Fax ili Brod....pitanje za morske vukove :D

@Inka, ostavi se Skandinavskih zemalja i njihova tipa skolovanja... Njihove vlasti znaju sta oce i shodno tome skoluju pomorce bez problema, i to ne samo na jedan nacin...
Dakle u skolu, ili ozeni Norvedjinu, ali tu ces se zajebat, dobijes njihove papire pa te deru 37% misecno bez pardona...
Aj u skolu dok nije kasno...

Nije ovo galofak! Tamo ispadnes tukac od 5 ili 15 kili.Ovo je drugo, oce gospar vilu i Ferarija za 2 miseca navigacije. Ja odgovorno TVRDIN: sve sta smo se mucili mi i ona ekipa iz 50-tih, ovi ce razjebat! A ko ce stat na brod 2 miseca.. triba to mirit na stopericu. Nemojte svatit da mudrujen.... i mi smo imali 18 godin, bez interneta, bez koga pitat.... pa evo!A ovi ce i management, i za barbu i za kapa... a zulja nigdi.Sad vi mladi pivajte, sta ovi pizdi, sta oce? A stvarnost je drukcija. I nemojte pizdit sta ce Burmnci i Filipi, BBC su za vas,oni znadu sta ocedu!NEMA NAUKE BEZ MUKE! Di cu , sta cu... a ne znas jel ti skodi more. Malo san grez, ali zamirita si sokole, i ti i istomisljenici

Potpisujen svaku. Neka mi oproste, ali ovi momci pitaju takve pizdarije da sam u pocetku misli da se zajebavaju. Oni sami neznaju sta bi tili....i u tome je problem. Vrag odni kompjutere i play statione.

evo i mene nakon duzeg vrimena

A da vi mladci,prije ??kole ili broda probate ići u pope,da se malo prosvitlite.
Ne mislim vridjati,ali se i ne zahebajen.;)

E ljudi ja ocu ploviti al postoji jedan problem,ja sam zadnja generacija koja je zavrsila srednju po starom sistemu mature,znaci ovi iza mene polazu drzavnu maturu.E sad ako sljedece godine budem upisivao fax mozda se bude trazila drzavna matura pa ce je trebat naknadno polagat.Ja bi radje odradio kadeturu da vidim jel mi pase more pa onda fax al eto to me zeza dal ce se trazit ta drzavna.I danas mi kaze profesorica da je prije postojala mogucnost da se upise fax i odmah na pocetku odgodi za sljedecu godinu radi odradjivanja kadeture.,ako je tako ja bi upisao i odgodio za drugu godinu i trk na brod

Hvala unaprijed na odgovorima

Last edited:
nisu dica kriva ća ovo sve pitaju. Krivi su in roditelji ća ih neznaju ili se ne trude savjetovat tokom ditinjstva, a najvi??e su krivi profe??uri ća ih ne spremaju i ne uće za na brod (jer mo?žda ni oni nisu nikad bili na brodu:confused:;)?), nego ??koluju zbunjenu generaciju gotovana, a koji u sebi mole Boga da nemoraju ni??ta radit do 50te godine ?života, na ??palama roditelje:mad:
Čast i sku?žajem se iznimkama:o

nema veze ovo stari/mladi, nego ima maminih maza i samostalnih momaka koji ce se okrenit oko sebe i pogledat sta i kako...
ja san se sam upisa u srednju, sam upisa fax sam nasa ukrcaj, sam polozija klasu itd, a kad vidin da roditelji dodu dici na faxu ispunjat prijave dode mi za izrigat.

AJD NA OVO ODGOVORITE

E ljudi ja ocu ploviti al postoji jedan problem,ja sam zadnja generacija koja je zavrsila srednju po starom sistemu mature,znaci ovi iza mene polazu drzavnu maturu.E sad ako sljedece godine budem upisivao fax mozda se bude trazila drzavna matura pa ce je trebat naknadno polagat.Ja bi radje odradio kadeturu da vidim jel mi pase more pa onda fax al eto to me zeza dal ce se trazit ta drzavna.I danas mi kaze profesorica da je prije postojala mogucnost da se upise fax i odmah na pocetku odgodi za sljedecu godinu radi odradjivanja kadeture.,ako je tako ja bi upisao i odgodio za drugu godinu i trk na brod

@Inka
Sku?žaj momak, ali to pitanje more?? jedino postavit biv??em ministru prosvjete Primorcu i njegovom biv??em ??efu Sanaderu ili ako ima?? koga iz svoje familije koji je glasa za HDZ, pa njega pitaj ća će?? sad ćinit:confused:.
Na?žalost, mi aktivni pomorci neznamo na tvoje pitanje odgovor, jer mi nismo to ni zakuvali ni donili;)

Upi??i faks i lipo zamrzni status do dogodine...ako se jo?? mo?že tako...i btw ovaj forum nije referada na faksu...put pod noge i tamo se raspituj

Upi??i faks i lipo zamrzni status do dogodine...ako se jo?? mo?že tako...i btw ovaj forum nije referada na faksu...put pod noge i tamo se raspituj

Ne treba u referadu ,dovoljno je da otvori stranice i procita statut fakulteta.A i dobro si reka @ivo, ovo nije referada.:uzdravlje

Koji likovi, sad bi oni nesto smrzavali, isli na latu...
SAVJET...
Radit za LEDO, prodavat slaju i studirat, ali...
S-T-U-D-I-R-A-T.....
Ovima mlajima lakse udje metar u guzicu, nego cenat u glavu...

Evo citan ovo i ne znan ko je ludji. Meni se pari da ovi sve zahebaje. Niti san ministar niti san mu otac, a na pitanja ovin tonon obicno odgovaran silon.

Sve to stoji kolege,al sta ako zavrsim visu pomorsku i onda na brod a nepase mi more ili okolina,uzalud bacen novac i godine,ja bih radje ukrcao se na neki domaci brod odradio kadeturu i ako bi mi se svidjelo onda upisao visu pomorsku.Mada s fakultetom mozes raditi dosta drugih poslova al :rolleyes:

Pise ti da radis za MSC a kazes da na brod nisi bija (ako ja to dobro razumin).

Sve to stoji kolege,al sta ako zavrsim visu pomorsku i onda na brod a nepase mi more ili okolina,uzalud bacen novac i godine,ja bih radje ukrcao se na neki domaci brod odradio kadeturu i ako bi mi se svidjelo onda upisao visu pomorsku.Mada s fakultetom mozes raditi dosta drugih poslova al :rolleyes:

Pa jel ti lipo Morski pas01 napisa da odes u blue line-a u split na anconu ili na split 1700, trazis da te zaposle ko mazaca kad vec hoces na neki brod kod nas i ako vidis da je to za tebe i da ti pase more,posli upises visu..
Jel ti to tako tesko za shvatit...:mad:...:udriglavom

Lipo si ovo lito triba ić na ove turističke po Jadranu pa bi zna vata li te morska bolest ili ne! Sve bi ti posli bilo jasnije. :udrigalvom

E ljudi razgovarao sam sa jedno dvadesetak pomoraca i vas tu na forumu pitao i odlucio i sam na fax rjesit taj preddiplomski i gotovo :uzdravlje fax upisan cekamo rezultate ja i kolega Cap.Dudic

Back