Crystal Cruises

Bio sam.na toj firmi 3 godine ugovori 3-3 permanent placa ima nasih jako puno staff kapetana ,kapetana i u makini
Sve najbolje mogu rec za crystal

Evala, fiume88 !

Ma nisu mi poslali nikakve uvjete, samo su me pitali da li sam slobodan te da imaju otvorenu poziciju za sekonda na dva broda. Poslali su mi link stress testa koji san po njihovom prosa. Na njihovoj stranici san aplicira za otvoreno misto 1st Oficira, ali oni mi nude poziciju sekonda. Pa sad pitan vas kolege kakvi su uvjeti tamo, place, internet, spiza, ekipa na mostu, itd. ?

Pozdrav

Nisam bio tamo, zadnji put kad smo bili u kontaktu pred pol godine poslali su mi u mailu da je placa 3380usd ili 2550eur x 12 mjeseci. Rjesio taj stres test, od onda zvali da odradim jos neke testove ali vec sam nazad na brodu bio.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Svaka cast na odgovoru patriota, ako nemas sta pametno napisat bolje muci!!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Evala, kolege !

Evo ovi iz Norveske mene mantraju sa Time Relief ugovorom za smijesnu platu od 2616 Eura za 4 miseca, a kasnije ako zadovoljin. Sad u Ponediljak su me trazili i lijecnicki koji naravno nisan ni stiga napravit do kraja jer fala Bogu nas likar trazi sve zivo i nezivo, a radi dijetetovog pregleda sam morao van grada ici na par dana, a let u nediju, ma smisno, a prije se nisu sitili to poslat. Recite mi molim vas da li je ko ima ovakvog iskustva sa Time Relief ugovorom kod njih tj. da li je neko imao ovakav ugovor i kasnije ostao kod njih navigavat ?

Pozdrav

Evala, kolege !

Evo ovi iz Norveske mene mantraju sa Time Relief ugovorom za smijesnu platu od 2616 Eura za 4 miseca, a kasnije ako zadovoljin. Sad u Ponediljak su me trazili i lijecnicki koji naravno nisan ni stiga napravit do kraja jer fala Bogu nas likar trazi sve zivo i nezivo, a radi dijetetovog pregleda sam morao van grada ici na par dana, a let u nediju, ma smisno, a prije se nisu sitili to poslat. Recite mi molim vas da li je ko ima ovakvog iskustva sa Time Relief ugovorom kod njih tj. da li je neko imao ovakav ugovor i kasnije ostao kod njih navigavat ?

Pozdrav
Mozes li nam napisati kako si aplicirao za poso? Preko sajta ili na.neki mail?

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

To je navlakusa imaju ljudi masu istina brzo se ide naprijed ako zelis radit..za placu uvjek mozes pregovarat
Norvezani su takav narod da se cigane za svaki dolar gori su od Indijaca

Malo kolegijalnosti nebi skodilo,napisat kontakt ne znaci izgubit ruku sa ramena.
Sebicnost je majka zajeba!
"Freelancer" kojeg pitas ne daje baÅ¡ savjete po forumu. Uglavnom se javi kad njemu sta triba, takvi su mu 99℅ postova.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Back