E.R. Schiffahrt

Koliko su me izvjestili sa BSM, placa je za nas sve koji smo preko BSM-a prebacena iz Eura u Dolare ali istovremeno je i smanjena za cca. 10 % posto,tj. "povecana" je sa 5500 Eura na 7000 Dolara.
To znaci ER/BSM by-by.Ima jos firmi koje normalno placaju.

Koliko su me izvjestili sa BSM, placa je za nas sve koji smo preko BSM-a prebacena iz Eura u Dolare ali istovremeno je i smanjena za cca. 10 % posto,tj. "povecana" je sa 5500 Eura na 7000 Dolara.
To znaci ER/BSM by-by.Ima jos firmi koje normalno placaju.

A sta ako dolar rokne gori
Ja zadovoljan sa dolarom
Currency adjustment majka

ER Offshore

ER Offshore

Pozdrav!

Ima li neko da naviga na ER Offshore da napise uvjete trenutno, za kuvertu me zanima konkretno, 2/O, C/O i Master. Ugovor i placa?

Brodovi su vecinom noviji tako da predpostavljam da su ok, internet i slicno.

ER ne prima viÅ¡e Hrvate! Samo Ukrajince i to na dolarsku plaću , koja je 30% manja od sadaÅ¡nje. Niti se viÅ¡e ne avancava. Prodano i izrezano dosta starije tonaže ( mislim sve preko 12-13 godina ).

Ovo je informacija koju sam dobio u firmi prošli utorak.

Tako da to više nije poželjna kompanija. Sorry.

Svakako može se aplicirati, ali su male šanse.

Master ima ( prvi ugovor ) Eur 5000 , stalni ugovor, to jest za dva dana na brodu, jedan plaćen doma.

ER ne prima viÅ¡e Hrvate! Samo Ukrajince i to na dolarsku plaću , koja je 30% manja od sadaÅ¡nje. Niti se viÅ¡e ne avancava. Prodano i izrezano dosta starije tonaže ( mislim sve preko 12-13 godina ).

Master ima ( prvi ugovor ) Eur 5000 , stalni ugovor, to jest za dva dana na brodu, jedan plaćen doma.

To o ER Offshore govoris? Sto su se toliko srozali? Nedavno se govorilo sve najbolje o njima, bar sto se ER Offshore dijela tice.

E.R. Schiffahrt

Nije istina da ne primaju hrvate,meni je prijatelj isa ka ass.struje 2mj placa 1200eur a posli ka elec,place su im 4000eur perm.

ima li kakav direktan e mail osim ona 2 na stranici?

Ono na stranici je dobar mail, s njega mi se javila Kirsten. Ne moze bit direktniji.

O ER Offshoreu se radi, da, stavio sam u naslov poruke. Nije mi se cinilo potrebno otvarat novu temu pof Offshore sekcijom.

Sorry, ja sam razumio za kontejnere. Ne znam za offshore. Treba se javiti gospodji Kirsten Michels

Sorry, ja sam razumio za kontejnere. Ne znam za offshore. Treba se javiti gospodji Kirsten Michels

Javim se ja gospodji Kirsten ali nece da kaze placu za 2/O konkretno, vec da se o tome prica u 4 oka. Tako da sam stavio ovdje ako ima tko info za uvjete tamo.

Javim se ja gospodji Kirsten ali nece da kaze placu za 2/O konkretno, vec da se o tome prica u 4 oka. Tako da sam stavio ovdje ako ima tko info za uvjete tamo.

Ako imas dp unlimited 3/O 2550EUR , 2/O 4300EUR, CO 6500EUR, CAPT. 8000EUR +
Naravno permanent.Ugovori 56-56 i 28-28 North sea

Di je onaj smajlic sa dubokim naklonom??? :)

Zahvaljujem. E sad da jos netko kaze sto im je Assessment Center? Ona kaze da je to program gdje se ide kroz razne situacije i onda na temelju toga obzerver donosi zakljucak jesi ok ili ne.

Da li netko zna poblize sto je to i kako izgleda? Jel se ide u Hamburg ili on line?

Hvala!

Di je onaj smajlic sa dubokim naklonom??? :)

Zahvaljujem. E sad da jos netko kaze sto im je Assessment Center? Ona kaze da je to program gdje se ide kroz razne situacije i onda na temelju toga obzerver donosi zakljucak jesi ok ili ne.

Da li netko zna poblize sto je to i kako izgleda? Jel se ide u Hamburg ili on line?

Hvala!
Nema na cemu.Prvo sta cujem za taj assessment center.Ja san ima skype intervju prije malo vise od 2 godin.Jedini observer ti je Kerstin I ona ti je tata mata za tu firmu.Ako joj se svidis (poslovno naravno) upadas. Na intervju pita malo struke vezano uz dp I ostale offshore operacije.Sve skupa 45 min ali nista strasno.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Prilicno dobre place za Psv, iako sam cuo da je to bilo prije par godina, da vise nije niti blizu?

Back