, digli su plaće Filipima i Skandinavcima, a mi se nadamo da smo za Novu godinu i mi na redu...

....saljem mailove konstantno u zg...Ta-Na....skoro vec godinu dana...i nikako doc do slobodnog mjesta....nema pa nema....a stvarno zelim ici....spreman sam i masno platit hehe...

Back