Kolega hvala na ovim informacija ja sam stvarno poslao dobar CV I izradjenu aplikaciju, negdje oko da nelazem 30 puta al nikad mi nije odgovorio ni pozitivno ni negativno, cak mi je I kolega poneaso papire na brod on je na fantasia kapu al su pozicije bile popunjene znam da je neki bugar tamo po prici tog mi prike jer smo 3godine zajedno radili u Qatru za Shell da covjek skoro nezna gdije makima meni je to skroz cudno al znam da on nikad nebi lagao
Stvarno ga znam I cjenim momak je prva liga . Pa mi je bilo cudno da bar neki odgovor dobijem ,eto ti bar znas nesto bija si I na intervju znas sve iz prve ruke jos jednom hvala .izgleda da cu morat ga zvat ponovo jer sam I zvao al nije bio u uredu ili su bar tako rekli valjda ce jednom upalit drz se pozdrav
Stvarno ga znam I cjenim momak je prva liga . Pa mi je bilo cudno da bar neki odgovor dobijem ,eto ti bar znas nesto bija si I na intervju znas sve iz prve ruke jos jednom hvala .izgleda da cu morat ga zvat ponovo jer sam I zvao al nije bio u uredu ili su bar tako rekli valjda ce jednom upalit drz se pozdrav