baltazar71
makinista
Evo bas sam sada u Ningbu u hotelu idem doma sutra. Ja sam inače preko BSM Njemačka na nekim brodovima od E.R.Imaju neki management, da BSM ukrcava ljude na neke njihove brodove, vode im panatiku i tako. Di sam ja sada bio jer samo Kapo i Barba preko E.R ostalo je sve BSM, pa kako oni govore istina je sta si napisao, 10ak brodova je prodato. Imaju viska ljudi, tko je zadnji doÅ¡ao na firmu dobili su ponudu da idu negdje drugdje i tako. Sve viÅ¡e je ukrajinaca doÅ¡lo, i to je bogu za plakat. JoÅ¡ su se spojili sa nekim Komrowskim,Bluestar sve je to joÅ¡ novo pa neznam puno o tome. Superintendenti neki poljaci guraju svoje tamo, rade se sranja krade se na sve strane. Uglavnom niÅ¡ta sjajno ni bajno, sramotno.
Visak kojih ljudi je u igri?Mene su zvali iz BSM Split za na ER (za 2nd Eng) i idem drugi tjedan pa mi sad nije jasno o cemu vi pricate. Cekao sam poziv preko Magmarisa ali su mi ovi uletili iznenada (u stvari bio sam prije preko BSM ali na Hansi Mare Reederei (prije godinu,godinu i pol imali su 17-18 brodova 8x4000 TEU,6x3000TEU i bila su 3 manja od 1000 i 1700 TEU,ali su sada ostali samo na 5-6 od 4000 pa nema vise posla odnosno imaju viska ljudi sa tih brodova)pa sam se odlucio i prihvatio staru agenciju.Mozda sam napravio dobro a mozda sam i pojeo gofno.