Gearbulk

To su pokusali i ustvari napravili pocetkom 90-tih, i u godinu dana izgubili onda vrlo dobru reputaciju, ali su shvatili da to ne stima i vratili nazad staru ekipu.
Ne vjerujem da ce i drugi put istu gresku napraviti. :uzdravlje

Evo pocele kruzit glasine da se Gb Norway zeli rijesit evropljana do 2015:(. Nije dobro nikako , dobio sam informaciju od ljudi sa tri broda. Zna li itko i??ta veza ovoga. Pozdrav

znam da jesu, ali sad su se braca razdvojila i ima bit da ce opet pokusat na gb floti samo sa filipima,indijcima i indonezanima. vidit cemo znat cu bolje kad se vratim na brod u trecem. poz

Da sad su dvije firme, jebiga ne znam, nadam se da nece napravit tu glupost.
Naravno sve je moguce, ali nitko od ove moje ekipe sa kojom sam navigao na GB i koja je jos tamo ne spominje to, mozda je ipak samo cakula?

Godspeed :)

znam da jesu, ali sad su se braca razdvojila i ima bit da ce opet pokusat na gb floti samo sa filipima,indijcima i indonezanima. vidit cemo znat cu bolje kad se vratim na brod u trecem. poz

nije cakula. dozna san iz prve ruke jucer. kristijan uzima gearbulka, osniva se nova firma gearbulk norway (vlasnistvo 51% kristijan, 49% mitsui) , novu zgradu su vec kupili u bergenu, sta ce bit sa londonon??? - ne zna se. cini mi se da bi moglo doc do velikih turbulencija i rezanja troskova
SKS i KGJS cement ostaju hans peteru (100 % vlasnik svega) - to mi se cini ka puno bolja opcija
trebalo bi sve objavit 04/03.
ukratko...povijest se ponavlja (tako su se razdvojili kristijan gerhard i atle prije 40 godina)

Last edited:
A cuj strikane.. prosle godine je SKS sve svoje operacije (Pelican shipping) prebacija iz londona u Bergen, navodno radi kidanja troskova.. bilo povuci-potegni s ljudima da ih nagovore da se sele iz Londona u onu vukohebinu.. ovo sta sad govoris me nije za cudit ali me cudi sta se razdvajaju potpuno.. bice ona stara slozna braca kucu grade, a neslozna dvije..
Bilo kako bilo, Hans-Peter ce sigurno ubost u sridu jer mi se po svemu cini da je Kristijan malo hebivetarski lik.. inace je H.P. drza glavnu ric prije..
Ko prezivi pricat ce..

Hvala Dankoo, vidin da samo ti odgovaras na moja glupa pitanja!
Za opravdanje moram rec da sam se tek nedavno iskrco (NAKON SEDAM I POL MJESECI UGOVORA) i da nisam bas u toku!

Ma nema problema...Sto znam pomoci cu ti..a kad ti je dosadno surfaj ovim forumom i naci ces odgvore i na pitanja za koja ne znas da postoje :hihi malo se salim,...ali u biti ima velike istine i u tome...:cool:

Sks

Sks

ALO EKIPA!!

Bio bih vam zahvalan ako ima ko na forumou za malo informacija o SKS tankerima,inace ponuden mi je posao ugovor je 10 sedmica on/of,placa
3900 eura pernament,rijec je od CH.OFF,pa sad razmisljam,a da vam kazem iskreno neznam nikoga ko navigava tamo !???

Ma mislim se radi place,nemam pojma ovdi mi nude super ugovor 10 sedmica on /of,al im lova nije nesto,pa me zanimaju informacije kakva je ekipa,imajuli internet,i tako od ekipe sta tamo naviga jesu zadovoljni jer zbilja neznam nikog sta tamo naviga da mogu ocjenit to jest izvagat!!!!

ako ti je lova mala onda nemoj. ako si zadovoljan s onim sto ti nudeonda hodi. ima se internet i ekipa je uglavnom ok, 10 on/off se uglavnom postuje, par dana gori doli ali navrime uvik ides doma. ko i svugdi, mozes naletit na debile a ne moras. ako pitas mene dobro je sve, ali ako pitas netijaka on ce ti rec da je u kurcu (ali to nije relevantno jer on to rece za svaku firmu na kojoj je bio):D

vidin da gego zna netjaka,istina sta kaze,ali netijak ce to objasnit sa argumentima tako da ces dobit sve odgovore kad izbijes njegovo brontulavanje,ali moras shvatit da ti u ovome momentu nije prioritet imat net na brodu,more ti se desit da sa smjeskom radis 16 uri dnevno i da ne budes placen na kraju,to se sve vama mladima danas desava,ta kompanja na koju ides,nema tih problema i mores se tuc nogama u guzicu da imas sansu tamo ic,s obzirom na danasnju situaciju,zato aj tamo,oprosti se sa dragon,kad dojdes,pogledaj oko sebe,nemoj prvo pitat imas li net nego ima li problema u makinji,kad rjesis probleme,reci maloj na mail-u jebate,pa moremo se i pricat i budi sritan,mozda cu i ostat,cini mi se da me dobro gledaju,ali ne mogu rec dok ne rjesin stagod,drzi mi fige da buden dobar
i siti se kolega sta cekaju posal,drzi to

oprosti na izrazu kolega,vidin sad da si senior,ali svejedno,nista nisan falija

Last edited:
vidin da gego zna netjaka,istina sta kaze,ali netijak ce to objasnit sa argumentima tako da ces dobit sve odgovore kad izbijes njegovo brontulavanje,ali moras shvatit da ti u ovome momentu nije prioritet imat net na brodu,more ti se desit da sa smjeskom radis 16 uri dnevno i da ne budes placen na kraju,to se sve vama mladima danas desava,ta kompanja na koju ides,nema tih problema i mores se tuc nogama u guzicu da imas sansu tamo ic,s obzirom na danasnju situaciju,zato aj tamo,oprosti se sa dragon,kad dojdes,pogledaj oko sebe,nemoj prvo pitat imas li net nego ima li problema u makinji,kad rjesis probleme,reci maloj na mail-u jebate,pa moremo se i pricat i budi sritan,mozda cu i ostat,cini mi se da me dobro gledaju,ali ne mogu rec dok ne rjesin stagod,drzi mi fige da buden dobar
i siti se kolega sta cekaju posal,drzi to[/

ma ne znan ga ali citan ode njegove postove i nigdi mu nikad ne vaja. da se razumimo neman nista osobno protiv njega cak mi zna na momente bit smisno to njegovo njurganje na svaku firmu na kojoj je. prvo je super sve onda vec nakon nekoliko nista ne vaja. procitaj samo postove na ovoj temi od prije. a ovo sta si reka ovemu je sve tocno. Ovo je skroz ok kompanija, sire se i grade dosta novih brodova. a danas nije lako dobit posal, znam iz iskustva. zato triba uzet sta se nudi pa ako dodje bolja prilika lako je prominit. Uostalom ako on nece doc za C/O ima nas koji cekamo ovancamenat :D

Ma mislim se radi place,nemam pojma ovdi mi nude super ugovor 10 sedmica on /of,al im lova nije nesto,pa me zanimaju informacije kakva je ekipa,imajuli internet,i tako od ekipe sta tamo naviga jesu zadovoljni jer zbilja neznam nikog sta tamo naviga da mogu ocjenit to jest izvagat!!!!

i btw. na brodovima je junior 3/O tako da si ko chief vanka gvardije, a to danas nije na puno firmi tako

Last edited:
Fala puno na odgovorima,a vidicu ja mislim da cu najvirovatnije otic,ma jebo i lovu sta imas vise to i vise trosis,10 sedmica on/off mi je prva liga,mislim da ce to odlucit,cili zivot sam na tankere po 4,5 ili 6 miseci nikad ispod4 miseca ,

tako je zmaju,triba pozitivno razmisljat,ja ti priporucujen da se slomis dok imas snage(fizicki ili psihicki-jedno iskljucuje drugo-na prvo eliminiras teretanu ali ne zaboravi koristit i ono drugo jer ces se slomit) i kad steknes reputaciju,lakse se borit sa problemima,a i nac posal posli

Fala puno na odgovorima,a vidicu ja mislim da cu najvirovatnije otic,ma jebo i lovu sta imas vise to i vise trosis,10 sedmica on/off mi je prva liga,mislim da ce to odlucit,cili zivot sam na tankere po 4,5 ili 6 miseci nikad ispod4 miseca ,

zar nan nije cilj sta kraci ugovori i sta veca lova istovremeno,meni je sad i 35 dana puno,jebi ga,svi smo isti,daj nan prst,mi bi do lakta,i to sa brzin neton i ako more bez fizike,zasad mi ide,ali ko zna sta ce bit jos ovo malo do penzije

Last edited:
Je istina svi bi tili krce na brodu,al isto 5-6 miseci po vlcc tankerima je psihijatrija,ovdi najvjerovatnije nemozes doc do te faze da puknest taman kad ti dosadi ides doma,valjda je tako nisam nikad bija al i ovo mi se svida da je ch.off van gvardije jerbo sam na par firmi bija u gvardiji i posli gvardije udri po kuverti ludilo,neznas di ti je glava a di guzica

Back