Ima dana vise nego dovoljno , proslu godinu preko 9 mjeseci doma , nije lako.antezd a imas li dovoljno dana doma za potrosit solde??
ove engleske agencije stalno stavljaju neke oglase za junire, pise 3mj. / 23 dana leave po mjesecu, za oil major. mislio sam da je to za chevron. znaci onda chevron daje manje leave dana nego shell, kotc, mol. ne znam kako je sad na tk?
Ja sam prije chevrona bio na odlicnoj firmi sa prilocno lijepom placom...oglas sam vec stavljao prije negdje, bio je za treceg...uglavnom progooglaj clyde recruitment, faststream i neke druge agencije iz UK.
A cuj za leave dane,tko kako voli, meni je to uvjek bilo bitnije od love, a nije bas da je tolka razlika u lovi bila meni, a radio sam skoro 1:1, ne racunajuci ono sto moras bit spreman prije. koliko na chevronu dana moras bit spreman prije isteka leava? svejedno odlicna firma zbog svih drugih stvari koje nude.
Za 30 dana na brodu se dobije 20 leave dana ...
Na brodu se stoji 3-4 mjeseca.
Place za juniore su nelose s obzirom na trenutnu situaciju (otprilike duplo veće nego na ostalim tankerskim komplanijama) ali na firmi ima skoro pa duplo vise juniora nego sto je potrebno .
Poslano sa mog SM-G955F
Iste su place na oil i na gasTo je odlicno. A mozes li mi reci o kojim konkrentno duplim brojkama se radi za placu 4th eng npr? I jeli istina da su iste place za Oil i Gas flotu?
Hvala ti na svim informacijama.
Iste su place na oil i na gas
Poslano sa mog SM-G955F
Izlaze novi lng a ne traze ljude ...cujem da im izlaze neke lng novogradnje i da se trazi dosta ljudi za iskustvom,zna li netko sta vise o ovome?
Oko 5k za 3e
Poslano sa mog SM-G955F
Izlaze novi lng a ne traze ljude ...
To je tocna informacija
Poslano sa mog SM-G955F
Ima nesto sitno5k za 3E? nije bas tako vau ki sta san mislija....ima li kakvi bonusic godisnje i nesto slicno?
Taman za preziviti ... ima boljih placa na drugim firmama ali nećemo se žaliti.dobro je to,nije vau ali je dobro...pristojno skroz
Ima nesto sitno
5k je permanentna placa...
Poslano sa mog SM-G955F