Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
trebaju im 2nd eng. za celebrity century odmah...jer ih je dosta poslo ca....
p.s. traze i kadete, ali po njihovom glupom obicaju, sa porucnickim...ali mozda se nekome posreci i bez ... kao meni lani

Na koji mail da saljemo aplikacije? Hvala.

POsto sam iz Crne Gore dali bih se ja moga za to mijesto prijavit i kod koga bih bi se trebao prijaviti??
Hvala unapred;)

Kadeti sa časničkim

Kadeti sa časničkim

za v3dran-a

Da li su ti kadeti sa časničkim na brodu promovirani u časnike ili ba?? odrade cijeli ugovor ko kadeti?
Koliku plaću imaju ti kadeti sa časničkim?

Kadeti s poručničkim imaju 2000 usd, bez 1500 usd, ja san bija asistent makinje prvi ugovor za 1500 usd, vise ne primaju ass. makinje-ukinuta pozicija ali su nama koji smo popu??ili u "pretvorbi" ponudili da se vratimo ka motormeni,
ja bas iden na GTS Constellation 30.11 ili 01.12

kontakt za celebrity
MCelano@rccl.com
claudiamartin@rccl.com

Sritno s Grcima, iz mog sturog iskustva "kruti" ljudi ali cijene rad, a to je najvaznije.
Sve drugo je na vama:uzdravlje

Kadeti s poručničkim imaju 2000 usd, bez 1500 usd, ja san bija asistent makinje prvi ugovor za 1500 usd, vise ne primaju ass. makinje-ukinuta pozicija ali su nama koji smo popu??ili u "pretvorbi" ponudili da se vratimo ka motormeni,

kontakt za celebrity
MCelano@rccl.com
claudiamartin@rccl.com

Sritno s Grcima, iz mog sturog iskustva "kruti" ljudi ali cijene rad, a to je najvaznije.

Prijatelju na constellation neces ni 30.11 ni 01.12 jer je transatlantic,03.12 bi trebali bit u miami,srica ja cu prije doma 20.11 iz barcelone,ja sam kadet na mostu..u makinji su ti svi grci osim 2 eng iz splita i imas jednog oilera ka i ti pozicija iz splita...ne znam jesi bia na constallation prije,al meni je bilo dobro..sritno....

kontakt za celebrity
MCelano@rccl.com
claudiamartin@rccl.com

Prijatelju na constellation neces ni 30.11 ni 01.12 jer je transatlantic,03.12 bi trebali bit u miami,srica ja cu prije doma 20.11 iz barcelone,ja sam kadet na mostu..u makinji su ti svi grci osim 2 eng iz splita i imas jednog oilera ka i ti pozicija iz splita...ne znam jesi bia na constallation prije,al meni je bilo dobro..sritno....
skuzaj za "dislike" slucajno san ga stisa kad san isa udrit quote, e pa to ti i govorin iden na put znaci letin iz splita tridesetog ili prvoga jer moran bit u miami-u trečega:uzdravlje.............znaci ima ljudi iz splita, odlično nemogu virovat,na infinity-u san jedva dočeka priku iz dubrovnika koji je dosa zadnja dva miseca mog ugovora:uzdravlje

znan da su uveli i oilere a mene su uvalili ka motormena

Last edited:
pozdrav svima,sutra ukrcaj na Questa.

ajd imate fore do sutra u 10:00 naručit novi list/slobodnu dalmaciju/vrući kaj,nakon toga polijećemoooooooooooooooooooooooooooooooo!

?živjeli :uzdravlje

za v3dran-a

Da li su ti kadeti sa časničkim na brodu promovirani u časnike ili ba?? odrade cijeli ugovor ko kadeti?
Koliku plaću imaju ti kadeti sa časničkim?

cijeli ugovor, cak i 3 ili vise ugovora za docdo 2/o..opet ovisi kakva je ekipa na mostu.. 6 mj. ugovor 2000usd placa ako imas por.

Pozdrav!

Ljudi jel problem upasti za kadeta?
Imam poručnički i sad bi potpisa da mogu za kadeta upasti na kompaniju. Jel poručnički prednost u odabiru kadeta?
Engleski govorim odlicno, koliko sam cuo to je velika prednost na cruiserima iliti ne treba ni pokusavati bez dobrog znanja engleskog jezika.

Ima li još što za obratiti pozornost pri slanju aplikacije? Kakvo je trenutno stanje, traze li ljudi i uzimaju li kadete iz Hrvatske ? Postoje li još kakvi uvjeti koje treba ispuniti?

Koliko sam skuzio iz topica, najbolje je slati aplikaciju na ovaj mail;
MCelano@rccl.com ili se varam?

Unaprijed hvala na odgovorima!

Pozdrav!

Imam poručnički i sad bi potpisa da mogu za kadeta upasti na kompaniju. Jel poručnički prednost u odabiru kadeta?
Engleski govorim odlicno, koliko sam cuo to je velika prednost na cruiserima iliti ne treba ni pokusavati bez dobrog znanja engleskog jezika.

Ima li još što za obratiti pozornost pri slanju aplikacije? Kakvo je trenutno stanje, traze li ljudi i uzimaju li kadete iz Hrvatske ? Postoje li još kakvi uvjeti koje treba ispuniti?

Javi se na trivera@rccl.com, meni vec misecima odgovara da sam na "listi" i da ce me neko kontaktirat u nekom trenutku, al zasad nista, s obzirom da imas porucnicki, mislim da bi te mogli uzest, placa je tu po postovima
2000 $, a ugovor 6 miseci...

Pozdrav!

fale im a/o, evo salji na trivera@rccl.com i cc na claudiamartin@rccl.com odma. Mcelano vise ne radi, a brzo ce i trivera ic ca, na odlasku je. Fali ovdje na centuryju jedan A/O pa ces bit sa mnom ako prodje, uzet ce te odma jer imas porucnicki, to forsiraju. sretno!

...eto nakon duge 4 godine provedene na Celebritiju...idem ca...jucer sam dao otkaz, idem ca iz Barcelone 08.09....pitam se kako sam uspio izdrzat ovoliko dugo....ne znam ni sam....uglavnom upala mi je ponuda za jednu drugi kruz kompaniju kao 2/0 (OOW), 7210$ a ovdje sam imao 4635$...ugovori su slicni 4/2....ali je radno vrijeme bolje samo 10 sati dok je na celebritiju 12....

Back