Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Čuo sam da tamo uzimaju za 4th.eng samo filipe,jel to istina zna li ko?

Nema 4th.eng ima 3rd eng i ima placu oko 8300$,u dnevnici je,ne drzi gvardije,skoro sve grci na tim pozicijama,imas kojeg naseg 2nd eng,placa oko 10000$ sad zavisi koliko si dugo na firmi,drzu gvardije.
Za palubu 3rd off 2000$,2nd Off 4500$,1st off 7400$,chief off 8300$,safety 10000$ za palubu gvardije drzu dva chiefa i 1st off!

Nema 4th.eng ima 3rd eng i ima placu oko 8300$,u dnevnici je,ne drzi gvardije,skoro sve grci na tim pozicijama,imas kojeg naseg 2nd eng,placa oko 10000$ sad zavisi koliko si dugo na firmi,drzu gvardije.
Za palubu 3rd off 2000$,2nd Off 4500$,1st off 7400$,chief off 8300$,safety 10000$ za palubu gvardije drzu dva chiefa i 1st off!

nije li stari chief=1st off? o.O

Cekaj malo kolega.

Zar 2/e u gvardiji nije iskljucivo u ecr, plus 4h overtime prica pizdarije po makini i urla (grci)
A 3/e takodje u gvardiji ali po makini, plus 4h overtime dje ga nitko ni ne vidi (grci)

Govorim o Summit clasi.

Cekaj malo kolega.

Zar 2/e u gvardiji nije iskljucivo u ecr, plus 4h overtime prica pizdarije po makini i urla (grci)
A 3/e takodje u gvardiji ali po makini, plus 4h overtime dje ga nitko ni ne vidi (grci)

Govorim o Summit clasi.

Je 2nd eng je u gvardiji u ECR,3rd Eng nije ugvardiji nego u dnevnici i istina je da je 4h overtime.

Kad se vec nudis :) ugovori za junior off kuverte, placa, sansa za uc bez cruise iskustva..

Tnx Sent from my iPhone using Tapatalk

Å anse su ti sasvim OK za upast na celeb bez kruz iskustva... Svi koji su prvi put na kruz dosli bez iskustva su dokaz za to!

Ostaje još pitanje jesu li tamo ugovori 3 ili više mjeseci...

Evo ovako: Za strojare je jako tesko,pogotovo bez iskustva,sve su Grci doli u makini,ima par Hrvata na firmi ali su prisli sa drugih putnickih kompanija,osobno neznam ni jednog strojara Hrvata da je poceo na Celebrityu(mozda ima,nemojte me uzet zdravo za gotovo,to je sto ja znam po pricama od nasih strojara sta su tamo)
Za palubu je druga prica,moze se upasti za treceg palube bez iskustva,placa je 2000$ radi se 12 sati dnevno,najmanje tri a cesto i vise ugovora do unapredjenja u drugog,kojemu je placa 4500$,ugovori su 4-2 Grcki rezim,pa ko voli nek izvoli:))

Back