Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
...eto nakon duge 4 godine provedene na Celebritiju...idem ca...jucer sam dao otkaz, idem ca iz Barcelone 08.09....pitam se kako sam uspio izdrzat ovoliko dugo....ne znam ni sam....uglavnom upala mi je ponuda za jednu drugi kruz kompaniju kao 2/0 (OOW), 7210$ a ovdje sam imao 4635$...ugovori su slicni 4/2....ali je radno vrijeme bolje samo 10 sati dok je na celebritiju 12....

Sritno care i zapamti da svak bira svoj put, tako da ti svoj biras sam. Predpostavljam na koju firmu ides i zelim ti sricu i nakon par godina na jos bolji ugovor i placu i to kao ch.off.

Sritno i pisemo se

Sritno care i zapamti da svak bira svoj put, tako da ti svoj biras sam. Predpostavljam na koju firmu ides i zelim ti sricu i nakon par godina na jos bolji ugovor i placu i to kao ch.off.

Sritno i pisemo se

...fala na potpori...uglavnom kako sam rekao ne znam ni sam kako sam ostao ovoliko dugo, medjutim imao sam plan a to je da se ne mijenjam puno i da u sto kracem roku polozim kapetanski i dobijem c/o license...to sam i napravio nedavno u 7. mjesecu, a onda je pocela potraga...iz prilozenoga se vidi je bila uspjesna...

Last edited:
...fala na potpori...uglavnom kako sam rekao ne znam ni sam kako sam ostao ovoliko dugo, medjutim imao sam plan a to je da se ne mijenjam puno i da u sto kracem roku polozim kapetanski i dobijem c/o license...to sam i napravio nedavno u 7. mjesecu, a onda je pocela potraga...iz prilozenoga se vidi je bila uspjesna...

svaka cast, svi ce im pobjec ca ako ne promijene nesto

promotion za 2/O

promotion za 2/O

Dobar dan,zanima me od ljudi sto navigaju na celebrityu ili su bili tamo,naime odradio sam jedan ugovor za kadeta imam OOW licencu i dobio sam zavrsni appraisal promotion za 2/O,ali oni me opet zovu za kadeta,jeli to neki standarni proces ili koliko se ugovora mora odraditi da bi se postalo 2/O,svaka pomoc je dobro dosla Hvala

Dobar dan,zanima me od ljudi sto navigaju na celebrityu ili su bili tamo,naime odradio sam jedan ugovor za kadeta imam OOW licencu i dobio sam zavrsni appraisal promotion za 2/O,ali oni me opet zovu za kadeta,jeli to neki standarni proces ili koliko se ugovora mora odraditi da bi se postalo 2/O,svaka pomoc je dobro dosla Hvala

A malo je to sve cudno,pa jesi in ti reka da imas promociju za 2/O,pa neznan kako za kadeta opet,najbolje bi ti bilo da ih kontaktiras i pitas u cemu je problem,ja san na karnivala ima covika koji je bija promoviran u C/O ili ti safety off,nego nazalost covik nije ima licencu...

to ti je standard ovdje, nikad ne znas s njima...pokusaj teresi poslat mail,ali to ti uglavnom ne pali...kako su oni odlucili,tko ti je...nema veze appraisal s time

Kod mene bilo sasvim isto, imao obecan promotion, i to osobno sa strane nautical superintendenta, a onda me zoveju opet za kadeta, zvao sam Teresu, zvao je Teresu i staffcaptain s kojim smo bili dobri, a nista od toga, i tako sam napustio Celebrity :)

sretno

Pozdrav

Pozdrav

Kod mene bilo sasvim isto, imao obecan promotion, i to osobno sa strane nautical superintendenta, a onda me zoveju opet za kadeta, zvao sam Teresu, zvao je Teresu i staffcaptain s kojim smo bili dobri, a nista od toga, i tako sam napustio Celebrity :)

sretno

Sve isto!!!!!

evo uveli poziciju 3/O na celebrity...ne znam bas puno detalja, jer nisam na brodu, ali navodno ima malo vecu platu od ADO-a, i pola strike vise...Mogla bi se onda popravit situacija sa kadetima, odnosno nece trazit "kadete" sa porucnickim vise, ako sad imaju terce

Moj dragi Celebrity, dva ugovora sa jako dobrim ocijenama,nazalost smrt i tri spaljena drugi ugovor u mojoj gvardiji, par pozara i sitnih ozljeda....posli pusti mailovi između mene i 3 staff kapa, ljudi su se i potrudili ali ne samo sta je problem to sta nisan grk nego i glavna i odgovorna urednica u ofisu je Cmartin rumunjka, a jos je i patriot teski......od kad mi je otisa blaženi M Celano prodavat sokiće niko vise doli ni čut za mene ne želi, a placa lipaaa :udriglavom

Last edited:
evo uveli poziciju 3/O na celebrity...ne znam bas puno detalja, jer nisam na brodu, ali navodno ima malo vecu platu od ADO-a, i pola strike vise...Mogla bi se onda popravit situacija sa kadetima, odnosno nece trazit "kadete" sa porucnickim vise, ako sad imaju terce

Placa ista,ugovor 4-2,strike iste.....pozdrav sa infinitya znas ko je....!!!!!!!!!1

AC Engineer

AC Engineer

Pozdrav svima evo mi se javila Claudia Martin ako sam zainteresiran za poziciju AC Engineer na Celebritya zakazala mi je interviu putem skypa za dva dana,ima li ko kakvu informaciju o uvjetima rada i života i naravno kava je situacija sa plaćom.
Hvala.

Ako su ti ponudili mjesto ACengineera upao si na najbolju poziciju u makinu. Do sada su pozicije za AC Engineera bile rezervisane samo za Grke i niko ih nije mogao maci, zato me ovo iznenadilo. Provjeri jos jednom koju poziciju ti nude da ne bude saljemo te za asistenta pa ces dobiti unapredjenje. Tako sam ja dosao na Celebrity kao 3rd Electrical, ugovor dva i bicu 2nd... Evo treca godina i sada sam unaprijedjenje i to za sljedeci ugovor. Inace imas 3 strajpa, plata ti je oko 10 000$, velika single kabina, ugovor 4-2. Ukratko to ti je to.

Srecno

Poštovani!

neki dan sam primija ovaj mail

We are looking for crews members to fill up some new positions
in our organization. The positions are:

Captain/Skippers, Delivery Crew, 1st and 2nd Mates, Engineers, Bosun's
Chefs, Stewards, Hostesses, Deckhands, Entertainers, Nannies, Novice Crew,
Waterspouts Instructor, Watch Leader, Security Guard, Customer Service Rep.
And Others E.T.C

Our staffs make all the difference to the success of our organization and
to the satisfaction of our customers. As the face of our organization, our
staffs are proud of the quality service they deliver on board and of the
high standards of safety they maintain for passengers and fellow crew
members.

We always love hearing from people who want to join our team. If you would
like to make a difference here please get in touch. We have a few
requirements that you’ll need to meet so please take a look at the list
below before you send us your application:

Requirements:

Age 18+
Physically fit and able to pass a medical assessment, and a visual
acuity of 6/9 (aided or unaided)
Able to swim 25m unaided (without a floatation device) and tread water
for at least 1 minute
No visible tattoos or body piercing which cannot be covered discreetly
Current unrestricted worldwide passport

How to Apply

Please send the following information to career@celebrityxcruise.mygbiz.com
a) A copy of your up to date CV/Resume
b) A selection of appropriate photographs
c) A copy of your Passport in full colour
d) Copies of up to 3 Reference letters.

We will make sure you receive feedback about your application as soon as
possible.

Thank You,
Carlson Andre
Celebrity X Cruises®

odgovorija sam da sam zainreresiran i da sto mi je radit slijedece i oni mi posalju da ispunim

Job Interview Questionnaire (Engineer ).pdf
Celebrity X Cruises Employment Letter.pdf

moje pitanje je jeli to neki lažnjak jer mi ne kazu za kojeg engineera idem. doduse vise i sam neznam za sto im aplicira i kome sam aplicira. ali eto javija mi se ovaj Carlson. eto dragi moji moli malu pomoc ako netko sa sigurnoscu zna. i by the way kako je tamo kakvi su uvjeti malo citam postove ranije ali ne vidim neku jasnu sliku. eto nadam se da nije laznjak i da zbilja idem vise mi je puna kapa ove drzave i nezaposlenosti.
hvala

dobio taj mail al nisam odgovara. smrdi mi jako jako..cudna mail adresa..cekaj da te pita za platit pa ako bude onda znas da je laznjak.

Pozdrav svima

Pozdrav svima

dobio taj mail al nisam odgovara. smrdi mi jako jako..cudna mail adresa..cekaj da te pita za platit pa ako bude onda znas da je laznjak.

Sigurno,lažni mail,pogledati domenu,ne slati ništa.Poznati su postupci prilikom zapošljavanja na kruzere.Pozdrav

Sigurno,lažni mail,pogledati domenu,ne slati ništa.Poznati su postupci prilikom zapošljavanja na kruzere.Pozdrav

hvala. ma tako sam i ja mislija ali ipak bolje pitat. za sad me ne pitaju lovu nego da to ispunim i potpisem i posaljem nazad. e sad u kojem trenutku traze lovu? danas mi salju da im sto prije to posaljem a ja im pisem da sacekaju da popunim sve to. Ne kuzim zasto mi salju interview u pisanom obliku. Ma sigurno je laznjak. jos mi je bilo cudno kad sam ih pita broj telefona ili skype da se cujemo, a oni meni odmah ugovor i interview pitanja. Hvala jos jednom.

hvala. ma tako sam i ja mislija ali ipak bolje pitat. za sad me ne pitaju lovu nego da to ispunim i potpisem i posaljem nazad. e sad u kojem trenutku traze lovu? danas mi salju da im sto prije to posaljem a ja im pisem da sacekaju da popunim sve to. Ne kuzim zasto mi salju interview u pisanom obliku. Ma sigurno je laznjak. jos mi je bilo cudno kad sam ih pita broj telefona ili skype da se cujemo, a oni meni odmah ugovor i interview pitanja. Hvala jos jednom.

Najpopularniji nacin trazenja love ti je da moras izvadit vizu za neku drzavu di ti je ukrcaj i onda ti bi to kao trebao poslati njima. Nakon toga naravno ne ocekuj da ce ti se iko vise javit ;)
Al svakako ako te neko trazi da uplatis novce ikakve samo produzi dalje jer od toga nema nista...

Celebrity silhouette

Celebrity silhouette

Evo ja bi triba ic 15.12 na CELEBRITY SILHOUETTE u svojstu Ass.electrician i nisu mi uopce trazili imam li ta dva security breveta sta tribamo imat svi od 1.1.2014 pa ne razumim sad to:confused:?

P.S.Zna li ko koja je posada na ovom brodu,novije je gradnje 2011,uvjeti za rad....?

fala i do slusanja

Back