Fax ili Brod....pitanje za morske vukove :D

Moja radna okolina!!!

Aj @Green-go ne zahebaji, samo se vrtite oko noge od riga i nakon choppera uzmete pob i opet laganini drifting. Uzivancija od posla. Jos bi vi tribali placat firmi za toliki nerad, a ne oni vama:p

aj nek neko meni jos kaze ovo sa vanrednim faxom jer sam mislio napravit cca 2 godine pa na brod malo....jel moze to tako il kako vec...nije vrag da niko nezna kako funkcionira ova bolonja sa vanrednim....planiram upisat u rjeci i upis mi je u utorak tako da pozurite s odgovorima malo ...hvala puno

Cap.Dudić;35114 said:
aj nek neko meni jos kaze ovo sa vanrednim faxom jer sam mislio napravit cca 2 godine pa na brod malo....jel moze to tako il kako vec...nije vrag da niko nezna kako funkcionira ova bolonja sa vanrednim....planiram upisat u rjeci i upis mi je u utorak tako da pozurite s odgovorima malo ...hvala puno

ostavi se ti foruma i primi se knjige ako ti je upis u utorak.Mada misli da je za to vec kasno.

Sve to stoji kolege,al sta ako zavrsim visu pomorsku i onda na brod a nepase mi more ili okolina,uzalud bacen novac i godine,ja bih radje ukrcao se na neki domaci brod odradio kadeturu i ako bi mi se svidjelo onda upisao visu pomorsku.Mada s fakultetom mozes raditi dosta drugih poslova al :rolleyes:

Ja sam isto mislija da cu napraviti asistenturu pa cu onda na faks...Kako onda tako i sada faksa nisam vidija,jer je tesko nakon toga se ponovo vratiti u skolske klupe

Cap.Dudić;35163 said:
kaj ti bries...pa nema prijemnog na pomorskom...upadam sigurno jer je 14 mjesta slobodnih...tamo uvjek mos upast...

Dobro je bit samouvjeren,ali nekada se to zna razbit o glavu sigurno?! Ima 14 slobodnih mjesta i jedno je sigurno rezervirano za tebe.Vjerovatno tako misle i onih ostalih 45 sta pretendiraju na tih 14 mjesta.

razumjem te sta oces rec al ovo je drugi rok....cist sumnjam da ce ih tolko doc jos al budemo vidjeli ako ne onda vanredno sta cu....samo da pitam odma tu dal mogu dat za redovno i za vanredno za isti smjer pa u slucaju da upadnem na redovno odem to?

nema vise prijemnog za pomorski mislim konkretno za smjer ona tehnologija prometa il kako vec se zove....za druge neznam al isto mislim da nema za one tipa menagment i tako....aj neko za taj vanredni da gukne.... i dal mogu predat za taj jedan fax i vanredno i redovno i ovisno o tome sta upadnem to i upisem....

Vanredni fax po bologni ti je isto smeće koje je bilo i bez bolonje. Ne moraš na nikakva predavanja, ali možeš, isto tako čim upišeš moreš davati ispite od 10. mjeseca ove godine, a možeš sve davati i preko kolokvija tokom godine. Jednom riječju, bolje je vanredno, ali naravno da ima kvaka: moraš platiti oko 6000 kn svaku godinu, nemaš iksicu a s time ni nikakve privilegije, nema menze, nema pokaza za gradski autobus, ali što se tiče učenja imaš puno više vremena nego redovni student.

Ako želiš na brod posli faxa moraš upisati smjer nautiku i teh. pom. prom. ne samo teh. pom. prom. A ako oćeš na jahte, onda ti ne treba ni fax.

Last edited:
Mene zanima dal je moguce,cuo sam da ima par likova koji plove i idu vanredni fax dal je to moguce???

Back