Crystal Cruises

Probaj na Alya.Ammouche@crystalcruisesmanning.no iako će ti vjerojatno odgovorit ovako:

Dear Ivan,

This is to thank you and acknowledge receipt of your application for a position with Crystal Cruises.

Crystal Cruises Manning AS only accept applications submitted through our website, therefore please visit www.crystalcruisesmanning.no and submit your application there instead.

If you have any questions, do not hesitate to contact us.

Thank you and kind regards,

Crystal Cruises Manning AS
Jernbanetorget 4B, 0154 Oslo, Norway
Office phone: + 47 23 35 78 85/79 00
Web: www.crystalcruisesmanning.no

ili ovdje:

steinar.frogg@crystalcruisesmanning.no ili Alexander Edvardsen

http://crystalcruisesmanning.no/about-us/icma-team/

Last edited:
"Freelancer" kojeg pitas ne daje baÅ¡ savjete po forumu. Uglavnom se javi kad njemu sta triba, takvi su mu 99℅ postova.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

To sam i ja primjetija.Vidis da mu na postove odgovaraju samo oni koji ga nisu primjetili.
Zato je jos uvik u potrazi....
Karma is a bitch.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To sam i ja primjetija.Vidis da mu na postove odgovaraju samo oni koji ga nisu primjetili.
Zato je jos uvik u potrazi....
Karma is a bitch.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Primijetija si ti to odavno :D
http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?t=6018&p=150984&viewfull=1#post150984

A sad vidim i ja, kad san pregleda povijest poruka crocopa
Đava ti je post history, a većina poruka je u stilu:

Jel iko zna nekoga
Zanima me kakve uvjete nude
Da li ima ko iskustva na ovoj kompaniji
Moze li mi bilo ko reci cagod od firmi
Ima li ko da ima neke informacije o gore navedenoj firmi
Ima li ko da zna nesto o ovoj firmi?
Jel znas mozda kakve su plate i ugovori
Ima li ko adresu od te gospodjice
Koji je to Stevo sta ukrcaje na DCLa
Da li itko zna na koliko su miseci dobili projekt
Jel moze ko poslat koje mail adrese od firmi sta imaju
Htio bih vas zamoliti ako mi mozete dati neke informacije o navedenoj poziciji
Kolege jel neko zna ista o ovoj poziciji detaljno
Navodno ima ubrzo intervju za Costu. Jeli ko zna kako je tamo
Mozete li mi reci na koju e-mail adresu ste aplicirali na Carnivala
Ja ne znan, ali mozda vi kolege znate kako je na taj brod
Može li netko molim vas reciono kako je raditi na offshore s Aramcom
Da li iko zna kakva je ova agencija iz Tivta
Da li itko zna ista o ovoj UK pomorskoj agenciji
Jel moze dat koju dritto adresu od Crewing Departmenta
Moze li mi itko reci sta o ovoj brazilskoj firmi ili pomorskoj agenciji
Da li ima ko iskustva ili je mozda radija
Ima li koji nas sta radi na ALLSEASa

Zauzvrat je ponuđena pokoja informacija o firmama ali niti jedan kontakt, čak ni na ponovljene upite kolega

Last edited:
Apliciraj priko sajta. Prije je bilo par adresa ali sad su ukinute a sa one opče za crewing ti dođe automtic replay da sve aplikacije im radiÅ¡ priko web aplikacije. Probaj jednostavna in je forma 5 minuta vrimena če ti uzet.

"Freelancer" kojeg pitas ne daje baÅ¡ savjete po forumu. Uglavnom se javi kad njemu sta triba, takvi su mu 99℅ postova.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Mozes li nam napisati kako si aplicirao za poso? Preko sajta ili na.neki mail?

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Mozes li nam napisati kako si aplicirao za poso? Preko sajta ili na.neki mail?

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Aplicira san davno preko neta pa mi se neki lik javia koji je dao otkaz. Zvao sam redovno te mi se Steinar Frogg pocea javljat te san vec godinu i pol s njin u kontaktu.

Nije bitno tko pita, red je da kad se nesto pita,da se bude kolegijalan I odgovori, normalno ako si ukljucen u temu.

Frogg je kontakt,pa se informacija podjeli i tako to ide.
Mozda je neki mate,stipe,jurek ili franko dobar kandidat za njih,pa zasto nebi froggu osobno posla..?

Kako god kolege su vec poslale.

Probaj ga nazvat na dolje naveden broj ili mu se javi preko skype-a (samo upisi njegovo puno ime i prezime u skype trazilicu).

Steinar Helbak Frogg | Personnel Consultant, Deck & Engine
Crystal Cruises Manning AS
Jernbanetorget 4B, 0154 Oslo, Norway
+47 2335 7881/7900

Evala, kolege !

Evo da vam javim saznanja mada kolega Dakok kaze da nikome ne pomazem sa informacijama. Za sada nema nikakvih otvorenih pozicija, imali su doduse otvorenu poziciju na Crystal Serenetya, al su je brzo popunili. Ovaj lik Steinar nije u officeu, navodno je na godisnjem jer mu se dite rodilo, pa ga minja Alexander, Master sa BONa privremeno, ok lik. Tako ne trazite Steinara vec Alexandera.

Pozdrav

Pa zaključili smo da nikome ne odgovaraju a alexandera, s punim imenom i prezimenom sam već naveo gore kao alternativu froggu.
:D

Evala, kolege !

Evo da vam javim saznanja mada kolega Dakok kaze da nikome ne pomazem sa informacijama. Za sada nema nikakvih otvorenih pozicija, imali su doduse otvorenu poziciju na Crystal Serenetya, al su je brzo popunili. Ovaj lik Steinar nije u officeu, navodno je na godisnjem jer mu se dite rodilo, pa ga minja Alexander, Master sa BONa privremeno, ok lik. Tako ne trazite Steinara vec Alexandera.

Pozdrav
Djaba ti je to sad. Vec si obiljezen kao orjunas....
:D :D

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Pozdrav,

ima li netko mozda informacije o Marine Profile Sweden? Rekli su mi iz Crystala da cu morat ic do Svedske u taj Marine Profile centar pa me interesira da li je netko bio ili cuo o tome?
Puno hvala unaprijed na info

2006 godine kad sam se ukrcao na NCL su me poslali gori i to je obican psiho test i razgovor s doktorom. Ja sam cak imao prolema sa putem gori i nisam spavao minute prije testa jer je let bio otkazan i blabla. I sve sam prosao bez problema. Nemas frke bice to super samo budi cool

pozz

Pozdrav,

ima li netko mozda informacije o Marine Profile Sweden? Rekli su mi iz Crystala da cu morat ic do Svedske u taj Marine Profile centar pa me interesira da li je netko bio ili cuo o tome?
Puno hvala unaprijed na info
A sa kojeg maila su ti rekli iz Crystala?

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Back