Cma cgm

..Å¡to se svi ćude Å¡to strojar ima veću placu nije to ni isti posa a ni Å¡kola,a i ponuda i potražnja je razlicita...ipak ima puno viÅ¡e nautičara u svitu...

..Å¡to se svi ćude Å¡to strojar ima veću placu nije to ni isti posa a ni Å¡kola,a i ponuda i potražnja je razlicita...ipak ima puno viÅ¡e nautičara u svitu...

Problem je sto dodes na brod,kapo kaze moja je klima,2E kaze moj je glavni motor,a tvoje sve ostalo,pa se ti bori sa 3,4 pomocna,5 separatora,3 kompresora,pumpe,...
A ono najgore,sto si u dnevnici od 8 do 5 i za svaki k...c te mazaci zovu,i kad si dezuran i kad nisi

Last edited:
To je tako I na firmi di Sam trenutno (seatrans) placa ista na cijeloj floti za 3rd eng,Ali na nekim brodovima ima 4th eng,a na nekim nema,
Tako da ako GA nema puno vise je posla,svaki drugu noc dezurstvo I alarmi,pa mislim da bi I crewing firme moral reagirat,jbg,neki Su se zacementirali na boljim broodovima,a na one broodove gdje nema 4th trebali bi malo pojacat placu 3rd engineer,Ali office Nam je razjbn,tako da dzaba ja to pricam....njima u office,jer o brodu na Koji idem kazu da je "manual", sad pitaj boga Sta im to znaci,znamo mi strojari,Ali ja pitam njih u office Sta to znaci...a Bo (odgovor).

Problem je sto dodes na brod,kapo kaze moja je klima,2E kaze moj je glavni motor,a tvoje sve ostalo,pa se ti bori sa 3,4 pomocna,5 separatora,3 kompresora,pumpe,...
A ono najgore,sto si u dnevnici od 8 do 5 i za svaki k...c te mazaci zovu,i kad si dezuran i kad nisi

to je klasicno majmunisanje s nasom posadom

kazes mu da je tvoj samo prvi cilindar na pomocnom
kakvih ljudi ima,pa ubiju covika ,sta prvi radi na glavnom motoru promini pistun kosulji di opet i ti radis

a ko cisti kondezere kapu na klimi?

Ima li itko nekih informacija - navodno da otvaraju Catering office u Rijeci

ili nekih drugih novitadi...

Traze se juniori palube i kadeti makine, danas stavljeno na stranicu, cma ships croatia, 051 352 350

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sazna sam ovo sto me zanimalo. Ugovor za asistenta 6on/2off/6on, od ove godine 1gb misecno WiFi svakom članu posade, ugovor oficirima 4on/2off

Back