Off
Mornar/Motorista
Moja radna okolina!!!
Aj @Green-go ne zahebaji, samo se vrtite oko noge od riga i nakon choppera uzmete pob i opet laganini drifting. Uzivancija od posla. Jos bi vi tribali placat firmi za toliki nerad, a ne oni vama
Moja radna okolina!!!
Aj @Green-go ne zahebaji, samo se vrtite oko noge od riga i nakon choppera uzmete pob i opet laganini drifting. Uzivancija od posla. Jos bi vi tribali placat firmi za toliki nerad, a ne oni vama![]()
Dojdi diko ,iman ja i bujol za tebe !![]()
Ajde ljudi ostavite se pizdarija.....pravo, ekonomija, agronomija...veterina cekaju na vas![]()
Cap.Dudić;35114 said:aj nek neko meni jos kaze ovo sa vanrednim faxom jer sam mislio napravit cca 2 godine pa na brod malo....jel moze to tako il kako vec...nije vrag da niko nezna kako funkcionira ova bolonja sa vanrednim....planiram upisat u rjeci i upis mi je u utorak tako da pozurite s odgovorima malo ...hvala puno
ostavi se ti foruma i primi se knjige ako ti je upis u utorak.Mada misli da je za to vec kasno.
Cap.Dudić;35163 said:kaj ti bries...pa nema prijemnog na pomorskom...upadam sigurno jer je 14 mjesta slobodnih...tamo uvjek mos upast...