Cma cgm

Citirao bih sam sebe sa istim pitanjem od neki dan:

Pozdrav pomorci,

nadam se da mi možete pomoći sa nekim informacijama. Pozicija reefermana na CMA-CGM brodovima. Å to se najviÅ¡e traži za znati? Preporučate li osim tečaja neki manual ili literaturu za pročitati kao pripremu za bolje shvaćanje posla?

Hvala

Poslat ce te oni na tečaj, obično u Rumunjsku

Ukoliko meni odgovaraÅ¡, trening za reefermana se sada radi na pomorskom faxu u Rijeci. Mene zanima od čega se sastoji posao, jer nekako sumnjam da u 4-5 dana koliko tečaj traje netko može naučiti neÅ¡to konkretno. Zanima me Å¡to se savjetuje od dodatne literature.

Ne brini se, naucit ces na brodu, ako si zainteresiran.

Kakvih sam se reefermana nagledao, od odlicnih deckiju koji su vrlo brzo pohvatali sve pa do likova kojima se bilo tesko popeti na lashing bridge da pogledaju reefer

Ukoliko meni odgovaraÅ¡, trening za reefermana se sada radi na pomorskom faxu u Rijeci. Mene zanima od čega se sastoji posao, jer nekako sumnjam da u 4-5 dana koliko tečaj traje netko može naučiti neÅ¡to konkretno. Zanima me Å¡to se savjetuje od dodatne literature.

dd719afd74d619878a192e93edc2dcf8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve ti pise..Consolidated wage ti je placa ukupna samo na brodu a tu spada zbroj basic pay i leave pay.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@duke

slaba mi je slika pa nisam dobro vidia. jedva sam raspozna brojeve. Hvala anyway

Back