stivss
New member
a kakva je situacija sa reeferima? jel ovaj steven opcenito za cijelu posadu ili samo za engine department?
cuj koliko sam ja razumio on je za makinju i palubu.ali najbolje bi ti znao neko ko je vec na diznija
a kakva je situacija sa reeferima? jel ovaj steven opcenito za cijelu posadu ili samo za engine department?
On je i za reefere. Ovdje reefer eng reporta prvom makine.
Postovane kolege Dobar Dan
Ja sam kontaktirao ovog Steva i rekao je da bi me mozda uzeli za treceg, inace sam sekondo na crudu. Dal bi mi netko mogao vise napisat o poslu i zivotu na ovoj frimi posto je meni ovo totalno novo. Naprimjer zanimame me sto treci jos dodatno radi poslje gvardije, dal ima puno papirologije, kako je na vezu, kako je za avancat s tim da nisam jos zavrsio visu, kako su drillovi, safety, jel ono totalna pilana, pranje mozga non stop? Ima i dosta seniora iznad, jel to prevelik presing. Kakav je lijecnicki. Znam da ima internet, kako se to naplacuje, i dal ti moze doc zena na brod?
Oprostite sto sam ovako upao al svaki savjet bi mi dobro dosao, posto nemam nikakvog iskustva na putnickima niti frendove koji tamo navigaju. znam par tipova sto su dosli na VLCC s putnickog i rekli su da nije tamo tako bajno kako se misli. Hvala unaprijed
dobra firma je Disney, mislim da je uz RCCL i Carnival trenutno top firma u cruise industriji.hvala , vec sam citao nesto te stare postove,nisam nasao nista specificno, a i svejedno sam ga otpilo jutros. ponudio mi je 840 usd tjedno, 43680 godisnje (nije skroz jasna racunica), rotacija 12/8 tjedana.ja sam trazio malo vise. koliko sam shvatio treba mu 3/o za pocetak 9 mjeseca pa neka netko drugi
proba,na prije naveden mail. mislim da su super uvjeti za nekog treceg,mladeg i tko ima visu.
Dalmos, vidim da ti imas dosta iskustva u ovom svemu, da si najaktavniji na forumu i znas ljude,pa sto osobno mislis o prebacivanju stankera na cruz? jebiga malo sam neodlucan,pa razmisljam da sam se nisam zajebo. e da je neki offshore nebi se mislio sekunde...
pozdrav
dobra firma je Disney, mislim da je uz RCCL i Carnival trenutno top firma u cruise industriji.
svakako dobra prilika nekome tko je zainteresiran za prelazak na cruisere.
ponudio mi je 840 usd tjedno, 43680 godisnje (nije skroz jasna racunica), ...
to sam i ja rekao, pa nemozes mi davat neku godisnju placu kad to ipak nije permanent pay,nego samo na brodu.ja onda racunam placu mjesecnu, i tako ispada,oko 5700, a nek se nesto dogodi i ostanes duze doma, to vise nije 43 tk. ja sam trazio barem 6000, jel sada mi placa ispada 7000+ mjesecno,samo na brodu kad preracunam,lzavisi od tecaja. spominjao mi je neli life insurance za mene i obiitelj,al to nisam skuzio. jel uplacuju kakav fond za penziju?
pa daj ti dariomate napisi kako ti je tamo sto se tice posla ako si na disneyu, ako mozes odgovorit na par ovih pitanja sto sam prije postavio.

Jeli ima tko od Strojara da se je ukrca-frisko?
Mene je taj Stevo ocito zaboravio
Aaaa,cini mi se da cu morat skoknut do londona opet kada dodem doma!!
Vidim da je tema PALA U ZABORAV![]()

Jeli ima tko od Strojara da se je ukrca-frisko?
Mene je taj Stevo ocito zaboravio
Aaaa,cini mi se da cu morat skoknut do londona opet kada dodem doma!!
Vidim da je tema PALA U ZABORAV![]()
Kolege imali neto da je uspio u zadnje vrijeme otic preko Stevena na DCL ili stvarno slabo odgovara na mailove

(Jest da ne odgovori cesto ali mi odgovori uvijek s zakasnjenjem) bio sam na inter. u Londonu(prije toga na Skypu upoznavanje jel sam izabran od vecine) prije 1godinu i 3miseca i jos cekam ukrcaj za 4/E
i cekam DCL,reko mi je da sam na visokoj poziciji za ukrcaj na DCL i da zadovoljavam kriterije pisao sam ispit i ispitivanje ispred njega i jednoga upravitelja jos !!(ali imam osjecaj da me ceka da sakupim iskustva pa ce me onda uzet,bar tako mislimm loloooo