Chevron

briga njih za havarije, malo im zaradi oil sektor, i jednima i drugima, po onome Å¡to im shipping zaradi plaća bi im bila ko u konzuma

BP iskljucivo zaposljava engleze, poljake i indijce. Potvrdila ni zenska iz clyde marinea koja me dovela na NMM posto in je jedan od klijenata i BP. Pokušala mi je progurat cv ali nije islo.
Od poljaka sto su tamo a bili su samnom na prijasnjim firmama cia sve naj od besplatnog telefona pa sve ostalo. Sadety ravan ka na chevrona.
BW koliko sam sam vidia u zadnju samo Mumbai i Chenai. Mozda ima i Mangalorea tu i tamo.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Fali ljudi i na Chevronu ali kao sta se gori napisalo za upast je lutrija
Nemojte se ljutit na kolege koji su vas preporucili a niste primljeni a neko primljen bez veze jer je naprosto tako.
Kako to funkcionira niko ziv nezna.
Neznaju ni oni vjerujte mi.

Sent from my internet mobile device
Grubisic je detaljno i istinito objasnio situaciju na firmi.

Jedino ovo da fali ljudi , sto se juniora tice to ne stoji jer juniora imaju za jos jednu flotu a za seniore neznam , mada mislim da je seniorima puno teze prijeci na chevron nego nizim rankovima.

Uvjeti i placa su odlicni jedini minus je rad od 6 do 6 i kad usporedis koliko se placa radni sat vise ispadne recimo na nyk (vlcc floti), a za lng da niti ne govorim jer je to druga dimenzija raditi od 8 do 5, subota pola dana i nedjelja slobodna .... kava 30min a ne 15 itd ... znaci na nyk se ima oko 40 radnih sati tjedno dok je na chevronu 70 sati.

Inace jedan sam od onih da me nitko nikada nije ukrcao preko bilo kakve veze nego sam se aplicirao na sve strane i bio uporan ...

@jose jebemu kapulu kako me tiguan danas iznervirao , za 45k eura su mogli bar malo deblji lim staviti 😂

Poslano sa mog SM-G955F

Alo kolege nisam reka da fali juniora, dapace od situacije do situacije ali ipak sam vise informiran kao Kapo nego neke druge price. Trenutno stanje na firmi je da nam fali par gasista, prvih makine i palube. Fale dva upravitelja i dva kapetana na LNG floti ali izgleda da su nasli neke face ali to je jos na probi. Situacija se minja iz momenta u momenat i nije zlo poslati CV. Osim NMM Chevron tunje jos i Faststream koji isto znaju ukrcat ljude na Chevronu upravo su doveli prvog makine sa TK. Naravno da ako imas rodaka ili slicno na firmi da se moze pogurati tj najcesce rade uslugu za sina ili rodaka ako mu neko radi duzi period na firm. Znaci moja procijena da uvik valja poslati CV ali nazvati na telefon znaci i jos vise. Svaki ured u svitu uvik veli kao da imaju ljudi da bi za misec dana zaposlili 10tak novih ljudi. Eto toliko od mene necu vise ali bi isto volija da mi dolazi vise nasih nego Poljaci, Latvijci i Indijci. Usput BP nema bolje place tj vrlo su slicne, penzioni takoder, dionice malo manje nego ko nas u biti vrlo slican paket ali tamo nas nema jer nas englezi nisu nikad zanimali a ni oni nas ne vole jer smo konkurencija. BP voli najvise Poljake jer im mogu raditi sta oceju, Englezi su im jedno vrime odlazili ali izgleda da su sad ponovno sredili situaciju pa se vracaju. Ajde ljudi polako, sritno ma di god bili i nije nemoguce doci na Chevron.

Poslano s SM-J710F putem Pomorac.net

AnteZD neznam odakle te price u svezi 6/6 ali ajmo ovako....na NYK radis 6 uri sigurno efikasnog rada dok na Chevronu to sve ide laganini....u 6 ujutro dode jedino dezurni svi drugi oko 6 i po i to ono popit kavu, onda meeting u 7 do 7 i kavart sve gotovo i sve biz na dorucak. Onda dodu u 8 pa dok rijese papirologiju i ostalo eto ti vec skoro 9 uri...coffee sigurno po ure svaki put...u 1720 nema zive duse u makini....subota je od 8 do 5 ali niko nista ne radi osim sta se bave pizdarijama i testirnjima hehehe...nedilja po dana. Znaci stvarno je pon do pet 6 do 6 ali unstavarnosti toga nema pa onda tih 70 uri jednostavno ne mirita i nigdi nisam vidija da se manje radi sta na Chevronu a za svaku stvar imas nove djelove itd. Eto ovo je zadnje...mora sam reci jer stavarno glupe price kruzu i svi uvik idu ca sa firme ali svi su opet tamo jer znaju da je dobro. Ala lip pozdrav.

Normalno da nije nemoguce, sve je moguce, u to sam se uvjerio osobno mac puta. Ja sam bio imao sansu preko mnrltd liverpool agencije. Nego dal ima netko da radi na njihovom fpso, ili je radio? Dal je tamo ista placa? Vidio sam vec tri put oglas u zadnjih 2 mjeseca, za njihov fpso, north sea. Ili je to rezervirano za engleze?

@grubisic

Neznam za lng ali na oil floti se zna dobro preskociti 70 sati tjedno , pogotovo na kineskom bratu i sestri 😂

Inace za sve zainteresirane neka se jave agenciji MNR LTD London jer krcaju na sve bolje firme pa i na chevron .

Poslano sa mog SM-G955F

AnteZD neznam odakle te price u svezi 6/6 ali ajmo ovako....na NYK radis 6 uri sigurno efikasnog rada dok na Chevronu to sve ide laganini....u 6 ujutro dode jedino dezurni svi drugi oko 6 i po i to ono popit kavu, onda meeting u 7 do 7 i kavart sve gotovo i sve biz na dorucak. Onda dodu u 8 pa dok rijese papirologiju i ostalo eto ti vec skoro 9 uri...coffee sigurno po ure svaki put...u 1720 nema zive duse u makini....subota je od 8 do 5 ali niko nista ne radi osim sta se bave pizdarijama i testirnjima hehehe...nedilja po dana. Znaci stvarno je pon do pet 6 do 6 ali unstavarnosti toga nema pa onda tih 70 uri jednostavno ne mirita i nigdi nisam vidija da se manje radi sta na Chevronu a za svaku stvar imas nove djelove itd. Eto ovo je zadnje...mora sam reci jer stavarno glupe price kruzu i svi uvik idu ca sa firme ali svi su opet tamo jer znaju da je dobro. Ala lip pozdrav.

Sve stoji ali zato paluba otegne jaja
Oficiri naravno

@jose

To za palubu si u pravu, posao vam je puno tezi nego u makini [emoji23]

Poslano sa mog SM-G955F

A dobro jutro.......
Terco,sekondo,cif otegnu jaja
Cca 12,14 sati ako je barba "maknut" a znas i sam kakva je situacija sa njima

Ima i na NMM Stena isto tako mankutih barbi koji kopiraju chevron way. Od jutra do sutra safety filmiči i sve u paketu.

A dobro jutro.......
Terco,sekondo,cif otegnu jaja
Cca 12,14 sati ako je barba "maknut" a znas i sam kakva je situacija sa njima

sjor grubisic kakve su sanse prvom strojaru s propalog offshorea da se ubaci na chevrona....je bi moga za gasista ili bi mora sve ispocetka sta ne dolazi u obzir dok god radim...nikakvog iskustva na tankerima i lng nemam...[emoji3]

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Ja sam bija na interview u Glasgow 2008. za Chevron. Kad su mi opisali "chevron way" papirologiju, mitinge, rad od 6 do 18 reka sam nebi hvala.

Nikola 1983 ... uh dragi jako tesko da budem iskren. Prednost uvik imaju sa iskustvom ali stvarno ritko neko uleti bez ikakvog iskustva.

Toni...ma nije to tako kako se cini - taj Chevron way je politika ka i svugdi drugdi ali nakon jednog ugovora kad vidis da je to pre lagano skuzis da se ispalti ostati na ovakvoj firmi. Malo je firma ostalo da mislenod svojim ljudima...posada, casnici i vmt...nikad nisu ostavljeni na cidilu....bonus svaku godinu dode ka dodatak koji varira zavisno kako firma radi...neces dobiti otkaz tek tako....a papiroligija je tu jer zbog nje danas nemos opstati jer sve se svodi na sigurnost. Ja kad gledam koje su firme top onda je Chevron sigurno medu prve tri.

Ne znam jel se na mene odnosilo kolega Grubisic, al odje je preko nekoliko puta bilo spika "moj tata je jaci od tvog tate" pa sam se nadao da nece i ova prica ici u tom smjeru, sada kad je netko (vi) napokon dao konkretne info o firmi ;)
Nista, preostaje slat u NMM cv i nadat se najboljem, imam par godina vlcc seatimea i sad godinu na lng (steam i dfde).

Chevron

Ja kad gledam koje su firme top onda je Chevron sigurno medu prve tri.

Apsolutno se ne slazem sa ovim
Chevron je No.1 [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]

Naravno, putnicki brodovi i kompanije su nesto sasvim drugo.
I neki offshore drilling i slicno di timunjer ima 100 iljada dolara

Back