Disney Cruise Line

Dali ima netko direktan mail od recruitmenta za dcl ?
Ako se ne varam Jan Seketa je prije krcao na tu firmu....hvala

Samo mali ispravak. Jan Seketa je zensko, ona je HR recruiter, a Stevo je njen sef.

Dakle, ako ste kontaktirali Stevu, napravili ste sve potrebne predradnje, on je HR Recruiting Manager - sef svim recruiterima poput Jan.

Dali netko zna jel krcaju asistente/kadete i ako jesu
koliki su ugovori, place.. svakako hvala na odgovoru :uzdravlje

Dali netko zna jel krcaju asistente/kadete i ako jesu
koliki su ugovori, place.. svakako hvala na odgovoru :uzdravlje
kontaktira san stevu prije cca misec dana i ovo je odgovor:

Good morning Mirko,
Thank you for sending through your application.
We do not take apprentice Engineering officers. We only employ Engineering Officers with certificates of competency.
I would like to wish you luck with securing a position which matches your qualifications.
Regards

Kolege ko hoce na Mickey Mouse nek se javi tipu iz londona na mail Steven.Konstanz@disney.com. tip me zove stalno treba im strojara,pa me evo bas danas zvao.Ja odbijam samo zato sta meni nudi 4th eng poziciju.Placa je 5500$ meni toliko nudi,pa kome zvuci ok nek proba...

Kolege ko hoce na Mickey Mouse nek se javi tipu iz londona na mail Steven.Konstanz@disney.com. tip me zove stalno treba im strojara,pa me evo bas danas zvao.Ja odbijam samo zato sta meni nudi 4th eng poziciju.Placa je 5500$ meni toliko nudi,pa kome zvuci ok nek proba...

Fino to zvuci.
Nego reci pravo, to je plata samo na brodu, al koliko se stoji na istom?

Jel ugovor 4-2 ili 3-3 ili kako vec?
Postovi prije tebe su poprilicno stari tako da se ne vezem na njih.

Hvala na obavjesti,evo upravo sam mu poslao mail pa cemo viditi dali ce se napokon javiti jer sam mu slao vise puta mail u zadnjih par mjeseci ali nikad nista!mozda ovaj put bude nesto hahah!hvala jos jedan put svima na pomorac netu sto stavljaju korisne informacije za nas koji se pokusavamo ukrcati u ovim kriznim vremenima!

ono sta je meni ponudio je ugovor 12 weeks on,8 weeks off u stvari 3-2 rotacija.placa nije svima ista jel me on pita koliko mi je bila na prosloj kompaniji i on ti ponude(zavisi od pozicije) malo vise.ako udjes u tu njihovu rotaciju placa ti je sedmicna i dobiva se u cekovima na brodu zamisli. ma neki suludi americki sistem sto mi se nije svidio.placen si doma s obzirom da je permanent ugovor.ako hoces poslacu ti na pm mailove sta sam se ja dopisiva s njim da vidis ako te zanima...

ono sta je meni ponudio je ugovor 12 weeks on,8 weeks off u stvari 3-2 rotacija.placa nije svima ista jel me on pita koliko mi je bila na prosloj kompaniji i on ti ponude(zavisi od pozicije) malo vise.ako udjes u tu njihovu rotaciju placa ti je sedmicna i dobiva se u cekovima na brodu zamisli. ma neki suludi americki sistem sto mi se nije svidio.placen si doma s obzirom da je permanent ugovor.

OK, znaci kao 4th eng ti ispada godisnje 69780 usd ako govorimo o permanent-u, ili doma primas dosta manje nego na moru?
Dabra mu to su extra uvjeti, iako mislim da smo se krivo razumjeli...

ja sam racunao placu po tome koliko mjeseci odradis na godinu i meni je placa ispala 5500$ s obzirom da po toj njihovoj rotaciji ti odradis 8 na brodu 4 doma.to ti je na godinu 43400$.ja mislim da nijedna kompanija ne nudi 60000 i preko godisnje za 4th engineera.

Je, ja sam skonto da si krivo nesto napiso ili izracuno. Sad kad si naveo je sve ok.
Thnx. Jos uvjek stojim kod one da su to odlicni uvjeti za 4th-a, plus putnicki brod :uzdravlje

Ugovori su 12/8, to je tocno. Placa se prima u gotovini (cash check) svaka dva tjedna.
Ne placaju ti nikakve novce kad si kod kuce. Taj dio ti isplate kroz (uvecanu) placu dok si na brodu.
Znaci ako kaze da ti je plata npr. 1000USD tjedno, zapravo ces dobijati 1667USD tjedno jer ti isplate odmah placu za ovih 8 tjedana sto si doma (8 tjedana je 66,67% od ugovora).

Politika ove firme je da uvijek nude rank-dva ispod kad zaposljavaju nove ljude, ali ih relativno brzo i avancaju prvi put. Za lovu se moze (i treba) pregovarati. Poslije nema vise pregovora. :)

a kakva je situacija sa reeferima? jel ovaj steven opcenito za cijelu posadu ili samo za engine department?

Aj dobro ja sam ga maltretirao proÅ¡li mjesec redovito svaki tjedan ali niÅ¡ta. Å to se love tiće proÅ¡le godine sam pričao sa njim i lova je bila dosta manja. :cool:

Aj dobro ja sam ga maltretirao proÅ¡li mjesec redovito svaki tjedan ali niÅ¡ta. Å to se love tiće proÅ¡le godine sam pričao sa njim i lova je bila dosta manja. :cool:

ja kazem sta je tip meni ponudio,poslednjeg puta smo pricali prije mjesec dana i kao ostacemo u kontaktu ako se predomislim i eto zvao me jucer,a za placu zavisi kako se dogovoris sa njima...pa ti vidi :uzdravlje

Back